изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:33 EET
Вече и в САЩ похапват от тоалетната чиния    
Любопитно Ресторант, в който клиентите се хранят от тоалетни чинии, отвори врати в Лос Анджелис, съобщи АФП. Заведението се казва ''Магическата тоалетна''. Концепцията е внесена от Азия и включва столове, маси, прибори и съдове под формата на тоалетна чиния.

Странното е, че ресторантът прави голям оборот и предизвиква силен интерес. "През уикенда имахме страшно много клиенти. Нямаше места за всички и някои чакаха във фоайето", казва келнерът Даниел Чуън.

"Идеята е от Тайван. Храната, която сервираме, е типична тайванска храна, като например юфка с говеждо", коментират от заведението.

Темата за тоалетна присъства и в менюто, където има ястия като ''черно ако'' за шоколадова мелба, ''с мирис на ако'' за задушено свинско с ориз и всякакви други издигания в култ на тоалетната и отделителната система.

Клиентите са очаровани от интериора и кухнята. "Сервираха ми пиле в писоар и скариди с ориз в миниатюрна тоалетна чиния. Шантаво е, но е яко. Пък и храната е супер", споделя клиентка.

Разбира се, има и такива, които въобще не взимат идеята присърце. "Вашингтон поуст" и други вестници се подиграха злъчно с "Магическата тоалетна". "Какво гадно име за ресторант. За останалото - да не говорим!", написа Силия Уатавара.

http://www.trud.bg


 


Сходни връзки

Вече и в САЩ похапват от тоалетната чиния | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди