изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:06 EET
Грешките на мъжете, които карат жените да симулират оргазъм /18+/    
Любопитно Ето и кои са грешките на мъжете, които карат жените да се преструват:

Повечето жени не успяват да достигнат до оргазъм всеки път, когато правят секс. Странно защо някои мъже обаче смятат точно обратното. Те или имат партньорка късметлийка, или тяхната половинка предпочита да се преструва, вместо да обсъжда темата. Всъщност причините една жена да се преструва, че свършва, могат да бъдат най-разнообразни. Често те се коренят в мъжа, който обикновено прави нещо погрешно.

Ето и кои са грешките на мъжете, които карат жените да се преструват:

1. Мъжът не го бива в любовната игра. За разлика от господата, които могат да получат ерекция само за няколко секунди, жените имат нужда от повече време, за да се почувстват възбудени. Така че мъжете трябва да отделят достатъчно време на любовната игра, за да накарат жената да ги пожелае толкова силно, колкото те нея.

2. Мъжът не знае какво иска жената в леглото. Някои господа смятат, че са големи любовници и знаят всичко за това какво искат жените. Истината обаче е, че всяка жена е различна и една дама може да харесва определени неща, които на друга да не се нравят особено. Мъжът не трябва да бъде прекалено самоуверен, а да се опита да разбере какво иска партньорката от него.

3. Мъжът просто не го бива в леглото. Понякога това е тъжната истина. Една жена може да не е особено доволна от секса със своя приятел, но въпреки това да не казва нищо, само за да не го обиди.

4. Мъжът приема женския оргазъм като награда. Много мъже се чувстват неудовлетворени от секса, когато тяхната партньорка не е изпитала върховното удоволствие. Това обаче не е заради жената, а защото мъжете приемат женския оргазъм като награда за тях самите – знак колко добри любовници са. В случай, че мъжът подлага на подобно напрежение своята половинка, нормално е тя да се преструва повечето пъти.

5. Мъжът казва нещо напълно не на място. Понякога думите могат да имат същия пагубен ефект, както и действията. Истинският оргазъм може да се превърне в мит, ако мъжът каже нещо, което създава дискомфорт у жената.

6. Мъжът кара жената да губи своята самоувереност. В никакъв случай мъжете не трябва да подлагат под съмнение привлекателността на тяхната партньорка. Дори един лош поглед към определена част от женското тяло с повече мазнини, може да убие всякаква сексуална възбуда у жената. Всеки човек има недостатъци, но мъжът трябва да гледа дамата до себе си като най-перфектното създание.

7. Мъжкият пенис е прекалено голям. Макар мъжете да се гордеят със своите големи достойнства, реалността за жените е малко по-различна. Прекалено големият пенис, както и прекалено малкият, не се нравят особено на дамите. Големият размер на мъжкото достойнство не е гаранция за оргазъм, а в повечето случай точно обратното, тъй като при всяко проникване жената чувства по-скоро болка, отколкото наслада.

8. Мъжът не може да свърши. Ако една жена иска сексът да приключи, често тя се преструва, за да забърза мъжката еякулация. Обикновено мъжете се възбуждат още повече, когато виждат, че партньорката им скоро ще свърши.

http://www.tialoto.bg

ВСИЧКО НА ТЕМА ОРГАЗЪМ

Еротика/Erotica



 


Сходни връзки

Грешките на мъжете, които карат жените да симулират оргазъм /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди