изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 03:51 EEST
Годеницата на Силвио съди Мишел Бонев за 10 млн. евро    
По света Франческа Паскале (28 г.) обяви, че дава на съд за 10 млн. евро българката Мишел Бонев (42 г.), водещия от тв “Ла7” Микеле Санторо и редактора Урбано Каиро. Повод за гнева на годеницата на Силвио Берлускони (77 г.) стана интервю на Бонев в четвъртък за “Ла7”. В него скандалната нашенка обяви, че Силвио сам я запознал с годеницата си Франческа и я подтикнал към хомосексуална връзка с нея.

Наскоро Бонев заяви, че годежът на Берлускони и Паскале е фарс. Според нашенката Силвио държал около себе си Франческа, въпреки че била сприхава и досадна, за да може да си подсигури кръг от момичета за забавления, без да предизвиква общественото внимание.

“За първи път чух името на Франческа през януари 2012 г. Бях в Аркоре, където Силвио правеше купони с момичета, и той сподели с мен, че въпросната Франческа вдигала скандали всеки път, когато идвала. Месец по-късно, на поредното събиране, той ми каза: Ще те запозная с Франческа, тя харесва жени, започнала е в миналото със своя учителка”, разказа Мишел. Тя твърди, че Силвио искал от нея да укроти неаполитанката, която се натискала да се омъжи за бившия премиер и затова ревнувала от останалите момичета на купоните. По това време Бонев била задължена на Берлускони. Първо - заради измислената специално за нея награда на кинофестивала във Венеция през 2010-а, а после и заради сумата от 4 млн. евро, с които “Медиасет”, телевизията на Силвио, финансирала втория  филм “Жени в играта”. Освен това бившият премиер  обещавал нов филмов договор.

Това принудило Мишел да прави секс с Берлускони, но и да започне връзка с Франческа. “Когато я срещнах за първи път, тя възкликна: Колко много приличаш на учителката ми”, каза Мишел за запознаването си с Паскале.
В крайна сметка Бонев не получила обещания договор от Силвио и през април тази година прекъснала връзките с бившия премиер и официалната му годеница.
  http://www.trud.bg/
Бившата прислужница в дома на врачката на Берлускони: В къщата на Теодора Стефанова беше Содом и Гомор!
Поредното момиче на Берлускони проговори
Италиански министър си отива заради наш скандал
Пак скандал с Мишел Бонев. Щяла да съди в. "168 часа"
Уволниха и шефа на Националния филмов център
Уволниха зам.-министър на културата
Борисов контраатакува: Сини глупости!
Актриса поела разходи на наша делегация в Италия
Политически скандал в Италия с българска следа
Бургазлийка клати кабинета на Берлускони
Потвърдено: Берлускони ще става татко

Секси отборът на Силвио

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони се прочу най-вече със слабостите си. Към красивите, млади жени. Особено след последния му развод страстта му към дамите все едно се утрои. "Винаги съм смятал, че да обичаш красиви жени, е по-добре, отколкото да си обратен", бе мотото на Кавалера, както го наричаха жълтите издания.

Името му бе свързано и с две българки. Съпругата на покойния президент на “Мултигруп” Илия Павлов -

ДАРИНА, И 20-ГОДИШНАТА Й ДЪЩЕРЯ ПАОЛА

Тази страст стигна чак до заседанието на ЕС през 2009 година. Докато Берлускони и тогавашният премиер Станишев си говорели, се оказало, че наблизо има включен микрофон. Според италианските вестници премиерът им дори описал с ръце фигурата на Дарина Павлова и накрая споменал за красивата й дъщеря, иронизирайки интереса си към малолетните. На записа се вижда как при тази реплика Сергей Станишев избухва в смях.

Дарина Павлова отдавна е приятелка с италианския премиер. Медиите са засичали как Берлускони се весели с нея на рождения й ден на 30 юни 2008 година. А около година по-рано вестник “Малта Индипендънт” ги засне един до друг на частно парти след мач на “Милан”. Още тогава се заговори, че двамата имат връзка.

За Паола Павлова се знае малко, защото тя напусна България окончателно веднага след смъртта на баща си и оттогава живее в САЩ, където е и родена.

В началото на седмицата Берлускони подаде оставка, след като бяха приети антикризисните закони, както бе обещал. Тя бе отпразнувана от италианците, които забравиха, че все пак Кавалера е първият премиер от 1968 година насам, който изкарва цял мандат от всички техни политици. Вероятно неговата любов към красивите жени му е помогнала доста.

Ето и останалите дами, които съставят секси отбора на Силвио Берлускони, без да има претенциите, че е пълен.

КАТАРИНА КНЕЖЕВИЧ

20-годишен модел от Черна гора. “След като нахалствате, ще ви дам сензация. В нощта на своя рожден ден премиерът ми даде годежен пръстен”, казва Катарина пред вестник “Ил фато Куотидиано” на 2 октомври. По-късно нейният адвокат опроверга, че въобще е давала интервю. Катарина има близначка Кристина и две по-големи сестри - Славица и Зорица. Твърди се, че всичките имат връзки с топмафиота на Черна гора Ратко Джокич, разстрелян в Стокхолм през 2002 година.

БЕЛЕН РОДРИГЕС

27-годишна аржентинка. Шоугърла, модел, певица, актриса и телевизионна водеща. Става известна покрай рекламите на телекомуникационния гигант TIM. Рекламно лице на компанията до тази година, когато договорът й е прекратен.

Кариерата и обаче тръгва нагоре преди няколко години, когато изкарва поне една вечер в резиденцията на премиера. Той обаче твърди, че не е спал с нея, ако се вярва на разговора му с Джанпаоло Тарантини, човека, който отговаря за доставката на свежа плът на Силвио. "Все пак е гадже на един от играчите ми", казва Берлускони. По това време Родригес ходи с бившия играч на “Милан” Марко Бориело.

САБИНА БЕГАНОВИЧ

27-годишна босненска актриса, с германско поданство. Известна още като Сабина Беган, Царицата на кошера и Бунга Бунга. Има татуировка на глезена с надпис: “Мъжът, който промени живота ми: С. Б.”. В интервю тя признава, че е била отговорник на партитата на премиера и нейният прякор Бунга Бунга е в основата на наричането на момичетата в тях със същото име. Признава и връзките си с Тарантино, който през септември бе арестуван за притежаване и трафик на наркотици.

РОБЕРТА БОНАСИА

27-годишният модел е може би истинската приятелка на Берлускони. През януари той призна, че след развода с Вероника Ларио има стабилна връзка. Това хвърли медиите в преследване и тогава изкочи участничката в конкурса "Мис Италия" от Торино. Тя не печели първото място, но пък е засечен разговор между двама от най-близките сътрудници на премиера Леле Мора и Емилио Феде.

ЕВЕЛИНА МАНА

Актриса, чието участие в телевизионен сериал е по лично нареждане на Берлускони. За това той лично настоява пред директора на RAI по производството Агостино Сача. В интервю за списание CQ Евелина твърди, че тя му е била истинска и лоялна любовница.

ДАНИЕЛА САНТАНЧЕ

Заместник-министър в четвъртото правителство на Берлускони и депутат от крайната десница, която обаче напуска, за да се присъедини към Силвио. Омъжена е за пластичния хирург Паоло Сантанче. През последните месеци изкара доста време на екран, за да защитава патрона и може би любовника си.

ФРАНЧЕСКА ЧИПРИАНИ

Една от девойките, която си призна, че е била на прословутото парти в Аркоре на 19 септември. Надарената участничка в италианския “Биг Брадър” праща есемес на своя приятелка. “Всичко е наред. Той ми даде златна гривна, а всяко момиче получи по 2000 евро за усилията си.”

МИКАЕЛА ВИТОРИА БРАМБИЛА

Италиански политик и бивша участничка на “Мис Италия”. През май 2008 година стана и министър на туризма. В миналото дългокраката червенокоска бе дори спрягана за евентуален наследник на Берлускони на премиерския пост.

НОЕМИ ЛЕТИЦИЯ

18-годишната девойка, заради която Силвио в крайна сметка се разведе. Той се появи на нейния рожден ден и и подари огърлица от злато и диаманти за минимум 6000 евро. Това стана през 2009 година. След като посещението му става известно, съпругата му Витория се изнася и го напуска. Летиция обаче здраво прегръща славата и въпреки крехката си възраст моментално цъфва на корицата на “Плейбой”.

ПАТРИЦИЯ Д'АДАРИО

Професионален ескорт, както наричат проститутките официално в Западна Европа. Бивша певица и модел. Една от първите, които признават, че са прекарали една нощ с премиера срещу 2000 евро. Тя дори представи касетка със запис от разговорите си с него. Според една от идеите му Патриция е трябвало да се яви на изборите за съветник в родния си град Бари.

НИКОЛ МИНЕТИ

Може би най-известният стоматолог в света. Колкото и учудващо да е, това е истинската й фамилия. Официално, когато Силвио има проблеми след удар в зъбите, попада случайно на стола на младата Никол, която токущо е завършила. Това става в миланската болница “Свети Рафаел” след атаката на 13 декември миналата година. Вероятно обаче повече е бил впечатлен от нейните 110-сантиметрови натурални гърди и най-вече способностите й да организира диви секспартита.

САРА ТОМАЗИ

Една от най-дейните участнички на партитата на Кавалера. Актриса и бивша приятелка на бразилската звезда на “Милан” Роналдиньо. Има няколко филма, като всичките й роли са без сутиен, за да се покажат произведенията на хирургическото изкуство.

НАДЯ МАКРИ

Една от малкото, които са си признали, че е правила секс с него през ноември 2010 година. След това свидетелства, че го е видяла да оправя друга девойка в джакузи. Получила 10 000 евро за една вечер с Берлускони. Според нея на партитата имало наркотици и доста разголени девойки, които пиели направо от бутилките. След избухването на скандала стартира порнокариера. Първият й филм е “Бунга Бунга” на 3D.

КАРИМА ЕЛ МАХРУГ

Много по-известна като Руби Рубакуори. Най-големият коз на прокуратурата срещу него, защото е била малолетна, когато за първи път се е срещнала с него. Първоначално се опитал да я представи като племенница и дори внучка на бившия египетски президент Хосни Мубарак. Родена е в Мароко. Еротична танцьорка. Получава 7000 евро и огърлица на “Дамяни” за над 20 000 за услугите си.

МАРА КАРФАНЯ

Бивш гол модел, но след това министър и депутат. През 2007 година Берлускони обявява пред всички, че ако не бил женен, то би я взел на момента. Заради това в отворено писмо до вестник “Ла Република” съпругата му Вероника Ларио иска официално извинение. Специално бе направена министър на равните възможности. №1 в ранглистата на “Максим” за най-секси политички в света. През 2007 година се твърдеше, че има записи на разговор между нея и Силвио, в които той я моли да му направи орален секс.

ГАРСИЯ ПОЛАНКО

Още една девойка, която си признава, че е спала със Силвио. Според думите на Емилио Феде, един от най-известните италиански журналисти, тя е доста опасна. Родена е в Доминика и привлича с екзотичното си присъствие. В нейната кола е откривана дрога и доста голям нож. Нейният приятел и конкубинант Рамирес дела Роса е в затвора за 8 години.

РАФАЕЛА ФИЧО

Продукт на италианския “Биг Брадър”. Става известна през 2008 година, когато обявява на търг своята невинност, като иска за дефлорация минимум 1 милион евро. Търгът се проваля, но вместо това Рафаела попада на партита във Вила Сан Мартино. Изкарва достатъчно, че да си купи апартамент в Рим и да изкара актьорски курс. Рафаела също е по първите страници на вестниците през последните дни. Стана ясно, че това е тайната изгора на нападателя на “Манчестър Сити” Марио Балотели.

БАРБАРА ФАДЖИОЛИ

Родена е на остров Сардиния. Силвио й подава ръка, когато е закъсала, и веднага получава доста солидни роли в киното. Според една от свидетелките на процеса срещу Берлускони точно Барбара и Никол Минети били облечени като монахини, преди да направят стриптийз пред бившия премиер. Това веднага й донесе и корица на “Плейбой”.

МИРИАМ ЛОДО

Дамата, която прилича на съдържателка на публичен дом, е връзката на Силвио с Руби. През няколко дни тя е получавала редовни преводи от неговия счетоводител. Беше уличена по телефона от журналисти, но все още не смята и не иска да даде показания срещу премиера. Участвала е в десетки партита, като със сигурност е правила стриптийз пред него.

РАИСА СКОРКИНА

Руска проститутка, която работи като сервитьорка в клуб “Милиардер”. Една от малкото, които защитиха Берлускони, защото бил хубав и не трябвало да плаща за секс. Когато му звъняла, че е свършила бензина, веднага получавала плик с пари от него. На няколко пъти обаче му се обаждала, че е свършила бензина.

ЙОАНА ВИСАН

Румънската връзка на Силвио. 22-годишна от Арджеш. Била е на повечето партита, като той я е толерирал. Според разследващите му е струвала доста над 10 000 евро за услугите.

АИДА ЙЕСПИЦА

Носителката на титлата “Мис Венецуела” за 2002 година. След това се мести в Милано, за да продължи кариерата си на модел. Според медиите получава бележка “С теб отивам на края на света” от Силвио. Това става през 2007 година. Тя обаче го защитава и до днес, защото бил като втори баща. Бивша съпруга на футболиста Матео Ферари.

ИРИС БЕРАРДИ

Втората бомба на прокуратурата по обвиненията в секс с малолетни. 19-годишната бразилка, която обаче е отгледана в Италия, се е срещала с премиера още преди да навърши 18. Наричала бившия премиер Папи. За осем участия в партитата на Силвио е получила около 20 000 евро.

ГРАЦИАНА КАПОНЕ

Една от най-красивите италианки. Наричана още Анджелина Джоли на Пулия. Завършила е право и през последните месеци бе една от най-големите защитнички на Силвио по медиите.

БАРБАРА ГУЕРА

“Тя започна да си показва задника и вечерта стартира успешно”, се казва в един от разговорите на Силвио за Барбара. Според данните на прокуратурата тя си купувала по 25 чифта обувки на ден с парите, които получавала от премиера. Елитна проститутка, но работи и в няколко телевизионни канала.

ЛИСАНДРА СИЛВА

Кубински модел. Имала е тотален достъп до вилите на Берлускони, без да минава проверка. Тя твърди, че за нея било чест да се вижда с човек като Силвио, който бил един от най-известните и най-влиятелните в Европа.

АЛЕСАНДРА СОРЧИНЕЛИ

Момиче на повикване. Получила е над 20 000 евро от Силвио Берлускони, което е доказано. Приятелка с Елизабета Каналис. Двете заминават за САЩ, където Каналис става гадже с Джордж Клуни. На Сандра обаче това не се случва и тя се прибира в Италия, за да забавлява Берлускони.

ФРАНЧЕСКА ПАСКАЛЕ

26-годишната политичка е може би последната, която е имала среща със Силвио като премиер. Преди да вземе решение за оставката си, той се допитва точно до нея. Една от любимките му от телевизионния екран.

БАРБАРА МАТЕРА

Може би вторият по сила политически проект на Берлускони след министърката на равните възможности. Бившата говорителка по телевизията вече е член на Европейския парламент от последните избори.

КАМИЛА ФЕРАНТИ

Друга кандидатка за Европарламента от партията на Папи. След като стана ясно обаче, че ще бъде издигната, си подаде оставката след буря от недоволство. Има над 20 роли в различни игрални филми и сериали. Завършила е обаче политически науки в римския университет.

АНДЖЕЛА СОЦИО

Поредната участничка в “Биг Брадър”. Огнената Анжела стана световна звезда преди 2 години, когато бе заснета само по парфюм в скута на Силвио на едно от партитата му. Снимките на Антонело Цападу бяха истинска сензация, още повече че бяха само няколко дни преди сбирката на Г-8 на остров Сардиния.

ЕЛЕНА РУСО

Една от най-известните италиански актриси. Има над 20 игрални филма. Оглеждана е за общинския съвет в Неапол. Редовна участничка в партитата на Силвио Берлускони.

ЕЛЕОНОРА ГАДЖИОЛИ

Една от най-големите италиански телевизионни звезди. Посочена като приятелка, и то интимна на премиера в запис, който е в прокуратурата.

ЕЛЕОНОРА ДЕ ВИВО

Вторите близначки в харема на Силвио заедно със сестра си Има. Нора е студентка, а Има е асистент в хирургически кабинет. Стават известни в една от сериите на "Сървайвър".

http://m.24chasa.bg



 


Сходни връзки

Годеницата на Силвио съди Мишел Бонев за 10 млн. евро | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди