изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:45 EEST
Йовчев за протестърите-"художници": Това е вандалски акт!    
Новини Случаят с протестърите, оцветили паметника пред централата на БСП на “Позитано”, за който пръв съобщи БЛИЦ, бе коментиран от министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев в студиото на Нова телевизия. Общо петима са задържани за посегателството.

Той съобщи, че около 5 часа сутринта автопатрул на Трето райноно управление задържа петима души с ръкавиции спрейове, които са оцветявали склуптурна група пред централата на БСП.

В зависимост от установяване на фактите, ще се прецени какви обвинения ще бъдат предявени. Но това си е вандалски акт, каза още министърът.

Арестуваха Асен Генов заради шарене със спрей по паметник!


Блогърът Асен Генов е арестуван. Това съобщава самият той на профила си в социалната мрежа \"Фейсбук\". \"Задържаха ни в трето рпу\", пише дословно на неговата страница.
Телефонът на Генов обяснимо е изключен. По непотвърдена информация заедно с него има още един задържан протестър. Единствената по-конкретна информация до този момент изнася \"Фейсбук\" потребителят Galia Todorova: \"Рисували със спрейове на паметника на Позитано 20\".

Съмишлениците на Асен Генов, които радеят за независими медии, веднага призоваха по най-независимия начин да се позвъни на Ани Цолова и Виктор Николаев. От ефира на още по-независимата от Бойко Борисов Нова телевизия те превърнаха случая в национален проблем, като дори анонсираха, че до броени минути ще поискат обяснения лично от вътрешния министър Цветлин Йовчев!
http://www.blitz.bg



Лидери на протеста - с добри бюджети
Ето как се финансират протестите и тези, които ги подклаждат!
\"Протестът проговори\" със скандал

 


Сходни връзки

Йовчев за протестърите-"художници": Това е вандалски акт! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди