изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:27 EEST
Сидеров: В комисията за конфликт на интереси има сигнали за Плевнелиев    
Политика„Атака" няма да има възможност да участва в дебатите и гласуването на внесения от ГЕРБ вот на недоверие срещу кабинета на Пламен Орешарски. Това стана ясно от думите на лидера на партията Волен Сидеров. Пред bTV Сидеров заяви, че предстои следващата седмица той и депутати от групата му да заминат за Брюксел за среща със сестрински партии. Сидеров отново заяви, че „Атака" не подкрепя кабинета.

Така или иначе то щеше да бъде подкрепено с гласовете на хора от ГЕРБ, подчерта той.
Лидерът на „Атака" коментира и първите 100 дни работа на кабинета.
Той изтъкна, че правителството е работило в ненормална атмосфера - нещо, което не се е случвало досега. Нямаше достатъчно време да се оцени правителството. Ние работихме в ненормални условия. Сега вече се вижда, че може разумно да се говори в парламента. Може да се види кой за какво се бори.
Много пъти съм казвал, че ГЕРБ стояха зад протестите. Когато те влязоха в парламента, истерията спря. Защо нямаше днес протести, попита той. Тези протести бяха запалени по доста изкуствен начин. Има прекалено много данни, че там има намеса на външни организации, включително американци, каза Сидеров и добави, че сред недоволните има и автентични хора, но цялостната агресия е била дирижирана.

Сидеров каза още, че в комисията за конфликт на интереси, която той оглавява, има сигнали срещу Росен Плевнелиев. Сигналите са много. Има и срещу кмета на София Йорданка Фандъкова, срещу бивш министър на спорта, добави той. http://www.cross.bg

 


Сходни връзки

Сидеров: В комисията за конфликт на интереси има сигнали за Плевнелиев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди