изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2022-08-08 @ 01:39 EEST
Шокиращи секс съвети за млади булки от XIX век    
Новини Мъдрата жена никога няма да позволи на съпруга си да я види гола и ще използва всякакви извинения, за да предотврати отвратителния акт, наречен секс

Неведнъж сме се изумявали от доказателствата за това колко ужасяващо е било положението на жените само преди 100-150 години. Колко сиво е било цялостното им отношение към живота.

Представяли сме ви цял наръчник за добрата домакиня от 50-те години на миналия век. Според него тя трябва да посвети целия си ден на чистене и подреждане, а цялата вечер - на пазене на тишина и обслужване на съпруга си. Преди това, разбира се, трябва да се нагласи, така че да го посрещне в приятен за окото вид.

Цитирали сме и някои абсурдни съвети за красота от края на XIX век. За да се постигне блясък в очите, например, може да се пръсне малко парфюм в тях. Косата, за сметка на това, не бива да се къпе при никакви обстоятелства!

Днес ще допълним темата и със списък от съвети за сексуалното поведение на съпругите от същия период. Ужасяващият наръчник е публикуван в Ню Йорк, \\\"лето Господно 1884-то\\\". Заглавието е \\\"Инструкции и съвети за младата булка\\\", следва и уточнение: \\\"Относно процедурите по извършване на интимните и личните взаимоотношения в брачната институция, така че да се запази по-голяма духовна святост на
това благословено тайнство и славата на Бог\\\".

Авторката на нелепия материал се представя като \\\"Рут Смайдърс, любима съпруга на преподобния Л. Д. Смайдърс, пастор на Аркадската методистка църква от Източната регионална конференция\\\". Прочетете сами за какво става въпрос:

1. Ужасното изпитание на секса в първата брачна нощ
\\\"За чувствителната млада жена, която е имала щастието да получи правилно възпитание, сватбеният ден е по ирония на съдбата едновременно най-щастливият и най-страшният ден в живота.

От положителна гледна точка, имаме самата сватба, в която булката е централна атракция в една красива и вдъхновяваща церемония, символизираща триумфа ѝ да си осигури мъж, който да удовлетворява нуждите до края на живота ѝ. 

Негативната страна е първата брачна нощ, в която булката трябва да си понесе последиците, така да се каже, като се изправи за първи път пред ужасното изпитание на секса.\\\"

2. Ако консумирате често брака си, той ще се превърне в оргия на сексуалната похот
\\\"А сега, драги читателю, позволи ми да ти разкрия една шокираща истина. Някои млади жени в действителност очакват изпитанието на първата брачна нощ с любопитство и удоволствие! Пази се от такова отношение! Егоистичният и похотлив съпруг може лесно да се възползва от такава булка. Никога не трябва да се забравя едно кардинално правило в брака: ДАВАЙ МАЛКО, ДАВАЙ РЯДКО И ПРЕДИ ВСИЧКО, ДАВАЙ НЕОХОТНО. В противен случай онова, което е можело да бъде порядъчен брак, ще се превърне в оргия на сексуалната похот.\\\"

3. Идеалният съпруг прави секс само с цел зачеване 
\\\"От друга страна, ужасът на булката не бива да е прекален. Въпреки че сексът е отвратителен в най-добрия случай и доста болезнен в най-лошия, трябва да се изтърпи. Жените го правят откакто свят светува, а за компенсация получават моногамен дом и деца, които се произвеждат по този начин.

В повечето случаи е безполезно булката да се опитва да надделее над младоженеца, когато той се опитва да инициира сексуален контакт. Идеалният съпруг би бил онзи, който ще докосне жена си само по нейно желание и единствено с цел зачеването на поколение, но подобни благородство и безкористност не могат да се очакват от обикновения мъж.\\\"  

4. Честота и вид на сношенията 
\\\"Повечето мъже ще искат секс почти всеки ден. Мъдрата булка ще позволи максимум по две кратки сексуални преживявания на седмица през първите месеци от брака. С течение на времето тя трябва да положи всички усилия, за да намали честотата.

От добрата съпруга се очаква да намали сексуалните контакти до веднъж седмично през първата година от брака и до веднъж месечно през първите пет години от брака.

Точно както трябва винаги да се стреми да държи количеството секс възможно най-ниско, булката трябва да полага също толкова усилия и за да ограничи вида на сексуалните контакти. Повечето мъже са много извратени по природа и ако им се даде дори половин шанс, ще ви включат в най-разнообразни и отвратителни практики. Тези практики включват извършване на нормалния акт в ненормални позиции, обхождане с уста на женското тяло и предложения собствените им противни тела да бъдат на свой ред поети в уста.\\\"

5. Как да се отървем от секса? 
\\\"Престорените болести, сънливост и главоболие са най-добрите приятели на жената в това отношение. Споровете, заяждането, хокането и карането също са доказано ефективни, ако се използват късно вечерта, около час преди момента, когато съпругът обикновено започва да се опитва да съблазни.

Умните жени са винаги нащрек за нови и по-добри методи, чрез които да обезкуражават любовните претенции на съпрузите си.\\\"
6. Съпрузите не бива никога да се виждат голи
\\\"Мъдрата булка ще си постави за цел никога да не позволи на съпруга си да види голото ѝ тяло, както и никога да не му позволи да покаже своето голо тяло пред нея. Сексът, когато не може да се предотврати, трябва да се извършва само в пълна тъмнина. Много жени са открили, че е полезно да имат дебели памучни нощници за себе си и пижами за мъжете си. Те се обличат в отделни стаи. Не се свалят по време на сексуалния акт. По този начин минимално количество плът е изложено на показ.\\\"

7. Абсурдният сексуален акт, стъпка по стъпка: 

- След като булката си е облякла нощницата и е загасила навсякъде, трябва да лежи тихо в леглото и да чака младоженеца. Когато той дойде пипнешком в стаята, тя не бива да издава никакъв звук, за да го насочи в правилната посока - може да се приеме като насърчителен знак. Да го остави да опипва в тъмнината. Винаги има надежда, че ще се спъне и ще си причини някаква лека контузия, която жената може да използва като извинение, за да му откаже достъпа до секс.

- Когато я намери, жената трябва да лежи възможно най-вдървено. Всяко движение от нейна страна може да се интерпретира като сексуална възбуда от оптимистичния съпруг.

- Ако той се опита да я целуне по устните, тя трябва да извърне леко глава, така че целувката безобидно да попадне на бузата. Ако се опита да ѝ целуне ръката, трябва да я свие в юмрук. Ако ѝ повдигне нощницата и се опита да я целуне където и да било другаде, тя трябва бързо да смъкне полата на мястото ѝ, да скочи от леглото и да съобщи, че природата я зове към тоалетната. Това по принцип намалява желанието им да целуват в забранената територия.   

- Ако съпругът се опита да я прелъсти със сладострастни приказки, мъдрата жена внезапно ще си спомни някой тривиален несексуален въпрос, който да зададе. След като той ѝ отговори, тя трябва да продължи разговора, колкото и незначителен да изглежда в момента.

- В крайна сметка съпругът ще се научи, че ако настоява да има сексуален контакт, трябва да се заеме с него без да го разкрасява любовно. Мъдрата съпруга ще му позволи да вдигне нощницата ѝ не по-нагоре от кръста, а на него ще разреши само да отвори пижамата си отпред, за да може да осъществи връзката.

- Tя трябва да мълчи или да бръщолеви за домакинската си работа, докато той пуфти върху нея. Най-важното е жената да лежи абсолютно неподвижно и никога, при никакви обстоятелства, да не издава стон или въздишка по време на акта.

- Веднага щом съпругът приключи, мъдрата съпруга ще започне да му натяква за различни дребни задачи, които той трябва да свърши на другия ден. Много мъже получават голяма част от сексуалното си удовлетворение от спокойната почивка, след като актът е свършил. Затова жената трябва да се увери, че няма да го остави намира да се наслади на този момент.   

8. Кога приключваме със секса завинаги?
\\\"До десетата годишнина много съпруги успяват да приключат с раждането на деца и са постигнали крайната цел - да прекратят всякакви сексуални контакти със съпруга. По това време жената може да разчита на любовта му към децата, както и на натиска от страна на обществото, за да задържи мъжа вкъщи.\\\"

9. Още малко по въпроса колко отвратителни са мъжете 
\\\"Голота, разговори за секс, четене на публикации със сексуално съдържание, разглеждане на фотографии и рисунки, които изобразяват или намекват за секс - това са неприятните навици, които един мъж е вероятно да придобие, ако му бъде позволено.\\\"

10. Нещо \\\"положително\\\" 
\\\"Един фактор, за който жената може да се чувства благодарна, е фактът, че домът, училището, църквата и социалната сред на съпруга през целия му живот са работели в единство, за да възпитат у него дълбоко чувство на вина по отношение на сексуалните му чувства. Той идва в брачното ложе изпълнен с извинения и срам, вече наполовина сплашен и покорен. Мъдрата съпруга сграбчва това предимство и безмилостно преследва целта си първо да ограничи до минимум, а след това и да унищожи напълно желанието на мъжа за сексуално изразяване.\\\"   http://jenite.bg

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В \\\"ДОБРУДЖАНЦИ\\\"


 


Сходни връзки

Шокиращи секс съвети за млади булки от XIX век | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2022 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди