изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:21 EEST
Мъжките навици, които вбесяват жените    
ЛюбопитноКолко прекрасно място би бил светът, ако и жените, и мъжете се съобразяваха повече с нуждите и принципите на партньорите в живота си. Може би сме се отдали на мечти в момента, но все пак нека проверим кои мъжки навици бихме захвърлили моментално в коша за боклук, без никакви угризения, че обиждаме или ощетяваме по някакъв начин господата:

Опипване на интимните части на публични места

Докога смятат господата, че това ще е удачен жест, особено, когато се намират на улицата или в обществения транспорт? Неприлично е, грозно е и е време да се откажат от този навик, който ги прави да изглеждат по-елементарни, отколкото са.

Подсвиркване на улицата

Да подсвирнеш след привлекателна жена на улицата за мъжете изглежда приемлив вариант за комплимент. Само че в XXI век, след като повече от половината жени по света се смятат за еманципирани дами, този начин да удостоверят симпатиите към някоя жена е меко казано просташки. Да не кажем, че се чувстваме като улично куче, на което се подсвирква. Още един мъжки навик, без който светът наистина ще е по-приятно място за живеене.

Отказ да танцуват трезви... и отказ да напуснат дансинга като се напият

Едва ли има мъж, който да не се е напивал в бар и дискотека и излизането му от дансинга да е ставало почти насила с помощта на приятелката му. Няма как, срамно е, особено за жената. Но по-неприятната част е, че два часа преди въпросното напиване буквално сте умолявали любимия да се разкърши заедно с вас на дансинга. А той, все още трезвен, да ви е отказвал с мотива, че „той не е гей, за да се кълчи в центъра на клуба“.

Дълбокото убеждение, че контрацепцията не е тяхно задължение


Позната ли ви е следната ситуация: вечерта минава страхотно и логично краят й води към спалнята, където се озовавате със страст, но магията се разрушава в момента, в който го питате дали има презерватив. Следва учудена физиономия от страна на „джентълмена“, сякаш това няма нищо общо с него и е част от безкрайния списък със задължения на жените. Време е господата да разберат, че отговорността за това, което се случва в леглото и последствията е и тяхна грижа.

Разхвърлянето на дрехи и чорапи из къщата

Вечният хаос у дома, основно предизвикан от неконтролируемите пристъпи на мъжете да забравят всички свои вещи из целия апартамент, няма как да не дразни жените! Особено изобретателни са господата, които подпъхват чорапи и мръсни боксерки под дивана, убедени, че никога няма да бъдат открити! Дали?

Забравят да пускат водата в тоалетната

Е, това е вечният проблем и причина за домашен скандал. Дори забравеният капак на тоалетната не може да се сравни със „забравянето“ да се пусне водата на казанчето!

http://www.az-jenata.bg

Семейният живот започва 3 г. след брака

Какво отблъсква мъжете най-много?

Жените предават настроението си на мъжете

5-те най-дразнещи женски навика

Женските навици, които дразнят най-често мъжете

Идеалният женски размер - 35

Разгадай характера му по любимата храна

От какво се оплакват мъжете

Какво не трябва да правите пред него?

Женските навици, които вбесяват мъжете

Коя е идеалната ви половинка според звездите

 


Сходни връзки

Мъжките навици, които вбесяват жените | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди