изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:50 EET
Червената Златка стана Miss Bad Girl 2013    
Мис & МистърСлед Русата и Черната Златка, имаме и Червена, която печели състезание за слава у нас. Този път надпреварата е за титлата Miss Bad Girl, а момичето, което дава заявка да стане също толкова популярно като предшественичките е 35 годишната Златка Кисиова.
Златка Кисиова / на 35 години - Червената Златка/. Най-лошото момиче е от Пловдив, семейна е и с дете. Тя получи и голямата награда на конкурса - ваучер за естетични процедури на стойност 5 000 лв., предоставен от хирургична болница Skin Systems. Короната й бе връчена от миналогодишната победителка Ивелина Прунова.Златка Кисиова / на 35 години - Червената Златка/. Най-лошото момиче е от Пловдив, семейна е и с дете. Тя получи и голямата награда на конкурса - ваучер за естетични процедури на стойност 5 000 лв., предоставен от хирургична болница Skin Systems. Короната й бе връчена от миналогодишната победителка Ивелина Прунова.Златка Кисиова / на 35 години - Червената Златка/. Най-лошото момиче е от Пловдив, семейна е и с дете. Тя получи и голямата награда на конкурса - ваучер за естетични процедури на стойност 5 000 лв., предоставен от хирургична болница Skin Systems. Короната й бе връчена от миналогодишната победителка Ивелина Прунова.Златка Кисиова / на 35 години - Червената Златка/. Най-лошото момиче е от Пловдив, семейна е и с дете. Тя получи и голямата награда на конкурса - ваучер за естетични процедури на стойност 5 000 лв., предоставен от хирургична болница Skin Systems. Короната й бе връчена от миналогодишната победителка Ивелина Прунова.

Най-лошото момиче е от Пловдив, семейна е и с дете. Тя получи и голямата награда на конкурса - ваучер за естетични процедури на стойност 5 000 лв., предоставен от хирургична болница Skin Systems. Короната й бе връчена от миналогодишната победителка Ивелина Прунова.
Нейна подгласничка стана професионалната танцьорка - Ана Койчева на 23 г. от Бургас. Тя получи и специалната награда на домакините - Bedroom Beach. На трето място се класира столичанката Бриджит Андреева на 18 години, която стана и лице на Jewel skin clinic.
За четвърти пореден път Bedroom Beach в Слънчев бряг бе домакин на конкурса Miss Bad Girl 2013, като тази година той мина под мотото Dirty Dance и бе подчинен на аренби стилистиката. Кандидатките, които бяха на възраст между 18 и 35 години, се изявиха н три тура и направиха истинско рап шоу, в което танцуваха и раздава сексапил. Водещ на събитието бе Стилиан Димитров, един от най-известните имитатори в България, който влезе в ролята на дон Корлеоне и провокира лошите момичета. Поп дивата Ан Джи, която наскоро се завърна от най-големия европейски фестивал за DJ в Сплит, освен, че се погрижи за доброто настроение на гостите в Bedroom Beach, вдигна високо летвата пред участничките с перфектната си форма.
Кандидатките за титлата Miss Bad Girl бяха оценявани от звездно жури с председател Мис България 2011 Ваня Пенева, която в момента се изявява като Ментор в тв риалити Мис България 2013 по TV 7. Тежката дума за качествата на момичетата си произнесоха - поп-фолк певиците Галена и Андреа. Първата блесна с тоалет от собствената си колекция и бе придружена от половинката си Стефан, а колежката й Андреа бе изоставена от своят любим тази вечер и се появи в компанията на приятелка. Сред оценяващите участничките бяха също и бившите мъже на Ирен Онтева - вечният плейбой Христо Сираков, който вече не крие новата си тръпка и Давид Бучолини, който цяла вечер бройкаше мацките. След като италианецът се раздели с манекенката, двамата с Ицо са непрекъснато заедно по светски събития. Европейският шампион и треньор по кикбокс - Руско Турманов - Роко също оценяваше възможностите на участничките. http://www.fame.bg


 


Сходни връзки

Червената Златка стана Miss Bad Girl 2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди