изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:49 EET
Боримиров, Елеонора Манчева и Асдис Ран гледаха коронясването на Мис Силикон /СНИМКИ/    
Мис & МистърДжулиана Гани грабна тази година 10 000 лева и титлата Мис Силикон 2013 Боримиров, Елеонора Манчева и Асдис Ран гледаха коронясването на Мис Силикон /СНИМКИ/



Боримиров, Елеонора Манчева и Асдис Ран гледаха коронясването на Мис Силикон
© Станислав Савов, Disco.bg

Бившият футболист и шеф в Левски Даниел Боримиров изплакна очи по едрогърдите дами, решили да се пуснат в конкурса Мис Силикон 2013. Боримиров, както и футболната половинка Асдис Ран, бяха сред гостите на ефектната надпревара, провела се в Bedroom Beach на Слънчев бряг. Асдис бе част и от журито на конкурса.

В ожесточена напредвара с 13 тунинговани мацки, българката с екзотичното име Джулиана Гани грабна титлата Мис Силикон 2013. За пета поредна година на Bedroom Beach красавици с всевъзможни подобрения във физиката си, се състезават в престижния конкурс.

За конкурса специално бяха дошли миските Елена Ангелова, Елеонора Манчева, Деси Гръблева и Галена Димова, както и фолкпевицата Магда. Рапърът Устата и бившият футболист Даниел Боримиров също аплодираха възторжено мацките, информират организаторите.

http://www.gong.bg







В ожесточена напредвара с 13 тунинговани мацки пловдивчанката с осем естетични операции Джулиана Гани грабна тази година 10 000 лева и титлата Мис Силикон. За пета поредна година на красавици с всевъзможни подобрения във физиката си се състезават в престижния конкурс. Другата родна хубавица със същото име - Джулиана Джейма, пристигнала специално от Монте Карло, за да покаже екстрите си, при това и транссексуална, взе специалната награда. Гърлата влезе в ролята на паднал ангел и обра овациите, като танцува гола на пилон. Специално за конкурса участва и Мис Естетик Колумбия, която има корона от конкурса, който е аналог на родния Мис Силикон.

В Слънчев бряг за пети пореден път се проведе конкурса Мис Силикон. В ожесточена напредвара с 13 тунинговани мацки, пловдивчанката с екзотичното име Джулиана Гани грабна тази година титлата Мис Силикон. 22-годишната красавица, чийто баща е чистокръвен италианец, е професионален музикант. Тя е завършила музикалното училище в града под тепетата, профил Пиано и джаз пеене. Брюнетката в момента изучава Икономика на туризма. Според клюката тя е щастливо обвързана, но ревниво пази името и професията на гаджето си. Джули е носителка и на титлата Best Erotic Model 2012.
  
  Специално за конкурса от Колумбия пристигна Ниношка Естефания, която спечели титлата Мис Естетик. Транссексуалната Джулиана Джейма, пристигнала специално от Монте Карло за да покаже прелестите си, обра специалните награди на спонсорите и на домакините. Атрактивната гърла влезе в ролята на паднал ангел и обра овациите като танцува гола на пилон. Първа подгласничка в Мис Силикон 2013 стана Ралица Димитрова от Стара Загора, която пък изненада гостите на конкурса, като се съблече чисто гола на един от туровете.
  
  Изкусителките и тази година бяха оценявани от звездно жури. Тежката дума си казаха миските от предходните конкурси – Гергана Райчевска и Йоанна Христова, Ваня Тошева, бившата съпруга на медийния бос Тошо Тошев предизвика небивал интерес сред присъстващите с перфектната си форма. Фолк певицата Магда пък журираше под зоркия поглед на Красьо Черния и неговите гардове. Аздис Ран, която също беше в журито, като истинска ледена кралица пристигна с час закъснение.
  
  За конкурса специално бяха дошли – миските Елена Ангелова, Елеонора Манчева, Деси Гръблева и Диана Иванчева. Рапърът Устата и бившият футболист Даниел Боримиров също аплодираха възторжено мацките.
  
  Голямата награда от 10 000 лева бе подсигурена от Aesthe Clinic на д-р Ильо Стоянов. Имаше и няколко специални награди. Победителката Джулиана Гани стана лице на Jewel skin clinic, а пък пластичният хирург д-р Зиад подари на силиконката от Колумбия спа уикенд и процедури в неговата клиника в Германия.
  
  От миналата година организаторите решиха конкурса да налага някаква определена кауза. През 2012г. тя беше „Не на фалшивият силикон!“. Тази година мотото на конкурса ще бъде: Равни права за всички! „Тази година призоваваме всички, да приемат различните. Ние смятаме, че никому не е нужно да обявяваме хомосексуалността, бисексуалността и транссексуалността за противоестествени и особено вредни, и да твърдим, че всяко противоестествено взаимоотношение между двата пола или между представители на един и същи пол представлява обезценяване на човешката личност\", споделя Мариана Маринова, която е лицензиант на Мис Силикон. Мисис България 2007 смята, че е дълг на институциите да защитят правата на гражданите, тъй като все пак живеем в европейска държава.

Претендентките за титлата Мис Силикон дефилираха в бански костюми на Доника Анчева. Мъжката част от публиката обаче се зарадва най-много, когато момичетата се появиха топлес.

Изкусителките и тази година бяха оценявани от небезизвестно жури. Тежката дума си казаха миските от предходните конкурси – Гергана Райчевска и Йоанна Христова. Ваня Тошева, бившата съпруга на медийния бос Тошо Тошев, предизвика небивал интерес сред присъстващите с перфектната си форма. Фолкпевицата Магда пък журираше под зоркия поглед на Красьо Черния и неговите гардове. Асдис Ран, която също беше в журито, като истинска ледена кралица пристигна с час закъснение. За конкурса специално бяха дошли – миските Елена Ангелова, Елеонора Манчева, Деси Гръблева и Галена Димова, пише БЛИЦ.

Тази година мотото на конкурса беше: Равни права за всички! „Призоваваме всички да приемат различните. Ние смятаме, че никому не е нужно да обявяваме хомосексуалността, бисексуалността и транссексуалността за противоестествени и особено вредни, и да твърдим, че всяко противоестествено взаимоотношение между двата пола или между представители на един и същи пол представлява обезценяване на човешката личност\", споделя Мариана Маринова, която е лицензиант на Мис Силикон.

http://marica.bg

http://gossip.erogance.eu

Стиляна Пенева стана Мис Панагюрище 2013

Лекоатлетка стана МИС СИЛИКОН 2012




 


Сходни връзки

Боримиров, Елеонора Манчева и Асдис Ран гледаха коронясването на Мис Силикон /СНИМКИ/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди