изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:39 EET
Най-сексапилните звезди под 160 см    
ЛюбопитноСупермоделите наложиха високия ръст като безспорно предимство на жената, която иска да пробие в шоубизнеса. Има обаче няколко топ красавици, които неизменно присъстват в мъжките фантазии, независимо, че не надвишават 160 см. За най-сексапилни сред тях в. Монитор определи Хилари Дъф, Салма Хайек, Даника Патрик, Ева Лонгория, Алиса Милано, Ким Кардашиян и Ванеса Хъджънс.

Звездата на Хилари Дъф (155 см) изгрява през 1998 г.,когато тийнейджърката се изявява за пръв път като актриса - в тв филма „Каспър среща Уенди“. Днес 25-годишната блондинка има 37 роли зад гърба си и няколко милиона фенове. Хилари е сочена за една от най-чаровните и естествено изглеждащи холивудски звезди.

Салма Хайек (157 см) е най-успешната мексиканска актриса в САЩ. През 2009-а Салма се влюби във френския мултимилионер Франсоа-Анри Пино, омъжи се за него и на 43-годишна възраст му роди дъщеричка.

31-годишната Даника Патрик (150 см) е крехка на вид, но корава по характер автомобилна състезателка, която през 2005-а завърши четвърта на състезанието „Индианаполис 500”. Постижението й я превърна в една от най-известните жени пилоти в историята, а външният й вид – в една от най-желаните. Снимала се е в „От местопрестъплението: Ню Йорк”, озвучавала е самата себе си в анимационния сериал „Семейство Симпсън” и е звездата във видеоклипа на Джей Зи към песента Show Me What You Got.

Който е виждал Ева Лонгория (157 см) на живо, твърди, че ръстът на актрисата дори е по-нисък. И въпреки това 38-годишната бивша съпруга на Тони Паркър е сред най-желаните жени на планетата.

Алиса Милано (157 см)
става известна през 1985 г. с участието си в „Командо“, където играе дъщерята на Арнолд Шварценегер. Днес 40-годишната актриса все още е сред любимките на мъжката публика, но не толкова заради ролите си, колкото заради външността си.

Ким Кардашиян (157см) е едно от най-известните и пищни миньончета в съвременния шоубизнес. В момента възлюбената на рапъра мултимилионер Кание Уест е \"в отпуск\" по майчинство.

24-годишната Ванеса Хъджънс (158 см) има успехи и на екрана, и на музикалната сцена. Ванеса е сред най-сексапилните звезди от голямото семейство на Disney, което включва старлетки като Майли Сайръс и Селена Гомес.

Вижте снимки на най-сексапилните миньончета >>
http://life.dir.bg
 


Сходни връзки

Най-сексапилните звезди под 160 см | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди