изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:18 EET
Няколко храни за приятен интимен аромат    
ЛюбопитноНяколко храни за приятен интимен аромат


По темата за миризмата в интимната област на жените, нека първо се разберем: вагината ухае на лилии, рози и лавандула единствено в рекламите за съответните ароматизиращи продукти. В действителност няма как да мирише така. А ако целта ви е все пак да излъчва възможно най-приятен аромат, по-добре дори се откажете от въпросните интимни шампоани, гелове, лосиони...

Освен това, веднъж завинаги трябва да запомним, че ако партньорът ни очакваше аромат и вкус на плодова салата, щеше да отиде на ресторант. След като вместо това се е настанил в леглото ни, значи има желание да се докосва именно до тази част от тялото, за която говорим. Той знае какво представлява тя и я харесва такава, каквато е. Естествена - без аромата на тути-фрути.

Ако въпреки всичко смятате, че нещо не е наред с миризмата ви \"там долу\", започнете предприемането на мерки с посещение при гинеколога. Проверете дали нямате някаква инфекция. Тя трябва да се лекува, а не да се парфюмира!

Дори и случаят да не е такъв, отново не бързайте с парфюмирането. Редовното измиване, носенето на чисто (и памучно!) бельо - елементарните хигиенни навици би трябвало да поддържат интимния ви аромат такъв, какъвто се очаква да бъде. И все пак, можете да му повлияете \"благоуханно\" и с определени храни.

1. Кисело мляко
Съдържащите се в него бактериални култури са големи помощници в поддържането на нормално вагинално pH и ухание. Могат дори да излекуват някои леки форми на гъбична инфекция. Твърди се, че при възпаление в интимната област директното мазане с кисело мляко се оказва особено лековито, но ние ви препоръчваме като начало просто да приемате продукта по хранителен път.

Няколко храни за приятен интимен ароматThinkstock/Guliver
2. Ананас
Вероятно сте чували твърденията, че този плод \"овкусява\" приятно спермата на мъжете. Е, същото се твърди и за влиянието му върху вагиналните сокове. Ананасът (или сокът от него) е богат на захари и при засилена консумация се очаква да получите по-сладък вкус и аромат в интимната област.

3. Други растителни продукти 
Наблягането на всякакви плодове и соковете от тях се очаква да подобри интимната миризма. И все пак, като най-препоръчителни бихме посочили: всички цитруси, ябълки, червено грозде, боровинки, диня, ягоди... Ментата също може да даде благоуханни резултати. Както и почти всичко, що е богато на фибри.

Що се отнася до зеленчуците, от тях ви съветваме да наблягате на целина и маруля. Аспержи, броколи, зеле, лук, чесън и всички подобни на тези зеленчуци - не че ви ги забраняваме, разбира се, но по-добре ги избягвайте в конкретни периоди, в които сте особено загрижени за миризмата си \"там долу\". Същото важи за зърнените култури с глутен.  

4. Течен хлорофил 
Продава се в България и може да окаже наистина добро влияние върху цялостното ви здравословно състояние. Твърди се, че умее да подобрява и аромата в интимната област, тъй като оказва естествено, дезодориращо тялото отвътре, влияние. Препоръчителната доза е една супена лъжица, разтворена в чаша вода, по два пъти дневно. Имайте предвид, че течният хлорофил може да предизвика леко почерняване на езика или позеленяване на изпражненията и урината. Но това са обичайни странични ефекти, от които не бива да се притеснявате.

Няколко храни за приятен интимен ароматThinkstock/Guliver
5. Ванилия 
Тя със сигурност се отразява приятно върху цялостната миризма на тялото. Говорим както за храните, подправени с ванилия, така и за ваниловия чай. Много жени препоръчват пиенето на такъв няколко часа преди секс, особено ако очаквате партньорът да ви зарадва с орални ласки.

Остана да добавим две неща. Първо, кои са храните с обратен ефект - онези, от които има голяма вероятност интимната ви миризма да се влоши. Основните такива са: различните видове сирена, меса, алкохоли. Кафето и цигарите - също. Сигурно се досещате, че и консумацията на морски дарове не е сред най-добрите идеи. Твърди се, че миризмата на рибка има свойството да се прехвърля на изключително нежелани места.

Онова, което ще ви кажем в заключение, е следното: макар огромна част от жените да се притесняват от вагиналната си миризма, била тя и напълно естествена, темата за това каква точно диета ѝ се отразява, не е добре изследвана. Повечето твърдения се основават на т.нар. \"бабешки\" приказки от различни части на света.

Нашият съвет е ако желаете, в определени периоди да се съобразявате с посоченото тук меню, но преди всичко се грижете подобаващо за вагиналното си здраве и хигиена. Тогава всичко ще бъде наред!
http://jenite.bg
 


Сходни връзки

Няколко храни за приятен интимен аромат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди