изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:15 EET
Вярност и любов според индивидуалния знак    
Хороскоп

Вярност и любов според индивидуалния знак




Овен


 Жената Овен изглежда самоуверена и независима, но когато обикне се превръща в “типично влюбета тинейджърка”,  която можете да разпознаете отдалеч!

Тя се превръща в “тигрица” , не се притеснява да демонстрира чувствата си, да поеме инициативата в свои ръце, да бъде страстна и пламенна, така както само този огнен знак умее.

От любовта на този зодиакален знак се получава “емоционален загар” и почти никога не се разминава без трайни белези.

Но тъй като това не е най –търпеливата зодия, ако я предизвиквате, бягате или не отговорите досатъчно бързо на очакванията й, тя губи интерес.

За да остане вярна на мъжа до себе си преди всичко трябва да го уважава, а той със своите действия постоянно да буди възхищение.

Посредствените и неуспелите нямат място до такъв тип жена.

Жената Овен е предизвикателство!

Мъжът Овен е типичния рицар, който търси предизвикателства, романтика и нов поход, за да “завоюва” нечие сърце. Обича изненадите, динамиката, всичко авангардно и “впечатляващо”.

Когато се влюби мъжът Овен е много ентусиазиран, понякога агресивен, идеализира своята половинка, стреми се да се грижи за нея, да я покровителства, да изпълнява всичките й прищевки.

Но е доста трудно да се задържи такъв “огън”. Жената до такъв мъж не бива да бъде скучна домакиня, а достатъчно интересна и независима. Освен това тне бива да проявява ревност, да ограничава свободата на своя любим. В противен случай от “преследвач” той ще се превърне в “беглец”!

Телец

Жената Телец е чувствена, нежна и консервативна. За нея сигурността е на първо място и тя се стреми към партьор, който може да й ги достави.

Има развито чувство за собственост, обича красивите вещи, комфорта, парите, лукса.

Ако можете да й ги осигурите, значи сте спечелили сърцето й.

Тя ще прояви любовта си към вас обсебващо, с грижа и всеотдайност.

Ще демонстрира подчинение, но внимавайте- това е само на пръв поглед. Всъщност тя е добър манипулатор, често прикрива избухливия си нрав.

В секса е много чувствена , обича допира и романтиката.

Верността й е пряко свързана с материалната стабилност.

Мъжът Телец е много чувствен – обича да докосва и да бъде докосван. Въпреки това той рядко преследва, по-скоро привлича и подчинява.

Тъй като за него сигурността също е на първо място, можете да го задържите с добре поддържан дом, вкуни ястия, готовност за пълно отдаване, демонстрация на преданност.

Мъжът Телец трудно би напуснал семейството си, но е силно изкушен да “придобива” , касотата в жените е почти неустоима...

За да бъде верен мъжът Телец се нуждае от почти перфектна жена – добра домакия, любовница, още по –добре и ако е високо платена на работното място!

Близнаци


Жената Близнаци изглежда много “освободена”, но това е само на пръв поглед.

Тя обича интелектуалните предизвикателства, флирта, но е много трудно да се спечели сърцето й.

Тя е като дете, което обича да се забавлява, чаровна и неотразима компания е. Едва ли ще скучаете с нея. Твърде еклектична, тя просто твори спомени.

Мъжът до жената Близнак не бива да бъде глупав! Трябва и да е достатъчно “широко скроен”, за да приеме промените в настоението й.

Интересните разговори са отличен повот такава жена да остане вярна. Нуждае се и от пътувания, приятелски компании, иначе “повяхва и загива, като цвете”!

Мъжът Близнаци е типичният “флиртъджия”, за него разговорите са задължителна прелюдия към любовта. Може и да преувеличава някой истории, които разказва, но е важно да го изсушвате, да му се възхищавате.

Той харесва да демонстрира интелектуалните си качества и така да печели симпатиите на отсрещната страна. Няма чувство, а понякога и мисъл.

Ако “мъжът Близнаци не е близо до жената, която обича, той обича жената, до която е близо”!

За да задържите мъж Близнак до себе си не бива да сте ревнива и обсебваща. Освен това не трябва да сте твърде чувтвителна към отправени упреции. Желателно е да умеете да спорите, а и да сте по-независима!

Рак


Жената Рак има силен инстинкт и интуиция, така че умее да привлича мъже, които да държат на дома достатъчно, за да се изгради едно здраво семейство.

Когато обича, жената Рак е всеотдайна и незабравима. Създава уютен дом, умее да разбира нуждите на своя партньор и съответно да му ги осигури.

Държи много на честността и верността , не прощава обида и предателство, и е склонна да си връща, когато най-малко очаквате, всъщност дори може и да не разберете, защо се държи така в даден момент...

За да е вярна жената Рак трябва да има до себе си достатъчно сериозен мъж, който да осигори просперитет на семейството.

Мъжът Рак , за да е щастлив трябва да има жена, деца, семейство, хубав дом...тогава трудно излиза от къщата си.

Обикновено се привлича от жена, която да напомня на майка му, създава си начин на живот, навици, които трудно променя.

Обича всеотдайно, предан е, но ако го предизвикате става отмъстителен и не прощава.

Умее да печели пари и обича да се грижи за близките си. Всъщност така и изразява любовта си.

За да го задържите трябва да задоволявате “емоционалния му глад” и с нежни ласки и с вкусни ястия. За останалото ще се погрижи той...

Лъв

Жената Лъв е като Слънце, което блести и по съвсем естествен начин привлича вниманието на околните.

Тя харесва блясъка, скъпите украшения и бижута, така че мъжът до нея трябва да е като “допълнителен накит”, с който да се гордее.

За да спечелите сърцето на такава жена е необходимо да предизвикате у нея възхищение и уважение. Тогава тя се превръща в предан и щедър другар, в най-добрия ви приятел.

Много е важно партньорът до нея да е равнопоставен. Загуби ли се равновесието, се къса и връзката.

Мъжът Лъв е с много силно Его, което се храни от възхищението на околните. Той неизменно се стреми към съвършенство и съответно го търси в своята партньорка. Без съмнение ще ви огледа “от глава до пети” и първото впечатление, добрият външен вид ще се окажат определящи.

Жената до такъв мъж, трябва да умее да се подчинява и същевремено да е самостоятелна.

Тогава той е щедър и праволинеен.

Все пак не му е лесно да остане верен, защото е важно “светлината му да огрее на повече места”...

Дева

Жената Дева е перфектната домакиня и любовница едновременно. Домът й винаги е подреден и изчистен, ястията вкусни и “изпипани в детайли”, а в леглото е доста чувствена...но страстта й е пряко свързана с предаността и верността, на които тя подчертано държи.

Но не е лесно да се спечели такъв партньор. На първо място мъжът до нея трябва да бъде надежден и работлив. Въпреки че е лоялен партньор, тя може бързо да изгуби интерес, ако мъжът до нея не отговаря на чувствата, а и очакванията й за сигурност. Рядко ми се оставила на безсмислени и “непродуктивни” /според нея/ страдания!

Мъжът Дева “трудно се пали”, защо детайлите не му обягват, подробностите от външният вид и поведение на жената са подложени на щателен анализ.

Най- много държи на чистотата – в пряк и преносен смисъл.

Тъй като е земен знак, практични показатели , като здраве, работливост, вярност, способност да се отгледа поколение, са определящи, за да реши и да ви приеме в неговия живот.

Ако това се случи, той умее да бъде верен и грижовен.

Везни

Жената Везни е винаги прелестна, притежава особен магнетизъм и излъчване, с които печели не само симпатии, но и доверие. Тя е почитателка на всичко изискано, на романиката, като “вечеря на свещи” например.

Обича да анализира, както поведението на своя избраник, така и чувствата си. Тя е като “порцеланова кукла”, не рядко е студена , но задължително привлекателна.

Равновесието, анализът в живота за нея са определящи. Тя не обича да попада в ситуации, които биха я извадили от това състояние.

Харесва партньари, които биха я дарили преди всичко със спокойствие.

Мъжът Везни е типичният “джентълмен”, “Дон Жуан”, той би ви поднесъл цветя, би ви държал за ръката, докато ви говори мили думи.

Усещането за съпричастност, взаимност са по-значими, отколкото впускането в “дълбоки” и трудно смилаеми емоции.

Скорпион


Жената Скорпион е типичен представител на крайностите и стъписващите противоречия- за нея сексът и плътското привличане са от първостепенно значение, но може да се отдаде и на платонична любов, ако реши, че това е “мъжът на живота й”!

Жената Скорпион притежава отлични възтановителни сили, с които се възражда като “феникс от пепелта” след раздяла.

Чувствата са й дълбоки и трайни, привлича се от “фатални” личности, които преобразяват живота й.

Много е ревнива, никога не прощава изневяра и само дебне за удобен момент, за да си го върне, ако са я предали.

Мъжът Скорпион е с много силно излъчване – сексуално, магнетично. Той е страстен с дълбоки чувства, които по правило крие зад фасада на “студена сила”.

За него думата “любов” има голям смисъл и значение. Ако обича, обича всеотдайно и “до гроб”, дори когато се е разделил със своята партньорка по една или друга причина. За това и трудно отдава сърцето си. Вродени инстинкти му помагат и той рядко прави грешни стъпки, неправилни преценки.

Привлича се от “нетипични” представителки на нежния пол, които имат с какво да го омагьосат. Духовното привличане е определящо. Не понася предателството и некоректността, тогава се държи като вманиачен, превръща се в типичен “скорпион” и може да отрови живота на другия по един или друг начин.

Стрелец

Жената Стрелец е емоционална и завладяваща. Обича да преувеличава преживяванията си, които по-често са на повърхността “само за повече ефект”.

Всъщност тя е доста мнителна, а и съвсем прагматична.

Нуждае се от стимули като – приключения, разходки сред природата, интелектуални разговори, приятни изненади, но най-много са й важни просперитета и удобствата.

Ще спечелите жената Стрелец, ако повярва във вас и светлото бъдеще подобно на приказка.

Мрачните и твърде сериозни мъже нямат място до такава жена. Понякога доброто настроение, оптимизмът, ентусиазмът и вярата в утрешния ден са й достатъчни ,за да остане до своя избранник!

Мъжът Стрелец е добронамерен “палавник”, на когото е трудно да се сърдиш дълго време, дори и след поредния гаф, когато е забравил да се прибере у дома или пък е поканил гости без да попита.

Не е повърхностен, но обича забавленията, спонтанността, романтиката. Осигурете му ги и той ще остане до вас. Е, пак няма да сте застраховани от изненади, че мисли да пътува или пък, че ви възприема като приятел, от който търси повече разбиране...

Бъдете сводолюбива, не ограничавайте “правата му” и ще изживеете едно незабравимо приключение, ако сте ревнива и обсебваща, не дай си Боже скучна...най-добре е да си съберете багажа по-бързо и без да се обръщате назад!

Козирог


Жената Козирог е амбициозна и странна в своите предпочитания- привлича се от мъже, които да я учат и/или променят. Често сключва брак с много по-възрастни или пък точно обратното- по-млади мъже.

Няма скруполи да има връзка и със семейни личности.

Упорита е, когато преследва своя избранник и не се съобразява с мнението на околните.

Сексът и материалната сигурност- покажете ли, че ще ги осигурите тя ще е с вас до край!

Мъжът Козирог е роден”началник” който ръководи “семейната фирма”! Тъй като финансовата и емоционалната сигурност са много важни, той дава всичко от себе си, за да я направлява в тази посока.

Той дава съвети, доста прагматични, за правилността на действията на своята половинка. А тя трябва да слуша и да изпълнява. Тъй като е изключително амбициозен, мъжът Козирог е деен и взискателен, както към себе си, така и към жената до себе си.

Лоялен и всеотдаен е, но и обсебващ, ревнив. За да останете с него, трябва да го следвате и отговаряте на стремежите му!

Водолей


     Жената Водолей е интуитивна и прозорлива, така “улавя” мислите и настроенията на другите, че те остават в плен още преди да се усетят.

Тя почти винаги успява да завладее сърцето към което се е устремила. Действа последователно, с такт и безотказна стратегия. Но преди това трябва да прецени, че “целта” си заслужава и е изгодна за социалния и статус.

Не разчитайте на съчувствие и разбиране, ако я разочаровате и не отговорите на амбициите й! Тя лесно ще се справи дори и да е сама. Всъщност този знак не търпи “излишни” и “ненужни”емоции...

     Мъжът Водолей няма против да експериментира с всички видове взаимоотношения. Той е горд, независим, хладен и амбициозен. Въпреки че понякога действа изненадващо, непредсказуемо за близките си, това в крайна сметка се оказва “обмислен ход”, защото той умее да вижда бъдещето, а и кое е най-изгодно за него.

Интелектуалните симули са определящи за този мъж, така че да остане верен.

В този случай той ще се превърне въ ваш най-добър любовник, приятел и стимул за социален разтеж! 

Риби

     Жената Риби е емоционална, но и хитра, изплъзваща се.

Това е най- сложният зодиакален знак, противоречив /подобно и на другите двойствени знаци/. От една страна това е чувствителна, жадна за любов душа, а от друга - ако не я закриляте, ако не я излушвате...оказва се, че иска повече, отколкото може да даде като чувства. Как го разбрахте? Ето един пример- говорите си колко много тя ви обича и в следващия момент ви заявява, че планира да замине в друга държа и то без Вас.Дори може да си поплачете заедно! Каква изненада! Преди това обаче, Вас са ви уволнили от работа, а тя трудно би се справила с новосъздадената обстановка...

Мъжът Риби лесно може да бъде разпознат- словоохотлив, добронамерен, чаровен...отличен манипулатор. Ако не успее да се хареса с многословие и ерудиция, се стреми да възбуди състрадание и разбиране.

Много красиви думи и обещания можете да получите от представителите на този зодиакален знак. Романтика, рамо на което да си поплачете...

Внимавайте! Този нежен човек може да ви нахрани повече с “думи”, отколкото с реални действия. Освен това си тръгва внезапно и когато вече няма материален интерес!
http://астром-хороскопи.eu

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

Вярност и любов според индивидуалния знак | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди