изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:35 EEST
Валерия Лукянова засенчена от по-малката си сестра    
ЛюбопитноВалерия Лукянова отнася доста критики заради противоречивия си външен вид. Украинката, която се е подлагала на какви ли не пластични корекции само и само да заприлича на жива кукла, вече по-скоро изглежда именно като пластмасово Барби отколкото като жив човек. Не така стои въпросът с по-малката й сестра обаче. Снимки, на които Валерия позира заедно с Олга, за нула време се превърнаха в хит в нета.




Валерия Лукянова отнася доста критики заради противоречивия си външен вид. Украинката, която се е подлагала на какви ли не пластични корекции само и само да заприлича на жива кукла, вече по-скоро изглежда именно като пластмасово Барби отколкото като жив човек. Не така стои въпросът с по-малката й сестра Олга.Валерия Лукянова отнася доста критики заради противоречивия си външен вид. Украинката, която се е подлагала на какви ли не пластични корекции само и само да заприлича на жива кукла, вече по-скоро изглежда именно като пластмасово Барби отколкото като жив човек. Не така стои въпросът с по-малката й сестра Олга.Валерия Лукянова отнася доста критики заради противоречивия си външен вид. Украинката, която се е подлагала на какви ли не пластични корекции само и само да заприлича на жива кукла, вече по-скоро изглежда именно като пластмасово Барби отколкото като жив човек. Не така стои въпросът с по-малката й сестра Олга.Валерия Лукянова отнася доста критики заради противоречивия си външен вид. Украинката, която се е подлагала на какви ли не пластични корекции само и само да заприлича на жива кукла, вече по-скоро изглежда именно като пластмасово Барби отколкото като жив човек. Не така стои въпросът с по-малката й сестра Олга.

Контрастът между двете сестри на снимките е просто изумителен. От една страна е изцяло изкуствената, намазана със слоеве грим Валерия, а от друга естествената Олга. Която с натуралната си хубост и чар успя да засенчи прословутата си сестра. “Разкошна е! Нищо общо с пластмасовото недоумение до нея”, възхитени са форумци. Действително, Олга впечатлява с неподправената си красота. Която изпъква още повече, контрастирайки на изкуствената визия на сестра. Онлайн потребителите не спират да сипят комплименти по Олга, съветвайки я да не се поддава на влиянието на Валерия и да се подлага на корекции.
© kliuki.net

Тя е Барби! Тя тежи 42 кг, а талията й е 47 см
Валерия Лукянова / Valeria_LukyanovaВалерия Лукянова / Valeria_LukyanovaВалерия Лукянова / Valeria_LukyanovaВалерия Лукянова / Valeria_Lukyanova

 


Сходни връзки

Валерия Лукянова засенчена от по-малката си сестра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди