изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:22 EEST
Как да съблазним мъжа до себе си    
Любопитно Вярвате или не, мъжете са чувствителни натури. Те също като нас, жените, могат да оценят романтиката, да усетят сълзите, да чуят смеха, да оценят силата на думите. В една връзка партньорите не бива да спират да се ухажват, впечатляват. Често пренебрегваме този факт. Особено жените не трябва да спират да съблазняват половинката си.

Тук са изброени няколко съвета за това как да събудите и запазите съблазнителката във вас, ако искате да имате здрава и вълнуваща връзка.

Като бъдем привлекателни

Изкуството на съблазняването до голяма степен е визуално. Към прекрасния аромат на парфюма ви, винаги трябва да добавите малко усмивка. Красиви коси, които женствено да отмятате, магнетичен поглед. Дори да ви се струва скучно, мъжете забелязват всеки наш жест. Осанката и излъчването са много важни. Движете се със самочувствие.

Като бъдем романтични

Освен, че е една визуална форма на изкуство, съблазняването е и романтика. Независимо къде се намирате с партньора, накарайте го да се почувства удобно. Приятна музика, хубава храна, приглушена светлина, ароматни свещи. Поканете любовта. Половинката със сигурност ще остане приятно изненадана и ще оцени усилията ви.

Като бъдем внимателни

Когато се срещнете с любимия, направете комплимент за това как изглежда. По време на среща изслушвайте, усмихвайте се, бъдете любопитни към историите, които той ви разказва. Покажете, че се радвате на неговата компания. Мъжете харесват фини дами. Тези, които знаят как да се държат. Арогантното поведение няма да ви донесе успех.

Като бъдем оригинални

Ключът към успеха в съблазняването е да бъдете винаги непредвидими. Да изненадвате половинката с малки жестове. Да показвате многото красиви страни на женската ви същност. Бъдете загадка за него.

Дотук в изброените съвети никъде не се спомена интимната близост. Тя не е забранена. Но сякаш дамите забравиха останалите свои качества, които им помагат в отношенията с мъжете. Да съблазняваш не е само да облечеш еротично бельо и да легнеш в чаршафите. Това е изкуство. Начин да изградиш себе си като дама, което е най-важното за една жена. http://www.az-jenata.com

Къде се крие сексапилът според зодията

С какви жени най-често изневеряват мъжете

10-те златни правила на успешната прелюбодейка



3-те най-големи грешки на жените в секса?

7 начина умно да контролираме мъжете
 


Сходни връзки

Как да съблазним мъжа до себе си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди