изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:37 EEST
Съд принуди богаташ да даде един милион евро на бившата си годеница – руска жрица на любовта    
По света 52-годишният Робертус Тиелен, заможен лононски бизнесмен с холандски произход, бе осъден от съда в Монако да изплати на своята бивша жена, за която той бе сгоден преди да разбере за нейното съмнително минало. За куриозния инцидент пише британския в. „Дейли Мейл“.

В хода на съдебния процес стана известно, че 30-годишната гражданка на Русия с името Диана е припечелвала с проституция. При това тя е била известна със своите способности не само в Лондон, а и в Москва, и на Френската ривиера. Преди процеса женихът бил връчил чек на невестата за сумата 862 000 британски лири в рамките на „гарантиране на финансовата сигурност“, който е трябвало да бъде осребрен след сватбата.

Но още преди да се стигне до венчилото Тиелен е разбра, че бъдещата му съпруга предоставя „ескорт-услуги“ на заможни господа. Също е станало известно, че той лично е плащал за полетите й по света, за да обслужва клиентите си.

Веднага след разкритието Тиелен разваля годежа и настоява Диана да му върне подаръците и бижутата, включително и брачната халка с брилянт на стойност 60 000 британски лири. Тя отказва да изпълни искането и се обръща към съда, защото смята, че е в правото си да осребри получения от бившия си годеник чек.

В хода на съдебните слушания проститутката каза: този чек й е бил даден в качеството на компенсация за липсата на брачен договор. Прокурорът сметна, че жената е права. Според него, женихът прекрасно е знаел с какво се занимава неговата невеста – свидетелство за това е и странният „чек с условията“.

Съдът излезе с присъда, според която Диана получи един милион евро, а женихът ще трябва да плати 860 лири глоба. Тиелен заяви, че ще обжалва. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Съд принуди богаташ да даде един милион евро на бившата си годеница – руска жрица на любовта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди