изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:35 EET
ВОЙНАТА В СИРИЯ: Китай изпрати кораби към бреговете на Сирия    
КитайКитайски военен блог за статии за военната техника на САЩ, Русия и Китай съобщи, че няколко китайски кораба вече се приближават към бреговете на Сирия. Авторите на публикацията открито признават, че корабите няма да участват в конфликта, а само ще наблюдават действията на корабите на НАТО и Русия.

Какви точно кораби са били изпратени към бреговете на Сирия, за сега не е известно. В социалната мрежа В-контакт, позовавайки се на секретен източник, се появи информация, че китайски кораб от проекта Jinggangshan е бил забелязан в Червено море.

“Преди 2 часа той премина покрай нас и се насочи към Суецкия канал. Скорост – 19 възела. Ние сега сме в Червено море, някъде в центъра му”, – написа авторът.

По забелязания бордови номер 999 впоследствие се изяснило, че това е китайски десантен кораб Jinggangshan, който може да разположи на борда си десантен морски съд с въздушна възглавница или други голямогабаритни товари.

Припомняме, че по информация на редица източници, в Сирия може би има китайски аналози на системите С-300. Тази информация не е потвърдена официално от никого, а китайски десанти кораби до момента не са забелязани в пристанищата на Сирия.  http://worldtodaybg.com

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В СИРИЯ

 


Сходни връзки

ВОЙНАТА В СИРИЯ: Китай изпрати кораби към бреговете на Сирия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди