изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:12 EET
ГОЛО БЕЗРАБОТНО НЯМА: Еротичен модел на “Плейбой” стана данъчен инспектор (СНИМКИ 18+)    
НовиниНова сексбомба в държавната администрация остави без дъх данъчните в Бургас. 23-годишната Малта Пандева, позирала за корицата на „Плейбой” през юли 2010 г. и за „Максим” – април 2009, нажежи до червено страстите в териториалната дирекция на Националната агенция за приходите (НАП), съобщава pressadaily.bg. Красавицата е назначена току-що за младши-инспектор в отдел „Оперативни проверки” в ТД на НАП в Бургас.

Според длъжностната й характеристика тя трябва да извършва проверки в търговските обекти – заведения, магазини и складове, и да следи за издаването на касови бележки и наличието на фискални устройства.

Малта Пандева - модел на "Плейбой" и "Максим", отскоро е назначена за младши инспектор в  данъчната администрация в Бургас.Малта Пандева - модел на "Плейбой" и "Максим", отскоро е назначена за младши инспектор в  данъчната администрация в Бургас.Малта Пандева - модел на "Плейбой" и "Максим", отскоро е назначена за младши инспектор в  данъчната администрация в Бургас.Малта Пандева - модел на "Плейбой" и "Максим", отскоро е назначена за младши инспектор в  данъчната администрация в Бургас.Малта Пандева - модел на "Плейбой" и "Максим", отскоро е назначена за младши инспектор в  данъчната администрация в Бургас.

Знойната брюнетка е сред най-горещите еротични топ модели в България според публикации в Интернет, през 2008 г. е работила като продавач консултант в еротичен магазин в Бургас, а последната й гореща фотосесия за корицата на „Плейбой” е през 2010 г. Новото й превъплъщение в бирник потопи в скръб ценителите на женските прелести.

Сянка върху всеобщата радост сред данъчните от назначението й хвърля любопитна подробност – изкусителката е дъщеря на Ваня Пандева, началник-отдел „Човешки ресурси” в териториалната дирекция на приходната администрация, устояла на поста си при смяната на няколко от шефовете.

Сред данъчните в Бургас е загадка дали дъщерята е назначена след публично оповестен конкурс или след вътрешен подбор. Впечатление прави и още един детайл – макар да е сред най-успешните студенти в специалността „Маркетинг” в Центъра по икономически и управленски науки в Бургаския свободен университет, Малта Пандева все още не е получила дипломата си и не е ясно какъв документ е приложен при назначението й.

Всичко това се случва в условията на сътресения в структурите на НАП, след като през август т.г. след парламентарните избори териториалният директор Румен Шарпов бе притиснат да подаде оставка. В момента тече конкурс за длъжността.

Журналистите се опитали да се свържат с Пандева, но се оказало, че не е на работното си място. „По проверки е колежката“, каза секретарката на директора на НАП Стефан Илчев, който пък днес е излязъл в отпуск. Илчев е временно-изпълняващ длъжността. От ТД на НАП-Бургас не дават никакви изявления, тъй като с медиите можел да говори само пресаташето Христо Узунов. Узунов каза по телефона, че е в болнични.

“Малта Пандева има сериозен приятел – заможен и образован, скоро ще вдигат сватба, момичето е покрусено, оставете го на мира. Дори изтри фейсбукпрофила си”, каза нейна приятелка.

Тя потвърди, че висшето образование на Малта е факт и че при постъпването й на тази длъжност тя е представила документ от вуза за успешно положени държавни изпити, било въпрос на технологично време да покаже и дипломата. Момичето работело от две години в данъчната дирекция на НАП-Бургас.

http://bezcenzura.bg

Трима олигарси и управляващ политик надничат зад порнокакичката в НЕК!

Моделка лъсна и в Земеделието, но не чисто гола

НЕК след скандала с еротичния модел: За технически секретар не е нужно висше образование

ЦИНИЗЪМ БЕЗ ГРАНИЦИ: Еротичен модел назначен в НЕК за технически сътрудник /18+/

 


Сходни връзки

ГОЛО БЕЗРАБОТНО НЯМА: Еротичен модел на “Плейбой” стана данъчен инспектор (СНИМКИ 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди