изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:27 EET
ПЕВЦИ ОТ „САРАНДЕВ” С ТИТЛИ ОТ ШОУТО „МИНИ МИС И МИНИ МИСТЪР”    
Мис & МистърPN 109-13 17.07.2013 ДОБРИЧ: Росен Петров и Рая Добрева от студиото за поп-рок певци „Сарандев” при Общинския младежки център в Добрич с вокален педагог Елена Карабельова са се представили отлично в шоу-конкурса „Мини Мис и Мини Мистър”, организиран от актрисата Илиана Балийска.   Росен Петров и Рая Добрева от студиото за поп-рок певци „Сарандев” при Общинския младежки център в Добрич с вокален педагог Елена Карабельова са се представили отлично в шоу-конкурса „Мини Мис и Мини Мистър”, организиран от актрисата Илиана Балийска.

Детското шоу се проведе на пл. „Свобода” от 17 часа и събра много деца, желаещи да се изявят. Росен и Рая се представиха във възрастовата група от 7 до 12 години. Росен завоюва титлата „Мини Мистър”, а Рая е втора при момичетата, съобщиха от ОМЦ.

В този конкурс за талантливи и чаровни деца те успяха да покорят добричката публиката с невероятната си музикална дарба и артистичност и получиха бурни аплодисменти.

Малките певци на Студио „Сарандев”, както и другите деца от Добрич, класирани от първо до шесто място, ще представят нашия град в есенното издание на националния ТВ конкурс „Мини Мис и Мини Мистър”, който ще се проведе на 21 септември в Национелния дворец  на децата в София. Шоуто на Илиана Балийска ще се излъчва по Канал 3 в продължение на три месеца всяка събота и неделя. НДТ

 


Сходни връзки

ПЕВЦИ ОТ „САРАНДЕВ” С ТИТЛИ ОТ ШОУТО „МИНИ МИС И МИНИ МИСТЪР” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди