изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:12 EET
Лекари извадили 10-сантиметрова вилица от пениса на австралиец    
Любопитно

Шокирани лекари трябвало да прибегнат до спешна операция с пълна упойка, за да извадят 10-сантиметрова вилица от пениса на 70-годишен австралиец, който така си доставял сексуална наслада, съобщи АФП. Странният случай бе сметнат за толкова необикновен, че бе описан в последния брой на специализираното списание "Интернешънъл джърнъл ъф сърджъри".



Мъжът отишъл в болница в австралийската столица Канбера с разкървавен пенис. Признал пред лекарите, че пъхнал част от вилицата в уретера си при опит да си достави удоволствие. И то 12 часа, преди да потърси медицинска помощ.

В съобщението се посочва, че вилицата не се виждала и че били използвани няколко различни метода за изваждането й. Успех бил постигнат с форцепс и обилно количество лубриканти след прилагане на пълна упойка. След което мъжът бил изписан.

В публикацията не се посочва кога е станал случаят. Но пише, че през последните няколко години са регистрирани само няколко инциденти на вкарване на предмети в долния уринален тракт. Цитира се медицинска литература, изброяваща вадене на чужди тела от отвори на тялото като игли, химикалки, жици, батерии, крушки, термометри, растения и зеленчуци.

Според специалистите тази практика е използвана при състояние на психологична мастурбация, злоупотреба с наркотици и интоксикация. "Автоеротичната стимулация чрез вкарване на чужди тела в уретрата съществува от незапомнени времена. Макар и необичайна, тя е позната на уролозите", пише в статията. И се отбелязва, че човешкият разум е като цяло доста творчески. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Лекари извадили 10-сантиметрова вилица от пениса на австралиец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди