изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:40 EET
Петиция във Франция “Не ми пипайте проститутката!”    
По светаПротивници на законопроект, предвиждащ санкции за клиенти на проститутки те, започнаха да събират подписи под петиция със заглавие “Не ми пипайте проститутката!”, предаде АФП. “Вярваме, че всеки има право да продава своите прелести. Има право дори това да му харесва и затова не искаме депутатите да определят стандарти на нашите желания и удоволствия”, декларират инициаторите.

В законопроекта, който предстои да бъде гласуван в края на ноември, е предвидена глоба от 1500 евро за клиент, който бъде хванат с проститутка. При повторно залавяне на “местопрестъплението” сумата на наказанието се удвоява.


“Ние не защитаваме проституцията, а защитаваме свободата. И когато парламентът опитва да вкара в някакви норми нашата сексуалност, свободата като цяло е застрашена”, смята Елизабет Леви, главен редактор на сп. “Козьор”, което скоро ще пусне целия текст на законопроекта.
Инициаторите на петицията определят съдържанието  като “Манифест 343 мръсници”. Те заимстват наименованието от 1971 г., когато 343 видни дами, сред които актриси и художнички, се подписаха под петиция с такова заглавие, която бе срещу закон, забраняващ абортите.  http://www.trud.bg
 


Сходни връзки

Петиция във Франция “Не ми пипайте проститутката!” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди