изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:43 EEST
Борисов съди Бареков за 10 000 лева    
Новини Бойко Борисов обяви, че ще заведе поредното си дело. Този път – срещу Николай Бареков. Бившият премиер обяви намеренията си от стената си във Фейсбук:

“Заведох дело срещу Николай Бареков за 10 000 лева. Съдя го за серия от обиди и лъжи, които той изрече в публичното пространство по мой адрес. Воден от собствени и чужди политически амбиции, Бареков прекали и стигна до извършването на престъпления, квалифицирани в Наказателния кодекс. Надявам се тези съдебни дела и наказанията, които ще последват, да превъзпитат Бареков в бъдещите му политически изяви”, пише Бойко Борисов. 

Според него присъдата щяла да е полезна за Бареков, защото в политиката не можело да се постигат резултати с обиди.

“Жалко, че Бареков започва политическата си кариера като извършва престъпление. Парите от спечеленото дело ще отидат при нуждаещи се хора”, казва още Борисов.

Бареков отговори на Борисов: Мъката му няма край!

По повод анонсираните във Фейсбук намерения на Бойко Борисов да съди Николай Бареков, лидерът на "България без цензура" заяви пред БЛИЦ, че бил силно впечатлен трогнат и с нетърпение очаква започващия пореден рунд на двубоя им.  Разбрах, че г-н Борисов е излял мъката си срещу мен и моето настъпление в политиката в любимия му Фейсбук. От целия му поток на мисли със задоволство научих, че г-н Борисов не е чел само романът "Винету" в живота си. Очевидно, че на две - на три е хвърлил поглед и на Наказателния кодекс. Или го е направил някой друг вместо него.", предполага Бареков.  

"Но този друг го е подвел. И г-н Борисов, който както е известно е неграмотен и не обича да си губи времето в четене, скоро ще разбере това!", уверен е в изхода от съдебната схватка Николай Бареков.

/  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Борисов съди Бареков за 10 000 лева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди