изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:57 EEST
Актриса с ХИВ хлопна кепенците на порноиндустрията в САЩ    
Любопитно Развлекателната филмова индустрия за възрастни в Калифорния наложи мораториум върху снимките на порно филми в сряда, след като актьор се оказа болен от ХИВ. Името на болния не се съобщава, а властите не дават информация откога датира позитивният ХИВ-тест.

В момента всичките партньори на актьора се проверяват от лекари на Службата за здраве и безопасност на порно индустрията. X-Biz, специализирано списание, съобщи, че болният от ХИВ актьор е жена и е нова в бизнеса. „Мораториумът ще бъде отменен, след като бъде елиминиран риска от предаване на болестта“, каза Даян Дюк, изпълнителен директор на индустриалната организация Фрий Спийч Коалишън, съобщава АП.

Тя добави, че въпросният актьор, най-вероятно, не се е заразил по време на снимки. По думите й. От 2004 г. до сега има само два случая на порно актьори с ХИВ не само в Лос Анджелис, но и в цялата страна. http://www.blitz.bg

90 000 нашенци се снимат в порно филми – с видео

Порно актьорите у нас наброяват 90 000 души. Въпреки че порнографията е строго забранена от закона, нашенците снимат продукции в чужбина, а стотици чуждестранни сайтове въртят български секс филми.

60 % от родните порно актьори са мъже. Повечето от тях се снимат в каквото им попадне – дори и в гей филми. Порно актрисите пък най- често  са проститутки. Секс жриците нямат нищо против срещу малко повече пари да се снимат. Порното им служи и като визитна картичка, когато заминат за чужбина.

Ако се брои обаче и аматьорско порно, което се излива ежедневно в сайтовете, тогава цифрата набъбва почти двойно.
От мъжете, може би най- известният нашенец в порно индустрията е Винсент ван Кок или Венци от Габрово. Българинът вече над десет години се занимава със снимането на филми за възрастни. Започва като актьор, но вече е израснал до продуцент и режисьор.

Неговата съгражданка, по- известна като Лора Роу, пък направи първа пробив от жените. Тя е абсолютна звезда в Европа и има договор с една от най- големите компании за филми за възрастни на континента – Private Media group. Нашенката е известна с това, че никога не отказва която и да е щура идея на режисьорите. Снимала се е в лесбийски филми, правила е групов и анален секс пред камерите.

Най- скандалната пък сред нашите порно актриси е Никита България, чието истинско име е Виктория Радина. Запазената марка на откритието на френския режисьор Пиер Улдман са необръснатите й интимни части. У нас бившата манекенка нашумя като любовница на престъпния бос Красимир Маринов – Големия Маргин. Радина даде поредица от шокиращите интервюта, в които разказа, че ще се омъжва за сикаджията и чака дете от него. Красимир Маринов пък отговори, че тя е напълно луди и изобщо не се е развеждал, както твърди порно актрисата.
http://skandalno.net

Виктория РадинаВиктория Радина Виктория Радина Виктория Радина 2 Виктория Радина

Виктория Радина: Футболистите са тъпи

Виктория Радина: Маргина ми каза, че на умрялото куче Христо Сираков нож няма да извади

Александрина Йорданова: Христо Сираков преспа с порнозвездата Виктория Радина!

Виктория заряза Маргина

Четвърта българка проби в порнотo

Красимир Маринов-Маргина: Не съм заплождал порнозвездата Виктория Радина

Сексбомба ще ражда от Маргина

Големия Маргин скъса с Виктория Радина след новото й порно

Любовницата на Маргина бясна на вдовицата на Жоро Илиев

Veronica Zemanova 637 Veronica Zemanova
Amy Miller 95 Amy Miller
Jenna Jameson 054 Jenna Jameson
 


Сходни връзки

Актриса с ХИВ хлопна кепенците на порноиндустрията в САЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди