изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:57 EET
Из­бе­ре­те и парт­ньор спо­ред чис­ло­то на жи­во­та    
Любопитно Според нумерологията числата дават отражение върху живота ни и държат ключа към нашата персоналност и начина, по който живеем живота си. По числото на експресивността можем да разгадаем насоката на взаимоотношенията ни с любимия човек.

Чис­ло­то на ек­спре­сив­нос­тта се из­числ­ява са­мо по да­та и ме­сец на раж­да­не. На­ме­ре­те ва­ше­то и на ин­те­ре­су­ва­щия ви чо­век чис­ло и по по­ка­за­на­та таб­ли­ца ще раз­бе­ре­те ка­ква е перспективата на ва­ши­те от­но­ше­ния.
 
Нап­ри­мер: Ро­де­ни сте на 18.11. Из­чис­ле­ние­то се из­вър­шва по след­ния на­чин: 1+8+1+1=11=1+1=2. По съ­щия на­чин пос­тъп­ва­те и с дру­го­то чис­ло.
 
 
Зна­че­ние на чис­ло­то
 
Ха­рак­тер

- 1 - ин­ди­ви­дуа­лист, реа­лист, ак­ти­вен, им­пул­си­вен, сво­бо­до­лю­бив, склон­ност към нат­рап­ва­не на собс­тве­но­то мне­ние, ек­стра­верт.
 
- 2 - ура­вно­ве­се­н ха­рак­тер, па­си­вен, под­влас­тен на вън­шни влия­ния. Лес­но по­па­да под за­ви­си­мост, нуж­дае се от лю­бов.
 
- 3 - не­за­ви­си­мост, от­кри­тост и ко­му­ни­ка­тив­ност, вле­че­ние към раз­вле­че­ния, твор­чес­ки и ини­циа­ти­ве­н под­ход към всяка за­да­ча.
 
- 4 - ос­нов­на­та чер­та на то­ва чис­ло е ста­бил­нос­тта. Кон­сер­ва­ти­вен, дъл­го об­мисля, пре­ди да нап­ра­ви крач­ка. Пе­дан­ти­чен и дис­цип­ли­ни­ран, пред­по­чи­та да жи­вее по пра­ви­ла­та.
 
- 5 - то­зи чо­век е не­за­ви­сим, ди­на­ми­чен, скло­нен пър­во към дей­ствие, а след то­ва към раз­ми­съл. Ава­нтю­рис­т, лю­би­тел на прик­лю­че­ния.
 
- 6 - твор­чес­ка, емо­цио­нал­на, ро­ман­тич­на и меч­та­тел­на на­ту­ра. Ка­то пра­ви­ло е чо­век не­ре­ши­те­лен, ид­еа­лист.
 
- 7 - сдър­жан, не­за­ви­сим, ин­те­ре­си­те му ос­нов­но са на­со­че­ни към ду­хов­на­та сфе­ра. Склон­ност към са­мо­та. Ин­тра­верт.
 
- 8 - ма­те­риа­лист, ли­дер, ини­циа­ти­ве­н и из­пъл­нен с ам­би­ции. Мно­го ене­рги­че­н, са­мос­тоя­те­лен, до­бър ор­га­ни­за­тор.
 
- 9 - ид­еа­лист и меч­та­тел, ра­ни­мост, без­по­кой­ство. Бо­га­то въоб­ра­же­ние, ори­ги­нал­нос­т в мис­ли­те и пос­тъп­ки­те. Ек­стра­верт.
 
 
 
Зна­че­ния на съ­че­та­ния­та

Пер­спек­ти­ва

1+1 - два­ма ин­ди­ви­дуа­лис­ти, нес­вик­на­ли с ком­про­ми­си и от­стъп­ки. Пос­тоя­нни взаим­ни опи­ти да се по­тис­не парт­ньо­рът.
 
1+2 - ако влия­ние­то на 1 не е пре­ка­ле­но сил­но, е въз­мо­жен хар­мо­ни­чен, взаим­но­до­пъл­ващ се съюз.
 
1+3 - има ос­но­ва­ния за оп­ти­ми­зъм. На то­зи съюз са при­съ­щи ак­тив­нос­тта, ди­на­миз­ма, пред­прием­чи­вос­тта, но ис­тин­ска лю­бов в то­ва съ­че­та­ние е рядкост.
 
1+4 - то­ва парт­ньорс­тво мо­же да бъ­де ус­пеш­но са­мо то­га­ва, ко­га­то се от­нася до де­ло­ви от­но­ше­ния. Раз­ли­чия­та в собс­тве­ния ри­тъм на жи­вот пра­ви проб­ле­ма­тич­ни всич­ки дру­ги ви­до­ве от­но­ше­ния.
 
1+5 - за та­зи двой­ка са ха­рак­тер­ни взри­воо­пас­ни от­но­ше­ния. Тук е въз­мож­на и лю­бов от пръв пог­лед, и смър­то­нос­ни спо­ро­ве за дре­бо­лии. От­но­ше­ния­та ви­на­ги ще се от­ли­ча­ват с край­на нес­та­бил­ност.

 
1+6 - в то­ва съ­че­та­ние има голям шанс за ус­пе­шен съв­мес­тен жи­вот, в кой­то все­ки от парт­ньо­ри­те ще съу­мее да реа­ли­зи­ра свои­те пот­реб­нос­ти, без те да на­кърн­яват ин­те­ре­си­те на дру­гия.
 
1+7 - взаи­мо­до­пъл­ва­ща се ком­би­на­ция. От­но­ше­ния­та мо­гат да бъ­дат про­дъл­жи­тел­ни, но не мно­го дъл­бо­ки. То­ва всъщ­ност им при­да­ва осо­бе­на пре­лест.
 
1+8 - и две­те чис­ла ха­рак­те­ри­зи­рат хо­ра, труд­но по­каз­ва­щи чувс­тва­та си. Съ­че­та­ние­то е уда­чно в слу­чай, че ни­кой от тях не се нуж­дае от та­ка­ва проя­ва.
 
1+9 - де­вет­ка­та е оп­ти­мал­ният парт­ньор на 1. Ка­то цяло доб­ра пер­спек­ти­ва за то­зи съюз.
 
2+2 - от­със­твие­то на взаим­но раз­би­ра­телс­тво пра­ви то­ва съ­че­та­ние проб­ле­ма­тич­но от глед­на точ­ка на дъл­бо­ки, про­дъл­жи­тел­ни от­но­ше­ния. Но ако се от­нася за прия­телс­тво или парт­ньорс­тво - то­ва е ед­но от най-доб­ри­те съ­че­та­ния.
 
2+3 - мно­го доб­ро и ура­вно­ве­се­но съ­че­та­ние с от­лич­ни пер­спек­ти­ви.
 
2+4 - пер­спек­ти­ви­те са мно­го доб­ри, с из­клю­че­ние на то­ва, че ни­кой не ре­ша­ва да нап­ра­ви пър­ва­та крач­ка за ус­та­нов­ява­не на от­но­ше­ния.
 
2+5 - доб­ри­те от­но­ше­ния са въз­мож­ни, но е мал­ко съм­ни­тел­но. Пре­ди всич­ко та­къв съюз ще бъ­де емо­цио­нал­но неус­той­чив.
 
2+6 - мно­го хар­мо­нич­но, ста­бил­но и ус­той­чи­во съ­че­та­ние. Име­нно та­къв съюз обе­ща­ва лю­бов до гроб.
 
2+7 - не­ло­ша пер­спек­ти­ва за прия­телс­тво. За дъл­бо­ки чувс­тва съ­че­та­ние­то не е ус­пеш­но, но е въз­мож­но.
 
2+8 - взаи­мо­до­пъл­ва­щи се от­но­ше­ния с мно­го доб­ри пер­спек­ти­ви. Пъл­на хар­мо­ния.
 
2+9 - кар­ди­нал­ни­те раз­ли­чия в емо­цио­нал­на­та сфе­ра правят съв­мес­тния жи­вот поч­ти ви­на­ги проб­ле­ма­ти­чен.
 
3+3 - от ед­на стра­на, та­къв съюз мо­же да бъ­де мно­го до­бър, а от дру­га, при­съ­ща­та на все­ки не­за­ви­си­мост мо­же да до­не­се бър­зо ох­лаж­да­не и раз­рив в от­но­ше­ния­та.
 
3+4 - доб­ро съ­че­та­ние с го­ле­ми шан­со­ве за ус­пех, ако чувс­тва­та на 3 са дос­та­тъч­но се­риоз­ни.
 
3+5 - мно­го доб­ро съ­че­та­ние с мно­го сход­ни ха­рак­те­ри. На­ли­чие­то на об­щи ин­те­ре­си го правят още по-уда­чно.
 
3+6 - от­лич­но съ­че­та­ние от всяка глед­на точ­ка. Блест­ящи пер­спек­ти­ви, про­дъл­жи­тел­ни и дъл­бо­ки от­но­ше­ния.
 
3+7- нес­ходс­тво­то в ин­те­ре­си­те мо­же да ста­не при­чи­на за дъл­бо­ки кон­флик­ти и не­съг­ла­сия. Из­гле­ди за ус­пе­шен съюз поч­ти лип­сват.
 
3+8 - на то­зи съюз са при­съ­щи пос­тоя­нни спо­ро­ве и бит­ки. В ре­зул­тат на то­ва - пъл­на без­пер­спек­тив­ност.
 
3+9 - доб­ро съ­че­та­ние, на кое­то са при­съ­щи об­щи ин­те­ре­си и въз­мож­ност за съв­мес­тна реа­ли­за­ция.
 
4+4 - то­зи съюз мо­же да бъ­де про­дъл­жи­те­лен и ста­би­лен. Да вни­ма­ват да не ста­нат пре­ка­ле­но кон­сер­ва­тив­ни.
 
4+5 - то­ва съ­че­та­ние по пра­ви­ло е не­дъл­гот­рай­но. Пъл­на­та про­ти­во­по­лож­ност на ин­те­ре­си­те и не­раз­би­ра­не на парт­ньо­ра бър­зо ще до­ве­дат до разд­яла.
 
4+6 - оби­кно­ве­но то­зи съюз е щас­тлив и про­дъл­жи­те­лен. От­но­ше­ния­та в не­го са хар­мо­нич­ни и необ­ре­ме­не­ни с взаим­ни уп­ре­ци и скан­да­ли.
 

 
4+7 - съ­че­та­ние с пер­спек­тив­ни, дъл­гот­рай­ни и страс­тни от­но­ше­ния.
 
4+8 - от ед­на стра­на, съ­че­та­ние­то е уда­чно, тъй ка­то и два­ма­та парт­ньо­ри търсят ста­бил­ност. Но са въз­мож­ни ус­лож­не­ния, обу­сло­ве­ни от бор­ба за власт.
 
4+9 - меж­ду те­зи чис­ла съ­щес­тву­ва взаим­но прив­ли­ча­не. Да се пред­ви­ди не­що оп­ре­де­ле­но е прак­ти­чес­ки не­въз­мож­но. Във все­ки кон­кре­тен слу­чай има нез­на­чи­тел­ни нюан­си.
 
5+5 - мно­го доб­ро съ­че­та­ние. Про­дъл­жи­те­лен и ста­би­лен съюз на две ду­ши.
 
5+6 - шан­со­ве­те за дъл­ги, спо­кой­ни и ста­бил­ни от­но­ше­ния не са го­ле­ми. Съю­зът е въз­мо­жен, ако чувс­тва­та не са от пър­вос­те­пен­но зна­че­ние.
 
5+7 - доб­ро съ­че­та­ние. Про­ти­во­по­лож­нос­тта на ха­рак­те­ри­те и ед­нов­ре­мен­но с то­ва об­щи­те ин­те­ре­си го правят мно­го ус­той­чи­во.
 
5+8 - ос­нов­ният проб­лем при то­ва съ­че­та­ние е стре­ме­жът на все­ки към не­за­ви­си­мост. Пер­спек­ти­ви­те са нея­сни и за­висят от то­ва, до­кол­ко все­ки от два­ма­та ще има си­ла­та да жер­тва свои­те ам­би­ции.
 
5+9 - от­ли­чен съюз. Еди­нстве­ния­т проб­лем в съв­мес­тния жи­вот мо­же да бъ­де пъл­на­та не­заин­те­ре­со­ва­ност на все­ки от два­ма­та към все­кид­нев­ни­те за­дъл­же­ния.
 
6+6 пер­спек­ти­ви­те на са ло­ши, но чувс­тва­та в то­зи съюз са със склон­ност към от­слаб­ва­не. Уса­мот­ява­не­то на парт­ньо­ри­те еди­н с друг во­ди до пре­си­ща­не и пос­лед­ва­що ох­лаж­да­не.
 
6+7 - пъл­на неоп­ре­де­ле­ност. В ед­нак­ва сте­пен са въз­мож­ни и щас­тли­во съ­жи­телс­тво, и пъ­лен раз­рив в ре­зул­тат от не­раз­би­ра­не и неу­ме­ние да жи­вееш с ин­те­ре­си­те на дру­гия.
 
6+8 - съюз на ма­те­риа­лис­та и ид­еа­лис­та. Ка­то цяло пер­спек­ти­ви­те са дос­та­тъч­но бло­гоп­рия­тни, ка­то не е из­клю­че­на и въз­мож­нос­тта за пос­те­пен­на "ма­те­риа­ли­за­ция" на от­но­ше­ния­та.
 
6+9 - из­цяло ус­той­чи­во съ­че­та­ние. И два­ма­та се нуж­даят от пос­тоя­нно пот­вър­жда­ва­не на чувс­тва­та. Ако то­ва се случ­ва чес­то, пер­спек­ти­ви­те са прек­рас­ни
 
7+7 - склон­нос­тта и на два­ма­та към са­мо­та и съ­зер­ца­ние правят пер­спек­тив­нос­тта на то­зи съюз мно­го неоп­ре­де­лен. Но въп­ре­ки то­ва де­ло­ви­те и прия­тел­ски­те взаи­моот­но­ше­ния мо­гат да бъ­дат не­ло­ши.
 
7+8 - неу­дач­но съ­че­та­ние. Не­съв­мес­ти­мос­тта в ха­рак­те­ри­те в то­зи слу­чай се прояв­ява мно­го ярко.
 
7+9 - уда­чно съ­че­та­ние, но не­под­ход­ящо за съв­мес­тен жи­вот. Не­раз­би­ра­телс­тво от­нос­но би­то­ви проб­ле­ми мо­же да раз­ру­ши то­зи съюз.
 
8+8 - глав­ният проб­лем в то­ва съ­че­та­ние е стре­ме­жът и на два­ма­та да ко­ман­дват. Ако ус­пеят да прео­до­леят то­ва ка­чес­тво и да стиг­нат до ком­про­мис, съю­зът мо­же да бъ­де уда­че­н.
 
8+9 - то­зи съюз е по-под­ходящ за де­ло­во сът­руд­ни­чес­тво, от­кол­ко­то за парт­ньорс­тво. Пер­спек­ти­ви­те са по-ско­ро от­ри­ца­тел­ни.
 
9+9 - в ед­нак­ва сте­пен е въз­мо­жен и ус­пе­шен и неус­пе­шен съюз. От ед­на стра­на, то­ва съ­че­та­ние да­ва пъл­но взаи­мо­раз­би­ра­телс­тво, но от дру­га - до­ри и мал­ко не­съот­ветс­твие меж­ду чувс­тва­та на парт­ньо­ри­те мо­же да до­ве­де до кон­флик­ти и раз­ри­ви.   WWW.BLITZ.BG

Искате син? Любете се много!
Магия за любов!? Ето как да си върнете любимия, прогонвайки любовницата!?
13 странни факта за петък 13-и
Мистиката на числото 12
Младенец № 7 000 000 000 вещае Апокалипсис
Вашето число според Линда Гудман
Нумеролози: Днес е денят на щастието
Защо се смята, че петък 13-о число носи нещастие

Линкове към всички еротични галерии на НДТ >>>


 


Сходни връзки

Из­бе­ре­те и парт­ньор спо­ред чис­ло­то на жи­во­та | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди