изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:06 EEST
Стоян Александров: Плевнелиев подкокоросва улицата    
Коментари Идеален бюджет няма, но въпросът е дали трябва да се налага вето или не. Плевнелиев много добре знае, че с тази стъпка подкокоросва улицата.Това ще избие през септември, ще има масови протести, ще се стигне до ексцесии и оттам един господ знае. Това казва в интервю за "Преса" финансистът Стоян Александров.

На сбирка с финансовият министър Петър Чобанов с видни експерти - както партийни, така и от политическите партии, много от присъстващите били резервирани към актуализацията на бюджета. След като чули аргументите на министъра обаче, те били убедени, че актуализация трябва да има.

Според Стоян Александров тя трябвало да стане есента, а не през лятото. Той смята, че самият факт, че има нов кабинет, е достатъчно основание за ревизия на хазната. Кабинетът идва със свои амбиции и политики, които имат финансово изражение. Например за енергийните помощи, коментира Александров.

По думите му, в момента са нужни непопулярни мерки, но кабинетът няма смелост да ги направи. Напротив, сега виждаме, че управляващите гледат да изплакнат очите, като дадат малко пари на уязвимите групи. Така после ще могат да кажат - вижте, ние направихме нещо за подобряване на състоянието на хората. Това обаче е имитация на загриженост, смята Александров. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Стоян Александров: Плевнелиев подкокоросва улицата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди