изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:28 EEST
ВОЙНАТА В СИРИЯ: ЦИНИЗЪМ: Джон Маккейн цъка покер, докато се решаваше съдбата на Сирия    
По светаСенаторът Джон Маккейн, дългогодишен поддръжник на убедителна военна намеса в Сирия, беше хванат да играе покер на своя смартфон, докато висши представители на администрацията изразяваха убежденията си едно от основните изслушвания в Конгреса за тази година. Маккейн е може би единственият американски законодател позволил си отвличане на вниманието от продължаващ с часове законодателен дебат в Конгреса.

Фотограф на „Вашингтон пост“ успя да хване с камерата си през рамо как Маккейн спокойно си залага пари на смартфона, докато се решаваше съдбата на Сирия. Минути, след като изданието разпространи снимките в мрежата, Маккейн направи опит да се оправдае с плоска шега с надеждата да омекоти срама, който ще последва.

„Скандал! Хванаха ме да си играя на игра на iPhone-а по време на слушанията, продължили над 3 часа – най-лошото е, че загубих“, написа в Туитър гузният политик.

След разпространяването на новината, Маккейн се появи в ефира на Си Ен Ен, за да коментира слушанията в Сената. Там той направи нов опит да се оправдае: „По едно време се отегчих, затова го направих“. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ВОЙНАТА В СИРИЯ: ЦИНИЗЪМ: Джон Маккейн цъка покер, докато се решаваше съдбата на Сирия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди