изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:03 EET
Какво се крие зад мъжкия цип /18+/    
Любопитно Много древни култури почитат фалоса под една или друга форма. В условията на патриархат той символизира най-често силата, живота, структурата, реда, а може да е и символ на победа, късмет, фертилност. Понякога той изпълнява смайващи функции.

По­ми­ря­ва­не с \\"пе­ни­сос­тис­ка­не\\"
Або­ри­ге­ни­те в Се­ве­ро­из­точ­на Ав­с­т­ра­лия (му­кум­бе) от­реж­да­ли на мъж­кия член ро­ля­та на... ми­рот­во­рец. Всич­ки спор­ни и да­же во­ен­ни въп­ро­си те оп­ра­вя­ли с ри­ту­ал на \\"пе­ни­сос­тис­ка­не\\", в кой­то взе­ма­ли учас­тие  ли­де­ри­те на две­те враж­ду­ва­щи гру­пи­ров­ки. На же­ни­те и де­ца­та се заб­ра­ня­ва­ло да наб­лю­да­ват тро­га­тел­но­то при­ми­рие.
 
Сек­с­мощ с бам­бу­ко­ви из­рас­тъ­ци
Оби­та­те­ли­те на ос­т­ров Бор­нео яв­но не са мис­ле­ли за ни­що дру­го ос­вен за сво­и­те скъ­по­цен­ни де­те­род­ни ор­га­ни. Наб­лю­да­вай­ки как но­со­ро­гът в Су­мат­ра неп­ре­къс­на­то се съ­во­куп­ля­ва с пар­т­н­ьор­ка­та си по­ве­че от час, ос­т­ро­ви­тя­ни­те се пос­та­ра­ли да \\"из­п­ла­ги­ат­с­т­ват\\" от не­го фор­ма­та на чле­на, от  ство­ла на кой­то из­ли­зат нас­т­ра­ни два пет­сан­ти­мет­ро­ви из­рас­тъ­ка. Пред­по­ла­гай­ки, че тай­на­та на чу­тов­на­та сек­су­ал­ност на по­ло­вия ги­гант се зак­лю­ча­ва точ­но в то­ва и опит­вай­ки се да се сдо­би­ят със съ­що­то, бор­не­ан­ци­те мон­ти­ра­ли на гла­вич­ка­та на чле­на си бам­бу­ко­ви пръ­чи­ци, приз­ва­ни, по­доб­но из­рас­тъ­ци­те на но­со­ро­га, да оси­гу­ря­ват  сек­су­ал­на свръх­мощ.
 
Ре­ли­ги­оз­на кас­т­ра­ция
 
В Древ­на Гър­ция и Си­рия пък мъ­же­те при­на­ся­ли своя по­лов ор­ган ка­то най-го­ля­мо­то си сък­ро­ви­ще в жер­т­ва на бо­го­ве­те, а служ­би­те в хра­мо­ве­те на Ки­бе­ла и Ас­тар­та се про­веж­да­ли са­мо от све­ще­нос­лу­жи­те­ли ев­ну­си. Ста­ри­те гър­ци та­че­ли тър­жес­т­ве­ния \\"ден на кръв­та\\", ко­га­то мъ­жът от­си­чал чле­на си в чест на бо­ги­ня Ки­бе­ла с на­деж­да, че тя ще се въз­пол­з­ва от не­го. Ре­ли­ги­оз­на кас­т­ра­ция със съ­ща­та цел се при­ла­га­ла и в Древ­ния Еги­пет, къ­де­то пред ол­та­ри­те мо­же­ло да се ви­дят ку­пи­ща от­ря­за­ни пе­ни­си. Не­що по­доб­но се наб­лю­да­ва­ло още в края на ХIХ век и сред пле­ме­на­та ба­уб­вен­де в Кон­го.
 
\\"Кон­сер­ви­ра­ни\\" яй­ца
 
В им­пе­ра­тор­с­ки Ки­тай спаз­ва­ли оби­чая да съх­ра­ня­ват от­ря­за­ни­те мъж­ки по­ло­ви ор­га­ни в спе­ци­ал­ни ку­тии. А ко­га­то соб­с­т­ве­ни­кът на чле­на се пре­сел­вал на оня свят, пог­реб­ва­ли ку­ти­я­та със \\"сък­ро­ви­ще­то\\" му за­ед­но с не­го.
 
Впро­чем ев­ну­си­те в мно­го стра­ни в ми­на­ло­то съв­сем не иг­ра­е­ли ро­ля на уни­же­ни и в ни­ка­къв слу­чай не се смя­та­ли за без­п­рав­ни. Чес­то ев­ну­си­те, ка­то пос­т­ра­да­ли за бла­го­то на бо­жес­т­во­то, за­е­ма­ли дос­та ви­со­ко по­ло­же­ние. В Ки­тай те мо­же­ли да бъ­дат ге­не­ра­ли и до­ри съ­вет­ни­ци на им­пе­ра­то­ра, а в Пер­сия ста­ва­ли ша­хо­ве. Пок­рай ста­ту­са си на пос­т­ра­да­ли за­ра­ди вя­ра­та те има­ли пре­и­му­щес­т­во­то на без­дет­ни, сле­до­ва­тел­но не ги за­ся­га­ли спо­ро­ве­те за прес­то­ло­нас­ле­ди­е­то. Но, оказ­ва се, от ев­нух до ев­нух има раз­ли­ка! Има­ло осо­бе­на раз­но­вид­ност ев­ну­си, на­ри­ча­ни ел­га­зи. Ел­га­зи се ли­ша­ва­ли от яй­ца­та си, но в ни­ка­къв слу­чай не и от чле­на си, кой­то та­ка до­би­вал осо­бе­на сек­су­ал­на си­ла, за­паз­вал ерек­ци­я­та и по­тен­ци­я­та си, рад­вай­ки страс­т­ни­те лю­бов­ни­ци в ха­ре­ма.
 
Две \\"топ­ки\\" но­сят не­щас­тие
 
В пле­ме­то хо­тен­то­ти в Юж­на Аф­ри­ка съ­щес­т­ву­ва­ло упо­ри­то пре­ду­беж­де­ние за раж­да­не­то на близ­на­ци - смя­та­ло се, че то­ва неп­ре­мен­но ще до­не­се не­щас­тие. И за да не се до­пус­не та­ко­ва не­що, на всич­ки мъ­же в пле­ме­то от­ряз­ва­ли еди­ния тес­тис с иде­я­та, че проб­ле­мът мо­же да се ре­ши точ­но по то­зи на­чин. А в Мик­ро­не­зия (Ка­ро­лин­с­ки­те ос­т­ро­ви) съ­щес­т­ву­вал оби­чай, спо­ред кой­то шес­т­на­де­сет­го­диш­ни­те юно­ши се про­ща­ва­ли с  еди­ния си тес­тис, а кой­то же­ла­ел да зас­ви­де­тел­с­т­ва осо­бе­на пре­да­ност на вож­да, се съг­ла­ся­вал да от­пи­ше и вто­ра­та си \\"топ­ка\\".
http://www.blitz.bg
261 пениса се съхраняват в музей
Единственият музей на пениса показва и човешки експонат /18+/
Путин с две мъжки достойнства, Обама само с едно
Откриха паметник на фалоса
Продадоха сексиграчки на 200 години за 4000 евро
Хилядолетен фалос
Нарисувал огромен пенис на покрива на къщата си
Големината на пениса
Мъжкото достойнство на българина - с бронз на Балканите
Охлюв хвърля пениса си след секс, израства му нов
Първият вибратор бил за цяр /18+/
Човешки пенис от лаборатория е почти готов
Мъжете по света си ги премериха. Ето резултатите
Българин с 36,5 см. в гащите се бори за Гинес /18+/
Музей на нещастната любов
Унгарците вадят най-дълъг пенис, ние също не сме зле
Появи се първото легло за секс
Откриха вибратор от каменната ера
Дърво с формата на пенис вдигна малко шум
Памела Андерсън се грижи за пенисите на китовете
Главният редактор и неговият пенис
Мъжеството ни нараства с 30 сантиметра за следващите 400 години
Нарисувал огромен пенис на покрива на къщата си
Бебе се роди с два пениса
Японци измислиха формула за изчисляване големината на пениса
Индиец с \\"пенисно раздвояване\\"
 


Сходни връзки

Какво се крие зад мъжкия цип /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди