изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:44 EET
Къде се крие сексапилът според зодията    
Любопитно Дали печелите мъжете с естественото си излъчвате или със своята мистериозност, а може би най-силната ви страна е чувството ви за хумор? Кой всъщност е козът, който ви превръща в неустоими съблазнителки, се определя от зодиакалния знак, под който сте родени. Разберете кои ваши черти са магнит за мъжете и ги използвайте, за да ги привлечете към себе си.

Овен - Във вас живее амазонка

Във всяка жена Овен тупти сърцето на амазонка. Вие сте много темпераментна личност и бързо се палите, което обаче разпалва и желанието у представителите на противоположния пол. Успявате да съчетаете на едно място хъс и класа, а мъжете направо си умират да ви гледат как преследвате победата. Може някой път да си изпробвате силите на канадска борба или на тенис, а половинката ви няма да може да ви устои. Може да вземете пример от Кейт Хъдсън или Джеси Джей, които също са вашата зодия.

Телец - Уязвимост и сила в едно

Съчетали сила и уязвимост, вие вземате ума на мъжете, като проявявате различни страни на личността си. Много добре знаете какво искате, но в същото време не го преследвате на всяка цена. Добре знаете каква е силата на благата дума, казана в точния момент. Това обаче не ви пречи на моменти да показвате упоритост, на която могат да завидят. Когато решите, можете да бъдете грижовни и да приласкавате мъжете, но друг път казвате тежката си дума. Като вас са Кейт Бланшет и Джесика Алба.

Близнаци - Винаги има с какво да изненадате

Разговорливи, игриви и търсещи промяната, жените Близнаци винаги има с какво да изненадат половинките си и следователно винаги има с какво да поддържат интереса им. Точно като Анна Курникова и Анджелина Джоли и вие търсите предизвикателствата, а острият ви ум бързо възбужда мъжете. Като цяло ви се носи славата на заклети оптимисти, въпреки че понякога изпадате в мрачни настроения. След това обаче компенсирате с нестандартни идеи, които нерядко намират приложение и в леглото.

Рак - Нощни прелъстителки

Раними и чувствителни, вие имате нужда от защитна обвивка, която да ви предпазва, а мъжете се палят по предизвикателството да я преодолеят и да стигнат до вас. И определено си струва, защото имате какво да предложите на успелите. Можете да създадете романтична атмосфера и от най-малките неща и да предразположите партньора. Сексапилът ви се проявява най-вече през нощта. Най-добре на лунна светлина. В силата са се убедили и Джесика Симпсън, и Селена Гомес.

Лъв - Апетитни извивки и чувство за хумор

Вие сте всичко друго, но не и стеснителни. Не се притеснявате да привличате внимание към себе си, а цветните акценти в облеклото ви само подчертават чара ви. Апетитната ви фигура, подобно на видната представителка на знака Дженифър Лопес, може и да привлича мъжете, но свежото ви чувство за хумор ги кара да останат. Най-привлекателни сте под слънчевата светлина, а това, че сте открити и общителни, ви превръща в перфектния събеседник. Голямото ви сърце е още един бонус за мъжете.

Дева - Владеете себе си и влудявате мъжете

Вие имате стил и подход. Умеете да владеете и себе си, и положението, което влудява мъжете. Грижите се добре за външния си вид и резултатите са видими. Но най-вече впечатлявате противоположния пол с бързата си мисъл и точната си преценка. Винаги има какво да кажете. Известни Деви, които го доказват, са Бионсе и Камерън Диас. Добра идея да разпалите страстта между вас и партньора ви е да разнообразите ежедневието си, като се запишете на уроци по танци.

Везни - Скрити съблазнителки

Може да изглеждате сурови и сдържани на повърхността, но под този вид се крие страстна съблазнителка, която, когато си набележи някого, знае как да използва предимствата си, за да го спечели. Точно като Бриджит Бардо и Моника Белучи, можете да бъдете много женствени и само с поглед или жест да спечелите избрания обект. Без дори да се стараете. Но ви трябва стимул, за да проявите тази своя страна.

Скорпион - Тайнствени и интересни

Тайнствена и мистериозна, жената Скорпион определено знае как да разпали любопитството на противоположния пол. Вие искате да намерите себе си и сте готови да минете през различни трансформации, за да го направите, което само поддържа интереса на мъжете. Често позволявате на тъмната си страна да излезе, което е колкото плашещо, толкова и сексапилно. Като вас са и Деми Мур и Скарлет Йохансон.

Стрелец - Забавни и  непринудени

Чаровни и забавни, дамите Стрелец са идеална компания. Веднъж попаднал под влиянието на чара им, мъжете са в състояние да ги преследват и по целия свят, ако се наложи. Подобно на представителките на зодията Кристина Агилера и Мила Йовович и вие сте открити и изпълнени с оптимизъм. Сексапилът ви се проявява сред природата, така че пикникът е добър вариант за среща.

Козирог - Естествени и борбени

Вие сте борбени личности и сте показали на мъжете, че можете да се грижите и сами за себе си. В същото време понякога им позволявате да се покажат като по-силния пол, което идеално балансира нещата. Подобно на Кейт Мос и Марлене Дитрих сте много земни и естествени. Силният грим не е вас. За да разпалите страстта между вас и партньора си - изберете си спорт, който да тренирате заедно.

Водолей - Уникален стил и излъчване

Държите да покажете, че сте уникални и неповторими и за да го направите, можете да изпробвате най-различни подходи. Мъжете направо полудяват, когато искате да пренесете това и в леглото и сте готови да изпробвате купища нови неща. Също като Шакира и Дженифър Анистън често залагате на малко по-необичайни тоалети, но те само ви дават самочувствието, от което се нуждаете.

Риби - Властни и  романтични

Правите се на слаби и уязвими, за да накарате мъжете да си мислят, че имате нужда от тях. След като вече са попаднали в мрежите ви - за тях вече няма измъкване. Не че не сте чувствителни и романтични, но в същото време обичате да държите нещата под контрол и да владеете положението. Като представителките на знака Ева Лонгория и Шарън Стоун направлявате събитията в желаната от вас посока. http://www.trud.bg

Сексуалните тайни на жените според зодията

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

Каква сте в любовната игра според зодията


Зодията влияе на химията и секса

Какво казват след секс различните представители на зодиака


Как правят секс различните зодии?


Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Зодиите на родителите "бележат" детето


КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

Любовен хороскоп 2013 – какво ни предстои

ЕРОТИЧЕН КАЛЕНДАР ЗА 2013 Г. НА НДТ И ndtnews.hopto.org /18+/

Нейното бельо според зодията

 


Сходни връзки

Къде се крие сексапилът според зодията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди