изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:32 EEST
"Галерия": Росен Плевнелиев се развежда заради Вероника    
Новини Нов мегаскандал с президентската двойка е на път да взриви общественото мнение. Първата дама хванала по бели гащи мъжа си да говори често с бившата си съпруга Вероника, съобщи в. "Галерия", като цитира близки до семейството. Юлияна Плевнелиева разбрала, че мъжът й Росен и бившата му никога не са прекратявали тотално контакт. Бясната еманципирана половинка на държавния глава отишла в кантората на адвокатите си и заплашила, че подава молба за развод.

Изданието се позовава на хора от Пиринския край, запознати с отношенията между Росен и Вероника, които споделили, че настоящият президент звъни поне по три пъти на ден на Вероника, с която запазили приятелските си отношения.

За разлика от Юлияна, която постоянно критикува съпруга си и публично го излага, Вероника го подкрепяла изцяло във всяко едно начинание.

В последно време Плевнелиев разговарял тайно от жена си с Вероника заради избухналия преди време скандал с офшорките. От журналистическо разследване на TV7 стана ясно, че в качеството си на управител на голямата баварска фирма "Линднер, настоящият държавен глава е пренасочвал милиони в поне две офшорни компании, регистрирани в Кипър. Според документите една от офшорните фирми, с които работи "Линднер", е "Инокс Мениджмънт ЛТД" и със сигурност е собственост на Росен Плевнелиев, а другата - "Билингъм Дивелопмънтс" е управлявана от близко до него лице. Грубата сметка показва, че от сделки с тях управляваната от президента компания е заобиколила данъци върху общо 824 хил. долара през 1999 г. , пише вестникът.

Името на Вероника Плевнелиева пък лъсна в кипърския търговски регистър, от който стана ясно, че фирмата "Инокс" съществува и е прехвърлена като собственост на Вероника Плевнелиева през 2011 година. По това време Росен е все още строителен министър в правителството на Бойко Борисов, припомня изданието.

От няколко месеца медиите търсят бившата съпруга на Плевнелиев, но засега само се знае, че тя е юристконсулт в "Емпорики банк".

Ако Юлияна наистина тръгне към развод, това ще предизвика огромен политически скандал, смята авторът на материала. Самата Юлияна нямало да остане в България, а щяла да емигрира в САЩ, тъй като няма да понесе медиен шум. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

"Галерия": Росен Плевнелиев се развежда заради Вероника | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди