изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:16 EET
Как се дър­жат пред­с­та­ви­те­ли­те на раз­лич­ни­те зо­ди­а­кал­ни зна­ци в клас­на­та стая    
Хороскоп Как се дър­жат пред­с­та­ви­те­ли­те на раз­лич­ни­те зо­ди­а­кал­ни зна­ци в клас­на­та стая

ОВЕН. Той има за­лож­би да ста­не до­бър уче­ник. Но са­мо при ус­ло­вие, че не го ка­рат да учи, а го за­ин­т­ри­гу­ват с по­лу­ча­ва­не­то на зна­ния - ина­че ина­тът ще го тлас­не към бор­ба за сво­бо­да. Изоб­що та­ки­ва де­ца обик­но­ве­но лес­но схва­щат всич­ко, но от тях не би­ва да очак­ва­те при­леж­ност и дис­цип­ли­ни­ра­ност.
 
ТЕ­ЛЕЦ. Въп­ре­ки че та­ки­ва де­ца ус­во­я­ват зна­ни­я­та не­о­со­бе­но бър­зо, те ос­та­ват в па­мет­та им ста­бил­но и за­дъл­го. Тряб­ва да се има пред­вид, че на тях не­ви­на­ги им е лес­но да се със­ре­до­то­чат, за­то­ва ра­бот­но­то им мяс­то тряб­ва да бъ­де уе­ди­не­но, удоб­но и ти­хо.
 
БЛИЗ­НА­ЦИ. Уче­ни­е­то по прин­цип им се уда­ва лес­но. Доб­ра е спо­соб­ност­та им да изу­ча­ват чуж­ди ези­ци. Но слож­ност­та се със­тои в то­ва, че та­ки­ва де­ца пог­лъ­щат всич­ко под­ред, без да вник­ват осо­бе­но в същ­ност­та на не­ща­та. И зна­ни­я­та, при­до­би­ти със за­вид­на ле­ко­та, съ­що тол­ко­ва лес­но \"се из­па­ря­ват\" от гла­ви­те им. Ос­вен то­ва тряб­ва да се има пред­вид, че пре­то­вар­ва­не­то е не­до­пус­ти­мо за Близ­на­ци­те - не им поз­во­ля­вай­те да се за­се­дя­ват дъл­го над уро­ци­те, за да не се ув­ре­ди нер­в­на­та им сис­те­ма.
 
РАК. Всич­ко ста­ва­що в учи­ли­ще той въз­п­ри­е­ма из­вън­ред­но емо­ци­о­нал­но, ето за­що ус­пе­хи­те по да­ден пред­мет при пред­с­та­ви­те­ли­те на то­зи знак до го­ля­ма сте­пен за­ви­сят от вза­и­мо­от­но­ше­ни­я­та с учи­те­ли­те. Впро­чем как­то и да се раз­вие си­ту­а­ци­я­та, Ра­ци­те ед­ва ли ще блес­тят на уро­ци­те по ма­те­ма­ти­ка, но за­то­ва пък се от­на­сят с го­лям ин­те­рес към ис­то­ри­я­та, ли­те­ра­ту­ра­та и дру­ги­те ху­ма­ни­тар­ни пред­ме­ти.
 
ЛЪВ. Тъй ка­то от най-ран­но дет­с­т­во пред­с­та­ви­те­ли­те на то­зи знак се стре­мят да влас­т­ват и ко­ман­д­ват окол­ни­те, тях­но­то от­но­ше­ние към уче­ни­е­то ще за­ви­си до го­ля­ма сте­пен от то­ва, до­кол­ко учи­те­ли­те приз­на­ват тех­ни­те ус­пе­хи и пос­ти­же­ния. Ос­вен то­ва те чес­то са тол­ко­ва уве­ре­ни в соб­с­т­ве­на­та си не­пог­ре­ши­мост, че не са склон­ни да пре­о­це­ня­ват сте­пен­та на сво­я­та под­го­тов­ка по пред­ме­та.
 
ДЕ­ВА. Та­ки­ва де­ца ряд­ко съз­да­ват проб­ле­ми на ро­ди­те­ли­те и учи­те­ли­те - те са ста­ра­тел­ни, ор­га­ни­зи­ра­ни и дис­цип­ли­ни­ра­ни. Обик­но­ве­но имат склон­ност към точ­ни­те и ес­тес­т­ве­ни­те на­у­ки, а не към ху­ма­ни­тар­ни­те. Чес­то са от­лич­ни­ци и ги да­ват за при­мер на ос­та­на­ли­те. Не би­ва оба­че це­ли­ят жи­вот на де­те­то да се свеж­да са­мо до зна­ни­я­та - Де­ви­те за­дъл­жи­тел­но тряб­ва да пре­кар­ват дос­та вре­ме сред връс­т­ни­ци­те си, ина­че ще им лип­с­ват на­ви­ци за об­щу­ва­не.
 
ВЕЗ­НИ. Те не оби­чат да се бо­рят с труд­нос­ти­те и пред­по­чи­тат да за­о­би­ка­лят проб­ле­ми­те. От­тук и ус­лож­не­ни­я­та в учи­ли­ще, тъй ка­то вмес­то да се спра­ви с пос­та­ве­на­та за­да­ча, та­ко­ва де­те ще скрие ом­ръз­на­лия му учеб­ник. Вез­ни­те с удо­вол­с­т­вие се за­ни­ма­ват с пред­ме­ти­те, ко­и­то им се уда­ват лес­но, и са спо­соб­ни съв­сем да за­ре­жат по-слож­ни­те.
 
СКОР­ПИ­ОН. Те имат доб­ри спо­соб­нос­ти, ос­тър ум, но се учат ус­пеш­но са­мо при на­ли­чие на ин­те­рес към пред­ме­та. Мо­гат да съз­да­ват дос­та гри­жи на учи­те­ли­те със сво­и­те дръз­ки и пре­ка­ле­но яз­ви­тел­ни за­бе­леж­ки. Ето за­що, про­во­ки­рай­ки ло­ги­ка­та на де­те­то, тряб­ва да го на­у­чим да сдър­жа емо­ци­и­те си.
 
СТРЕ­ЛЕЦ. Той чес­то оби­ча да учи. Осо­бе­но му се уда­ват ху­ма­ни­тар­ни­те на­у­ки, но чес­то пос­ти­га ус­пе­хи и в ос­та­на­ли­те нап­рав­ле­ния. По­ра­ди то­ва, че уче­не­то не им съз­да­ва проб­ле­ми оба­че, Стрел­ци­те мо­гат да си поз­во­лят да не се зас­то­я­ват мно­го-мно­го с учеб­ни­ци­те и не­ряд­ко за­поч­ват да се от­на­сят без­г­риж­но към за­да­чи­те си. А то­ва во­ди до се­ри­оз­ни бе­ли пет­на в поз­на­ни­я­та им.
 
КО­ЗИ­РОГ. Те всич­ко пос­ти­гат с тру­да си. Не съз­да­ват проб­ле­ми на окол­ни­те с шум­ни иг­ри или емо­ци­о­нал­ни из­б­ли­ци. Та­ко­ва де­те е от­го­вор­но към уче­ни­е­то, а не­го­ва­та це­ле­ус­т­ре­ме­ност е спо­соб­на да пре­об­ръ­ща пла­ни­ни. За да под­гот­вя нор­мал­но уро­ци­те си, са му не­об­хо­ди­ми ти­ши­на и уса­мо­те­ние.
 
ВО­ДО­ЛЕЙ. Уче­не­то им се уда­ва ле­ко, но мо­гат да въз­ник­нат проб­ле­ми за­ра­ди то­ва, че пред­с­та­ви­те­ли­те на то­зи знак чис­то и прос­то за­поч­ват да ску­ча­ят в клас­на­та стая, тъй ка­то чес­то пре­въз­хож­дат връс­т­ни­ци­те си в ин­те­лек­ту­ал­но­то си раз­ви­тие. Те са доб­ри във всич­ки на­у­ки. Мис­лят нес­тан­дар­т­но, чес­то пред­ла­гат идеи, не­по­нят­ни не са­мо за съ­у­че­ни­ци­те, но и за учи­те­ли­те им.
 
РИ­БИ. Те са неж­ни, меч­та­тел­ни съз­да­ния, за ко­и­то учи­лищ­но­то на­то­вар­ва­не мо­же да ста­не не­по­си­лен то­вар, осо­бе­но в на­чал­ни­те кла­со­ве. Те изис­к­ват ме­ко­та в об­щу­ва­не­то, но не сниз­хо­ди­тел­ност. Ина­че та­ко­ва де­те мо­же да се­ди с от­во­ре­на­та кни­га ча­со­ве, пъ­те­шес­т­вай­ки в све­та на сво­и­те фан­та­зии. Ри­би­те имат прек­рас­на ин­ту­и­ция и въ­об­ра­же­ние. Най-лес­но се спра­вят с ху­ма­ни­тар­ни­те на­у­ки.
http://www.blitz.bg


Талисманите на любовта

Каква жена си според хороскопа на келтите?

Зодиите на родителите \"бележат\" детето

Египетски хороскоп

И МИГЪТ НА СРЕЩАТА СИ ИМА ЗОДИЯ

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

Китайски хороскоп за 2013 г. - Година на Черната Змия

Какви са жените и мъжете, родени от понеделник до четвъртък

ПРОГНОЗА НА АСТРОЛОЖКАТА ОКСАНА ЗА 2013 ГОДИНА /ВИДЕО/

Китайският хороскоп: зодия Змия

Черната водна змия иска домашен уют

Любовен хороскоп 2013 – какво ни предстои

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП: 2013 - ГОДИНА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

ИНДИАНСКА АСТРОЛОГИЯ

Тибетски хороскоп

ХОРОСКОП НА НДТ ЗА 2013 Г.

Хороскоп - какво вещаят звездите за 2013 г.

ПРИНЦИПИ НА КИТАЙСКИЯ ЗОДИАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЗМИЯТА - 2013 ГОДИНА - ГОДИНА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

2013 - Годината на Черната Водна Змия

ЕРОТИЧЕН КАЛЕНДАР ЗА 2013 Г. НА НДТ И ndtnews.hopto.org /18+/

Моден хороскоп 2013 г.

АСТРОНОМИЯ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ

Митологичен хороскоп

Какъв си според календара на маите

Хумористичен Китайски Хороскоп

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

Нейното бельо според зодията

Зодиите не били тези, за които ги мислим

Сексуалните тайни на жените според зодията

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

Кои зодии са най-лошите шофьори?

Диета под знака на Зодиака

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

Каква сте в любовната игра според зодията

Коя година посрещаме - 2011-а, 2013-а или 2024-а?

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Какво казват след секс различните представители на зодиака

Как правят секс различните зодии?

Зодията влияе на химията и секса

Mоже ли датата на раждане определя характера?

НОВА ГОДИНА И КАЛЕНДАРИТЕ

 

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА \"ДОБРУДЖАНЦИ\"


 


Сходни връзки

Как се дър­жат пред­с­та­ви­те­ли­те на раз­лич­ни­те зо­ди­а­кал­ни зна­ци в клас­на­та стая | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди