изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:15 EET
ТВ скандал: Президентшата със секскомпромат    
КултураПървата дама на България - съпруга на държавния глава, е забъркана в секскомпромат. С този скандал започва войната между двете водещи телевизии - Севън нюз и Би Би Ен, в новия сериал на TV7 "Секс, лъжи и тв: 8 дни в седмицата".

Официалната премиера се състоя миналата вечер в киносалона на столичен мол. Гостите на промоцията имаха възможността да видят режисьорска версия на първия епизод, съобщава "Телеграф".

Филмът започна с излъчването в новините на кадри, на които се вижда как президентшата влиза в хотелска стая с чужд мъж. Следва опровержение от президентството, а от телевизията обясняват, че тъй като първата дама не се появявала на официални събития, никой не знае как изглежда.

Историята от сериала много напомня на истинската президентша Юлияна Плевнелиева, която също не сме виждали на държавните мероприятия. В медиите досега са излизали поне няколко снимки, на които тя прегърната от различни мъже. Главният сценарист на продукцията Любен Дилов-син побърза да се застрахова в началния надпис на филма: "Всички съвпадения с реални събития и герои са случайни. Ако някой твърди друго, прави го не случайно." http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ТВ скандал: Президентшата със секскомпромат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди