изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:16 EEST
Съвети за красив и стегнат бюст!    
Любопитно

Как да имаме стегнати гърди без пластични корекции



Всяка жена иска да има красив бюст. Гърдите са често повод за комплекси при жените. Някои искат по-голям бюст, но това се постига най-успешно чрез поставяне на импланти. Малките гърди също са красиви, по-стегнати и на тези дами не им се налага да носят сутиени. За имаме стегнат и красив бюст трябва да се постараем чрез гимнастика да подобрим формата на гърдите и да ги спасим от действието на гравитацията. Първо правило- е ходете прегърбени! Прегърбването забързва увисването на гърдите. Изправеният стоеж с отворени рамене укрепва мускулите на женските гърди.

От стоеж повдигнете ръцете свити пред гърдите на височина на раменете и бавно, сякаш преодолявате съпротивление, ги разтворете встрани, а после се върнете в изправено положение. Повторете 10-15 пъти. От същото положение вдигнете ръцете над главата, скръстете ги и силно натискайте с лявата ръка върху дясната в продължение на 5 секунди, след това – обратно. Изпълнете го по 8 пъти последователно с всяка ръка.

От тилен лег, ръцете на тила: допиране на лактите отпред; връщане в изходно положение. Повторете го 20-30 пъти. Изходно положение – стоеж, ръцете на тила: бавно, с напрежение събиране на лактите пред гърдите; отвеждане на лактите назад. Дозировка 25-30 пъти.

Изходно положение – стоеж, ръцете встрани: кръгове с ръцете с малка амплитуда – назад и напред. Дозировка 20-25 пъти за всяка страна. Изходно положение – разкрачен стоеж с лице към стената на разстояние една крачка, ръце обтегнати, длани допрени: свиване и обтягане на ръцете, като лактите се отвеждат встрани.  http://doctorbg.net
 
 
 


Сходни връзки

Съвети за красив и стегнат бюст! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди