изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:13 EEST
Какви пиячи сте според зодията?    
Хороскоп Невероятен е фактът колко зрели човешки индивид вземат хороскопите и т.нар. \"предсказания на звездите\" насериозно. Дори тези от нас, които са върли противници на астрологията, проверяват хороскопите си от време на време, за да видят дали случайно няма някаква доза истина във всичките тези астрални врели-некипели.

Как се държат представителите на тази зодия? Какъв секс предпочитат представителите на онази зодия? Полето на зодиака е необятно и понякога изключително интересно за изследване, особено когато ставаме свидетели на социални ситуации от типа: \"Тя е близнаци, сто процента ще ти изневери.\", \"Той е дева, те са мръсни предатели.\" и т.н., и т.н. - със сигурност всеки от вас е ставал свидетел на поне един подобен разговор.

За да не изоставаме от темата със зодиите и връзката им с това как се държи даден индивид, с помощта на Elite Daily ще се опитаме да опишем алкохолните навици на всеки един знак, т.е. какви пиячи са представителите на всяка една зодия според звездите.

ОВЕН

Овните са контактни и приятелски настроени. Почерпеният Овен ще обикаля от човек на човек, за да провери дали всички се забавляват колкото него самия. Ако не е така, то винаги можете да разчитате на Овена, че ще купи достатъчно шотове, за да могат всички да се докарат до правилното състояние на духа. Ако сте в лошо настроение, Овните са най-подходящата компания за бар или друго питейно заведение.

ТЕЛЕЦ

За Телците се говори, че са най-преданият звезден знак. Представителите на тази зодия ще бъдат неотлъчно с вас, независимо от това, което се случва. Ако имате нужда от подкрепа при свалките с мацките - Телецът е вашият човек. Внимавайте обаче, защото, когато се отреже, Телецът започва да се инати като магаре на мост. Ако не му харесва вашият план, бъдете сигурни, че ще срещнете отпор за осъществяването му, особено ако е намесен алкохол. Освен това не влизайте в пиянска кавга с Телец - те са свръхтемпераментни и нещата могат да ескалират до много неприятни, много бързо.

БЛИЗНАЦИ

Символът на зодията говори за раздвоение на личността, а за Близнаците така или иначе се говори, че са много личности в едно тяло. Страшно трудно е да пиеш с човек, чието поведение може да се промени коренно по средата на чашката. Близнаците не толерират нерешителните хора, затова, ако излизате на по чашка с представител на тази зодия, имайте сигурен и ясен план за вечерта. Обърнете внимание и на факта, че Близнаците не обичат да седят дълго на едно и също място. Ако някой от компанията ви изчезне на момента, в който прехвърли мярката си за пиене, то най-вероятно този човек е Близнаци.

РАК

Тези са емоционалните развалини. Раците се срутват в ревяща и хлипаща човешка купчинка на пода в момента, в който нещо не стане по техния начин. Раците демонстрират огромен спектър от емоции във всяка една ситуация, затова пиенето с тях невинаги е идеалният вариант за вечерта. В един момент Раците се забавляват като за световно, в следващия са опрели лакти на бара и държат главата си с две ръце, отправили депресиран поглед към дъното на чашката.

ЛЪВ

Докато има пиячка, устата на Лъва няма да се затвори. Лъвовете не пестят думите си и настояват всички да са запознати с гледната им точка за нещата, независимо дали тя е обидна за някого, или не. Добре знаем колко разговорливи стават хората след няколко чашки - при Лъвовете този ефект е засилен. Внимавайте обаче, ако сте решили да ги поставяте на мястото им, Лъвовете са естествени лидери и ще се борят за короната си със зъби и нокти.

ДЕВА

Можете да намерите тези перфекционисти в края на работния ден на ъгъла на бара с чаша вино в ръка, сами. Девите въобще не са идеални другарчета за запой, тъй като са по-интровертни и предпочитат собствената компания пред тази на другите. Освен това представителите на тази зодия са твърдо против всякакви експерименти от типа на водни барове и други подобни. Ако искате да прекарате качествено вечерта в класическо заведение обаче, то няма по-добър избор за компания от Девите.

ВЕЗНИ

Везните са, може би, едни от най-добрите другари по чашка. Те са веселяци, които искат всички около тях да се забавляват. Везните са уравновесени като хора, което е страхотно качество, когато сте навън, за да се размажете от пиене. Ако двама от приятелите ви влязат в пререкание, винаги можете да разчитате на Везните да възстановят реда и спокойствието.

СКОРПИОН

Обърнете няколко текили със Скорпиона и той ще ви разкрие всичко. Скорпионите няма да ви спестят нищо от гледната си точка, което понякога е нож с две остриета. Представителите на тази зодия обаче са готови да пият с вас независимо от повода или причината. Най-хубавото за Скорпионите е, че крият емоциите си, което означава, че независимо колко са се омаскарили, те няма да се разреват на рамото ви.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете бдителни, когато купонясвате със Стрелци, тъй като по природа те имат много остър език. Алкохолът определено не се комбинира добре с гнева, така че си мерете приказките покрай представителите на тази зодия. С нарастването на броя на питиетата ще забележите и как се разгръща палавата страна на Скорпионите. Ако ви трябва партньор за свалки с мацки - това е вашият човек.

КОЗИРОГ

Козирозите, или по-скоро хамелеоните, са перфектната компания за напиване, тъй като са способни да се аклиматизират към всяка една ситуация, в която попаднат. Козирогът е вашият безгрижен приятел, който просто иска да се забавлява. Тях не ги е грижа кой, какво или къде, на тях им пука единствено как. Как ще се направят на маймуни.

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте, когато пиете с Водолеите. В един момент всичко може да е съвсем нормално и да обръщате шотове на бара, но, ако ги ядосате, върху главата ви ще се изсипе порой от л**на. Представителите на този знак менят лицата си много бързо и често, което прави запиването с тях изключително интересно.

РИБИ

Рибите демонстрират възможно най-крайните емоции, което прави купоните с тях адски интересни. Внимавайте обаче с техните резки промени в настроението, тъй като понякога един шот в повече и нещата могат да пропаднат вдън земя. Ако спонтанно ви хрумне да излезете някъде, за да се напиете, то най-очевадният избор на другар е представител на тази зодия. Рибите предпочитат да се движат по течението, а не срещу него.

http://div.bg

Как се дър­жат пред­с­та­ви­те­ли­те на раз­лич­ни­те зо­ди­а­кал­ни зна­ци в клас­на­та стая

Талисманите на любовта

Каква жена си според хороскопа на келтите?

Зодиите на родителите \"бележат\" детето

Египетски хороскоп

И МИГЪТ НА СРЕЩАТА СИ ИМА ЗОДИЯ

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

Китайски хороскоп за 2013 г. - Година на Черната Змия

Какви са жените и мъжете, родени от понеделник до четвъртък

ПРОГНОЗА НА АСТРОЛОЖКАТА ОКСАНА ЗА 2013 ГОДИНА /ВИДЕО/

Китайският хороскоп: зодия Змия

Черната водна змия иска домашен уют

Любовен хороскоп 2013 – какво ни предстои

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП: 2013 - ГОДИНА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

ИНДИАНСКА АСТРОЛОГИЯ

Тибетски хороскоп

ХОРОСКОП НА НДТ ЗА 2013 Г.

Хороскоп - какво вещаят звездите за 2013 г.

ПРИНЦИПИ НА КИТАЙСКИЯ ЗОДИАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЗМИЯТА - 2013 ГОДИНА - ГОДИНА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

2013 - Годината на Черната Водна Змия

ЕРОТИЧЕН КАЛЕНДАР ЗА 2013 Г. НА НДТ И ndtnews.hopto.org /18+/

Моден хороскоп 2013 г.

АСТРОНОМИЯ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ

Митологичен хороскоп

Какъв си според календара на маите

Хумористичен Китайски Хороскоп

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

Нейното бельо според зодията

Зодиите не били тези, за които ги мислим

Сексуалните тайни на жените според зодията

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

Кои зодии са най-лошите шофьори?

Диета под знака на Зодиака

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

Каква сте в любовната игра според зодията

Коя година посрещаме - 2011-а, 2013-а или 2024-а?

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Какво казват след секс различните представители на зодиака

Как правят секс различните зодии?

Зодията влияе на химията и секса

Mоже ли датата на раждане определя характера?

НОВА ГОДИНА И КАЛЕНДАРИТЕ

 

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА \"ДОБРУДЖАНЦИ\"


 


Сходни връзки

Какви пиячи сте според зодията? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди