изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:02 EET
Сватба на кучета разследват в Шри Ланка    
Любопитно

В Шри Ланка е започнала разследване на странна сватбена церемония между полицейски кучета, съобщи "Хъфингтън Поуст". Разследването е било поръчано от министъра на културата, според който венчавката е подкопала традиционните сватбени ритуали и би трябвало да бъде остро осъдена.



От полицията вече се извиниха за сватбата, която включвала девет полицейски специално обучени кучета, облечени в шалове, шапки и чорапи, които били наредени на украсена платформа като при традиционните будистки венчавки.

Полицията казва, че сватбата е била хумористичен начин да се насърчи развъждането на специализирани кучета, чийто внос струва скъпо.

Кучешките сватби били регистрирани от служебно лице в присъствието на ветеринари хирурзи, лекари и полицаи на церемония в понеделник в град Канди, Шри Ланка. Двойките са били откарани в украсен полицейски джип за техния "меден месец".

Церемонията се сдоби с голяма популярност и беше широко критикувана от служителите на културата.

По-късно от полицията се извиниха за нанасянето на щети върху културното наследство на страната, като обяснили че целта била да се спестят пари чрез развъждането на кучета, привикнали към местните климатични условия и храна.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Сватба на кучета разследват в Шри Ланка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди