изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:41 EEST
Бареков вади ново скандално разследване    
Новини Николай Бареков анализира последните скандали с участието на президента Росен Плевнелиев и нарече водената политика от предишното правителство на Бойко Борисов и от държавния глава в момента политика на “свалените панталони”.

Гафовете в политическия сюжет с участието на държавния ни глава са много, каза Николай Бареков. Според него, голям проблем е и това, че няма официално становище на основни политически партии по случилото се на вечерята с турския вицепремиер в Пловдив.

Журналистът посочи, че от публикации в турските медии ясно се вижда ,че Плевнелиев е поел определени ангажименти, за които нищо в България не се знае. Той нарече Плевнелиев “палячо” и попита защо пред правителството на Ердоган българския държавен глава поема незивестни за обществото ни ангажименти. Той припомни, че именно това правителство потъпка с кръв протестите на площад “Таксим”.

Бареков каза, че президентът е поел ангажименти да се върнат на мюфтийството джамии, които от години се стопанисват от общините и се използват за обществени нужди. Сега тези джамии ще станат ли действащи религиозни храмове под опеката на турското правителство, запита Бареков.

Плевнелиев и Борисов в момента мълчат по този скандал, защото търгуват с турските гласове, смята Николай Бареков. Той посочи, че ГЕРБ води такива разговори отпреди изборите през май с партията на Касим Дал.

Сега планът е, с турски гласове да се подкрепят така наречените “реформатори”, които вече приеха Дал в своите редици. Бареков смята, че когато има избрано легитимно правителство, то трябва да води държавната политика към другите държави, в това число и към съседите ни, а не президентът на непрозрачни срещи.

Плевнелиев играе по схемата на Борисов, договаря влизането на Касим Дал в определни проекти, където се появяват още негови хора като Саша Безуханова, Трайчо Трайков и други подобни. Така той предава интересите и на институцията “президент”, защото няма право да се занимава с политически поректи.

Иван Костов направи първия опит да намали влиянието на гласовете на българските турци в изборите, смята Бареков и призова политиците да последват този пример. Бойко Борисов е човек, който призна в интервю пред мен, че одобрява целите напрестъплението, наречено “възродителен процес”, припомни Бареков.

Той призова читавите хора в Реформаторския блок да се разграничат от партията на Касим Дал, защото подобно заиграване с етническата карта е опасно. Бареков припомни, че хората искат тотална смяна на лицзата на политическата класа, а не връщането на стари и познати муцуни.

Само след седмица ще представим пред обществото разследване, което ще делегитимира до голяма степен политическата класа. Ще покажем как младите българи които идват от чужбина и поемат финансовите и икономически ресори в българското правителство, всъщност са подставени лица, които делят плячката си с тукашните корумпирани политически лидери.

Трябват ни нови лица, нови хора с чувство на отговорност пред обществото, каза Бареков. Това означава тотална промяна на политическия модел и поява на нови политически движения, които ще упарвляват в името на хората и пазейки техния интерес.

Няма да стана политик, за да крада, няма да регистрирам офшорни фирми, няма да си тръгна с 2-3 милиарда лева, както говорят хората за предишния премиер, уточни журналистът.

Трябва да се мисли за това, че българите са на ръба на оцеляването, България стигна дъното след 23 години на преход. Виждам на улицата хора на 40 години, които нямат зъби, това е нелепо и страшно, каза още Бареков. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бареков вади ново скандално разследване | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди