изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:53 EET
Четири храни за големи гърди /18+/    
Любопитно Дами, за да уголемите бюста си, не е нужно да се подлагате на скъпи и опасни операции. Тези хирургични интервенции често водят до сериозни странични ефекти и бъдещи здравословни проблеми. Затова - ако търсите по-естествен подход, опитате с това, което майката природа ни предлага – храната.

Съществуват някои храни и билки, които са известни с ефекта си върху млечните жлези. Те спомагат за естественото и безопасно увеличаване на гърдите благодарение на богатото си съдържание на фитоестрогени. Някои от най-признатите сред тях са:

Соя

Растението, което е най-богато на изофлавони (най-мощния вид фитоестрогени), е соята. Соевите изофлавони действат избирателно, като проявяват регулираща нивата на естрогени функция. Така те или инициират, или инхибират (потискат) синтеза на естрогени в кръвта в зависимост от моментното им количество в организма. Изключителен плюс на соевите изофлавони е, че тяхното действие е напълно аналогично на действието на естрогените в женския организъм и не проявяват странични ефекти (за разлика от синтетичните естрогени например, които се използват в хормонозаместителни терапии). Предвид всичко това изофлавоните на соята не стимулират хиперплазията. В медицината изофлавоните на соята се използват като средство, понижаващо артериалното налягане, укрепващо сърдечно-съдовата и нервната система, потискащо „горещите вълни” в периода на менопауза.

Див ямс

Дивият ямс, или мексикански сладък картоф, е известен като растението на жените. Биологичната му активност се дължи на високото съдържание на диосгенин – фитохормон, контролиращ съотношението прогестерон–естроген при жените. По този начин подпомага поддържането на хормоналния баланс в организма и допринася за елиминирането на симптомите на предменструалния синдром и на менопаузата. Диосгенинът синтезира стероидното съединение DHEA (дехидроепиандростерон - хормон на младостта), което поддържа свежия външен вид, предпазва от излишно напълняване и от стресови състояния.

Дивият ямс е изключително известен със своя стимулиращ ефект върху разширяването на тъканта в женските гърди, което води до тяхното уголемяване и уплътняване по ествествен начин. Други положителни ефекти са повишено настроение, уплътняване на устните (вследствие на влиянието на естрогена) и изчистване на кожата от петна и други дефекти.

Хмел


Доказано е, че екстрактът от цветовете (шишарките) на хмела е богат източник на фитоестрогени и има естрогенен ефект върху организма. Фитоестрогените на хмела подобряват хормоналния баланс при жените и засилват тяхното либидо. Оказват и благоприятно влияние върху кожата на тялото. Екстрактът от хмел притежава активни терморегулиращи свойства. Той се прилага при нервна възбуда, безсъние, полова възбуда, климактерични нервни оплаквания.

Научни изследвания, проведени в университета в Орегон, установяват, че хмелът съдържа високи дози от естествения антиоксидант ксантохумол, който не само забавя стареенето, но и блокира прекомерната активност на хормоните тестостерон и естроген, а по този начин предпазва от развитие на рак на гърдата, яйчниците и дебелото черво.

Aнасон

Звездновидният анасон съдържа фитоестрогени, които спомагат за нормалното развитие и функциониране на яйчниците. Подпомага баланса между жлезите с вътрешна секреция и обмяната в организма. Съдейства за регулирането на менструалния цикъл и допринася за осигуряване на навременна овулация. Облекчава неприятните усещания в климакса. Звездовидният анасон стимулира отделянето на секреции в стомашно-чревния тракт, белите дробове и млечните жлези.

Източник vitaslim.eu/nie-jenite.com

http://www.plovdivutre.bg


  1. Чехкинята Денис Милани Denise Milani има милозливо сърце /снимки и видео18+/
  2. Съвети за красив и стегнат бюст!
  3. Висшистки с големи гърди ще гледаме на "Мис България 2013"
  4. По-големи гърди с помощта на крем
  5. Бюстът издава характера на жената
  6. Забраниха на Кейти Пери да носи сутиен
  7. Жена скочи от самолет, за да тества...сутиена си
  8. По-големи гърди - по-кратък живот
  9. 2 бона, за да си отгледаш гърди – порастват на третия месец
  10. Футболната Лариса пак се съблича (18+ снимки)
  11. Българките имат най-големите гърди в региона
  12. КОНКУРЕНЦИЯ: ПЛЕЙМЕЙТКАТА ЗЛАТКА ДИМИТРОВА С 800 КУБИКА В ЦИЦИТЕ СИ
  13. Почти половината мъже първо гледат гърдите след това лицето
  14. Какви са рисковете за гърдите ти по време на секс?
  15. Омъжена с големи гърди подлуди футболист на ЦСКА
  16. Пенелопе Крус и Салма Хайек живели в къща на наркобарон
  17. Коя е българската попфолк дива с най-сексапилно тяло?

Leola Bell 023
Bust: 35D
Waist: 23
Hips: 34
Height: 5'3 Leola Bell
Iryna Ivanova 011 Iryna Ivanova


Sasha Bonilova 22 Sasha Bonilova


Claire Sinclair 11 Claire Sinclair


Ida Ljungqvist 35 Ida Ljungqvist


20 Heather Rene Smith


2005.12.Christine Smith.40 Christine Smith

 


Сходни връзки

Четири храни за големи гърди /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди