изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:53 EET
Нови бизнес идеи на проститутките    
Новини Слънчев бряг опустя. Дори проститутките се изнизват към родните си места. Сезонът свърши и в курорта вече няма работа за никого. Няма плячка. В късната есен най-много да дойдат пенсионери, от които файда никаква.

Изкарали и този сезон, натрупали още опит, търговките поемат към Сливенско и Старозагорско с много планове наум, които да изпълнят до следващото лято. Докато цялата минала зима се изрусяваха и набиваха пържоли с кисело зеле, за да се окръглят и да се харесат на скандинавците, сега са принудени да сменят и тактиката, и имиджа.

"Това лято много се опарихме от северните. Много пият, много се бият, а накрая скачат и от балконите", вайка се Здравка от Стара Загора, която прави впечатление отдалече с оскъдното си облекло на фона на старците с жилетки по централната алея на курорта. Здравка не се притеснява да говори, но, разбира се, не иска да се снима. Момичето обяснява, че инцидентите с туристи привличат излишно вниманието на полицията към труженичките и сутеньорите им.

Алкохолът се явява за най-древната професия нещо като поговорка "хем сърби, хем боли". От една страна пияният клиент е най-лесната жертва, но пък от друга - тези, които идват да се напиват, рядко желаят други забавления. А и много шум се вдига с тях.

Краят на
честните
сини очи

Този сезон британците имаха и кампания "Ваканционен махмурлук", организирана от посолството им в България. Дипломатите цяло лято призоваваха сънародниците си да не се наливат безконтролно, да не ходят сами по късна доба и най-вече да не се показват по терасите нощем. Инцидентите и жертвите намаляха, но покрай това умря старият трик на проститутките, наречен "жартиери".

Жертви на тази схема задължително са пияни чужденци, възрастта няма значение. Жриците замъкват клиента в храстите край плажа и когато той, жаден за ласки, свали панталоните си до коленете, жените го блъскат с всичка сила, пребъркват го и дим да ги няма.

С размътена глава, зашеметен от удара и спънат, чужденецът не може да реагира. Когато тази схема стана масова практика из курорта, търговците решиха да направят доходоносен бизнес с жартиери, които предлагаха на потенциални жертви, за да не смъкват панталоните докрай.

Обаче британците се научиха да ходят на групи и провалиха и тези бизнес планове.
Безсмислено е и слагането на сини лещи, смятат вече проститутките. В началото на този сезон се беше наложила една мода - за постигане на дълбочина и интелигентност на погледа те си поставяха специално огънати лещи. Никой от чужденците обаче не клъвнал на тази стръв най-вече заради неестествения за блондинка тен на момичетата.

Стагнация застигна пазара. Истината е, че сезонът беше слаб, признава Здравка. Мъжете, които идват от скандинавските страни, са прекалено млади.
Те се интересуват само от евтиния алкохол и един порок им е достатъчен. Родните проститутки не ги привличат, дори когато ги срещнат безпаметни по алеите.

 Дори момичетата да им се хвърлят на вратовете, им отказват. И така ромките се принуждават да се препитават като джебчийки. Като няма секс, туристът задължително трябва да бъде пребъркан.

Големият брой

руснаци и
украинци

също не ги устройват. Тези нации не си падали по платената любов, а и почти всички били със съпругите си - известни със своята строгост.

Наскоро, докато се оплаквали, че триковете им са остарели и не вървят, момичетата се сетили за нов прийом. Разбрали, че още в началото на следващата година по казината се чакат повече израелски туристи, но и доста кувейтци. Време е да обърнем повече внимание на тази неразработена ниша, взели решение бизнес дамите. Затова тази зима ще се мъчат да научат няколко думи на техния език и ще усъвършенстват английския.

Ще разузнават и чупките на ориенталските танци. Някои даже предвиждат екскурзия до Истанбул, за да си купят екзотични шалове и дрехи за кувейтците. Новият проект ги привлича и с това, че не е нужно да се избелват, а могат преспокойно да ловят клиенти с естествения си тен. Но пък крие и рискове - любителите на казината дали ще са склонни да харчат за друго?

Освен подвизаващите се по алеите проблеми имат и тези в баровете, макар да са с едно стъпало по-високо поставени в занаята. Съдържатели на такива заведения коментират, че има страшно много желаещи да работят при тях, но свободни места няма и за следващото лято.

Професията се оказва и рискова. За цялото лято са извършени над 200 ареста на проститутки само в Слънчев бряг, съобщава шефът на полицията в Несебър Стайко Манев. Всъщност става дума за около 50 жени, които униформените залавят, провеждат им превенция, но те веднага се връщат по алеите. На другия ден "упражнението" се повтаря.   http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Нови бизнес идеи на проститутките | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди