изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:17 EET
Вижте хубавиците с най-яките бомби    
ЛюбопитноВодещата марка за сутиени Wonderbra класира знаменитостите с най-хубав бюст. В анкета, проведена сред 1000 жени, победителка стана английският фотомодел и телевизионна водеща Холи Уилоуби. Тя изпревари холивудския блян Скарлет Йохансон и пищната певица Кейти Пери.

Холи Уилоуби / Holly Willoughby1. Холи Уилоуби
Размер 86D
Щедро надарената Холи започва кариерата си като фотомодел и водеща на детско телевизионно предаване. През 2006-а участва в популярното британско танцувално риалити Dancing on Ice и става знаменитост на Острова. Миналата година русокосата лондончанка беше водеща на риалити шоуто The Voice UK.


Скарлет Йохансон / Scarlett_Johansson2. Скарлет Йохансон
Размер 91D
Скарлет Йохансон е сред най-ярките съвременни холивудски секссимволи. Тя редовно присъства в класациите за най-желаните жени на планетата. Единственият й недостатък е, че твърдо отказва да се снима гола. Интернет се опитва да компенсира тази несправедливост с хиляди фалшиви снимки на Скарлет по евино облекло.


Дита фон Тийз3. Дита фон Тийз
Размер 81C
Звездата на бурлеската Дита фон Тийз няма нищо против да се снима гола. По външността й се прехласна дори изчадието Мерилин Менсън и двамата сключиха брак през 2005-а. Приказката за Красавицата и Звяра обаче просъществува едва две години.

Кейти Пери4. Кейти Пери
Размер 81E
Кейти Пери е сред най-популярните съвременни поп звезди. Поразровихме се за снимки на колежките й и не открихме нито една с толкова щедър бюст. Миналата година пасторската щерка се снима почти гола за американския Maxim и броят се разграби като топъл хамбургер.

Лара Стоун / Lara Stane5. Лара Стоун
Размер 80C
Датчанката Лара Стоун е сред водещите топмодели. Украсявала е кориците на всички големи модни списания. Бледоликата грация твърди, че й е изключително приятно да се снима гола, а любимите й фотосесии са с елементи на садо-мазо.
http://www.blitz.bg

Има и други фантастични бюстове:  Еротика/Erotica
 


Сходни връзки

Вижте хубавиците с най-яките бомби | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди