изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:59 EET
Салич сдава новините на Би Ти Ви    
Новини С пълна промяна Би Ти Ви отвръща на удара, нанесен от напусналите я водещи на сутрешния блок Ани Цолова и Виктор Николаев, научи "Труд". Няма да има защитени територии за внедряване на нови лица. Ще се посегне дори на централната емисия в 19 ч.

Обсъждана е идеята емблематичното име на вечерните новини Ани Салич да бъде свалена от престижния ефир, за да започне да води свое предаване - "Вокс попули". То ще представя филми за любов, престъпления, социални или професионални драми, но с отворен край, както неотдавна съобщи "Труд".

Най-вероятно в стола на Салич ще седне красивата и амбициозна Виктория Петрова, която отдавна "диша във врата", водейки следобедните новини в 17 ч.

"Ако има промени сред лицата на новините, ще ги съобщим официално", бе коментарът от пиар отдела на телевизията, запитан вчера за смяната на Салич.

Ден преди старта на сутрешния блок, все още не е съобщено дали на мястото на Ани Цолова ще видим Генка Шикерова или звездата на телевизията Миролюба Бенатова. Но запознати са категорични, че Бенатова няма да иска да изостави предаването си за разследвания "Хрътките". Шикерова се спряга и за водеща на "Тази събота" и "Тази неделя", след като позицията оваканти бременната Лора Крумова.

"Всички наши зрители ще видят новите водещи на "Тази сутрин" на 4 септември, когато сутрешният блок започва в 6,30 ч", лаконично заявиха от пиар отдела на Би Ти Ви. И добавиха: "А предаването "Тази събота" започва на 7 септември, водещият ще бъде обявен допълнително". За наследник на Виктор Николаев се обсъжда Георги Любенов.   http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Салич сдава новините на Би Ти Ви | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди