изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:27 EET
Културистът и ММА боец Десо Димитров: Донатела Версаче искаше да прави секс с мен, но й отказах!    
Интервюта Културистът, ММА боец и бодибилдър Десо Димитров е наричан “новият плейбой на България”. Писа се, че бил близък с италиански мафиоти, засичали ги с доста знатни имена от ъндърграунда на Ботуша. Наскоро плъзна и мълва, че при негово посещение в Болоня го сваляла самата Донатела Версаче, на която обаче Десо отказал. Слуховете носят, че Димитров далеч не е примерен и кротък. И дори е имал неприятни спомени от ареста. Истината - от самия него:

- Десо, разкажи повече за себе си!
- На 33 години съм, от София, зодия Везни. Имам дете на 7 години от бившата ми жена. В момента съм сериозно обвързан. Контузия ми попречи да се занимавам професионално с ММА боеве. Сега се занимавам с бодибилдинг. 

- През по-ранния период на живота си участвал ли си в някаква групировка като яко момче, събиращо лихвите или дълговете на неизплатили се длъжници или нещо подобно, за което се знае, че повечето от ММА бойците са се занимавали?
- Дали съм бил част от групировка, не искам да коментирам...

- Разбрах, че във вторник ще си на състезание - къде и за каква титла се бориш?
- Да, има състезание в Швейцария за бодибилдъри. Мисля, че имам физическите данни да победя останалите.

Аз съм си тигър по рождение

- Какво е основното ти занимание/бизнес, което те издържа, или пък някой те спонсорира?
- Имам транспортна фирма. Фитнесът и бодибилдингът обаче са неделима част от ежедневието ми.

- Говореше се за някаква заможна по-възрастна дама от Италия, защото ти демонстрираш луксозен начин на живот, караш спортен „Мерцедес”, пътуваш в чужбина и т. н...?

- Заможна е, наистина, но е повече позната в Италия, отколкото в България. Не бих казал, че ме издържа, просто имаме общи интереси, които се стремя да развиваме. Тя ме подкрепя във всичко.

- Често пътуваш в Италия - каква работа имаш там? Да не си станал жиголо на заможни италианки междувременно, или пък има някой конкретен човек, при когото гостуваш?
- Не, не се занимавам с подобни неща. Предлагали са ми секс за пари, дори участие в порнофилми, но, както казах, си имам сериозен бизнес и не бих си позволил подобни неща.

- Писа се, че в Болоня си се засякъл с Донатела Версаче и тя те е пожелала в леглото си, но засега пасуваш. Къде я срещна и какво ти предложи тя?
- Наистина ме ухажваше, но това не ме учудва. Имам много фенки, а постъпката на Донатела по-скоро ме ласкае. Но тя е доста по-възрастна от мен. А и има голям избор от мъже, не искам да съм поредният.

- Защо някои те свързват с италианския ъндърграунд - да не се занимаваш и ти с наркотици, както наскоро беше изловен Дачо на Софи Маринова?
- Не, абсурд! Просто познавам много важни клечки. А Дачо го знам покрай Софи Маринова. Съмнявам се, че прави толкова нередни неща. Мисля, че е добро момче.

- Вярно ли е, че си лежал в ареста, поради какви причини, имаш ли присъди или висящи дела или само с арест си се разминал и за какво?
- Да, вярно е! Беше поради грешка на моя адвокат. Но не искам да се връщам толкова назад. За мен е по-важно, че съм се справил с трудностите.

- Все пак по какви обвинения лежа в ареста?
- Лежал съм за нанасяне на тежка телесна повреда на хора, които се опитаха да ме ограбят.

На такива хора не прощавам

- Бил си близък до бившето гадже на Азис – Богдан, който бил лежал в затвора. Оттам ли го познаваш?
- Боби не е лежал в затвора. Медиите преекспонираха доста. Познаваме се от малки. Беше 7-и клас, когато се запознахме и оттогава сме неразделни, споделяме си и излизаме заедно.

- Предполагам, си запознат със сексуалната му гей ориентация - приемаш ли я, имал ли е и към теб по-специални щения например?
- Да, приемам ориентацията на Боби. За мен приятелите са всичко, без значение от тяхната ориентация.

- Бил ли си заедно в една компания с Богдан и Азис и ако да - разкажи за някоя весела, разкрепостена или скандална случка с тях?
- Излизали сме заедно, но не съм им светил в спалнята. Предполагам, и двамата се справят добре. Ако питаш за „тройка” – не, не сме правили. А на мен и Богдан момичета са ни предлагали да правим „двойки” и „тройки”, Азис го нямаше в схемата.

- Определят те за много сексуален и дори някои жени са те били провъзгласили за сексманиак - ти как се намираш в това отношение?
- Обичам секса колкото и спорта. Правил съм какво ли не в леглото. Доста съм разкрепостен.

- Усилената фитнес тренировка увеличава тестостерона - това влияе ли на желанието ти да правиш по-често секс от редовия гражданин?
- Да, обичам да правя секс по 5-6 пъти на ден.

- Кой е най-дивият ти и бурен секс и с кого?
- Правил съм групов секс с 4 момичета. Беше след един бурен купон. Но аз не обичам да говоря, а да действам.
Щом се справям сам и с 4 момичета, мисля, че спокойно мога да пробвам и с 5, и с 6.

- А най-нестандартното място, на което си правил секс, и с кого? Във фитнеса имал ли си възможност да се „разпишеш” и в това отношение?
- Да, правил съм го във фитнеса, на лежанката, на колелото. Едно от най-екстремните преживявания беше на покрива на училището ми, още когато бях 12-ти клас. Директорът ни хвана и имахме предупреждение за изгонване от училище.

- Ако трябва да избираш за леглото си Николета Лозанова или Златка Райкова, коя от двете би предпочел и защо?
- Николета Лозанова, Русата и Черната Златка заедно, ако трябва да съм откровен...

- Размерът на мъжа оказва ли влияние в леглото и за самочувствието му? Правил ли си лични „замервания” в това отношение и какъв е резултатът при теб в сантиметри?
- Размерът не е от значение, важно е отношението. Според мен дебелината е от по-голямо значение.

- Колко време е най-продължителният ти секс?
- 6 часа!

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Културистът и ММА боец Десо Димитров: Донатела Версаче искаше да прави секс с мен, но й отказах! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди