изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:32 EEST
Висшистки с големи гърди ще гледаме на "Мис България 2013"    
Мис & МистърОстава по-малко от седмица до старта на риалити проекта „Мис България 2013\". На 15 юли в 21 ч. ще влязат 18 красавици. Момичетата идват от цели 11 града, след като екипът на шоуто направи подробна селекция с кастинги в цялата страна. Сред кандидат-миските има възпитаничка на една от най-престижните академии в Европа - Сорбоната във Франция.

Тя ще нахлуе в надпреварата с фин маниер, но за да стигне до върха трябва да мине през яростната конкуренция на хубавица с две бакалавърски степени и студентка по „Авиация\". С физиката си ще нажежат ефира две гимнастички като към техния атлетичен отбор ще се присъедини и една волейболистка. Определено има какво да покаже и една действаща актриса. Тя може да помогне на две от конкурентките си, които мечтаят след финала да влязат в НАТФИЗ. В „Мис България 2013\" ще преминат 13 брюнетки. Средната възраст на момичетата не надвишава 21 години. Внушителен е сборът от гръдните им обиколки - 1568 см, или колкото 5-етажен блок. Участничките вече са в трескава подготовка за най-голямото предизвикателство в живота си, а стратегиите им са толкова различни, че гарантират истински зрелищно шоу.
© lifestyle.bg
 


Сходни връзки

Висшистки с големи гърди ще гледаме на "Мис България 2013" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди