изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:44 EEST
Сноудън разкрил страшната тайна на ЦРУ за слънчевия апокалипсис    
По света Стотици милиони хора ще загинат през септември. От 14 години Белият дом знае за предстоящите слънчеви изригвания, но крие тайната. Резултатите от изригванията носят кодовото наименование “killshot. Това твърди бившият сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън, цитиран от руското информационно издание Еsoreiter.ru.  Звучи невероятно, но документите, предоставени от Сноудън доказват, че още преди 14 години неговите колеги от Централното разузнавателно управление са знаели, че предстоящите катаклизми са неизбежни. Оттогава правителствата по света се подготвят за глобален глад.

Според Сноудън ЦРУ е наело по проекта \"Звездни врати\" хора с феноменални способности, които могат да чувствуват географски и хронологично отдалечени събития, с цел да се предотвратят евентуални глобални щети. Като част от работата по този проект НАСА е предоставила 30-годишен достъп към всички комуникационни системи, които използва. Според свръхсекретни докученти на Федералното буро за дайствия в извънредни ситуации (FEMA), последствията от слънчевите изригвания ще бъдат ужасни. “Кillshot” ще срине електрониката, ще настъпи остър недостиг на храни и питейна вода. Достъп до ресурсите след катаклизмите ще има само управляващият елит, който ще оцелее в специални съоръжения, градени по времето на студената война и способни да уздържат ядрени атаки, твърди, Еsoreiter.ru, позовавайки се на разкритията на Сноудън. За възникването на гигантска черна дупка на Слънцето съобщиха американски учени и публикуваха снимки, направени от SOHO - слънчевата обсерватория на НАСА и Европейската космическа агенция (European Space Agency/NASA Solar and Heliospheric Observatory). Дупката с диаметър 1 милион километра е ила зафиксирана на 18 юли 2013 года. Според директора ва астрономическата обсерватория на Иркутския държавен университе Сергей Язев, подобни дупки са източник на мощен слънчев вятър, който предизвиква силни магнитни бури на Земята.
© blitz.bg
Гигантски черен фрагмент на Слънцето се движи с 2 милиона мили в час (видео)

 


Сходни връзки

Сноудън разкрил страшната тайна на ЦРУ за слънчевия апокалипсис | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди