изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:27 EET
Български полицаи разкриха бардак в Дортмунд    
По светаС помощта на двама наши полицаи - Атанас Георгиев и Димитър Димитров, е разкрит частен бордей на български граждани на ул. “Шлезвигер” в проблемния северен квартал на Дортмунд.

В този германски град, както и в Дуисбург, проституцията на черно в страната имала най-големи размери. Това твърди известната феминистка Алис Шварцер, издателка на четеното женско сп. “Ема”, позовавайки се на оценки на местните власти. Тя и още 90 популярни личности от политиката, културата и спорта изпратиха писмо до канцлерката Меркел с настояване за забрана на проституцията. Като аргумент посочват, че в страната има 700 000 жрици на любовта, много от които жестоко експлоатирани, правещи 14,6 млрд. евро оборот годишно. Същевременно осигуровки за тази си дейност плащали само 42 жени и двама мъже.
В разбития от полицаите Георгиев и Димитров бардак 3 сестри - емигрантки от България, предлагали в частен дом нелегален секс. Кошмарното е, че това ставало под надзора и съдействието на майка им.
Двамата български полицаи, които са в Дортмунд от 2 седмици, помогнали и при издирване на престъпници, избягали от правосъдието у нас. Силите за сигурност в града смятат подобно сътрудничество за изключително полезно и настояват то да продължи.
Инициативата за забрана на проституцията стана вчера тема на коалиционните преговори между десницата и социалдемократите по съставянето на правителство. До отмяна на легализацията, приета със закон през 2002 г., едва ли ще се стигне, но преговарящите са решени да внесат корекции.

“Бруталната експлоатация на проститутките е повсеместна практика и на това трябва да се сложи край. Унизителни практики, като флетрайт-секс (плащаш веднъж, а правиш колкото и каквото искаш - б.р.), трябва да бъдат забранени”, заяви Мануела Швезиг, главна преговаряща по темата от страна на социалдемократите. Подобна е позицията и на десницата. Тя обмисля задължителна регистрация на публичните домове и на “персонала” им, както и въвеждане на най-строги наказания за нарушителите.  http://www.trud.bg

Стилян Василев: 90% от моделките от "Мис България" проституират - мои приятели си ги поръчваха!

Манекенки в ужас, отказват да свидетелстват срещу Чолата

Проститутка на Митко Полицая скрила 10 000 лв. бакшиш

Силвия Бахати: „Сексът е просто нужда”

Боряна: Чолата лично ме караше за секс до Косово

Ортачката на Чолов - Ралица Любенова лъсна в порно клип (СНИМКИ 18+)

"Май Ейджънси" край Босфора: Елитни проститутки оплетоха в шпионска секс афера 5000 офицери

Богати мъже треперят от секскомпромати

Елеонора Палавейска лъсна в клип с брутален анален секс? (+18)

Фолк певицата Валя: Гледайте порно, здравословно е!

Най-големият публичен дом

 


Сходни връзки

Български полицаи разкриха бардак в Дортмунд | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди