изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:54 EEST
Защо жените се чувстват най-зле в понеделник    
Любопитно Жените се чувстват най-непривлекателни в понеделник сутринта и точно тогава производителите на козметика ги атакуват в желанието си за по-големи продажби, съобщи в. "Мейл он сънди".

В понеделник жените често закъсняват и се гримират прибързано. Те са прекалено уморени, за да отидат на фитнес, а и много често страдат от това, с което са прекалили през уикенда.

Най-привлекателни жените се чувстват в четвъртък, когато се вижда краят на работната седмица.

Медийни експерти анализираха чувството за привлекателност на дамите през седмицата, за да консултират производители на козметика как да организират промоциите си, използвайки уязвимостта на потребителите.

Резултатите от анкетата на агенцията PDA показват, че 46 процента от жените се чувстват най-зле в понеделник. Най-често посочваните причини са стрес, липса на мотивация, за да бъде направено усилие, емоционален ефект от уикенда.

Затова понеделниците са най-подходящи за реклама на продукти за разкрасяване и послания как да се чувстваме в по-добра форма, да използваме дрехите, за да внушаваме успех, да поправим някои щети, да планираме и изпълним нещата. Когато жените се чувстват в най-добра форма, е подходящо да бъдат подмамени с предложения за уикенда, за облекло за свободното време, с възможности за срещи.

Източник: БТА   
http://www.vesti.bg/
 


Сходни връзки

Защо жените се чувстват най-зле в понеделник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди