изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:30 EET
Котките ни правят фригидни    
Любопитно Мяукащите любимки изпиват половата енергия на стопанките си, твърдят учени. Статистиката твърди, че 8 от 10 жени след развода си вземат котка и мъжът им става ненужен! Защо?

На симпозиум в Амстердам двама холандски учени - парапсихологът Фридрих Бойтендейк и сексологът Краус ван Брег, съобщиха за своето сензационно откритие. Котките нанасят непоправима вреда на женския организъм, изсмуквайки енергията му /включително половата/ и правейки жените фригидни.

"Стопмашина!"

- При мен дойде един мъж - разказва Краус ван Брег, - който сподели, че щом в къщата им са се появили две котки, в сексуалния живот на семейството настъпила студенина. Съпрузите се прегръщали, а котките мълчаливо следели ставащото. И край... стопмашина! Освен това мъжът започнал да киха.

Предполагайки, че мъжът има алергия, лекарите го посъветвали да се избави от котките. И всичко потръгнало постарому.
Още един случай накарал доктор Краус ван Брег сериозно да се замисли над връзката между котките и женската сексуалност.

Анук била на 24 години. Необикновено красива жена. Доктор Краус веднага я познал, защото преди две години я бил пратил в клиника за лечение на сексуални проблеми. Тя се намирала в постоянна полова възбуда, която народът нарича “бяс на матката”. Това така я изтощило психически и физически, че се превърнала буквално в скелет. Сега пред него стояло очарователно същество и лекарят решил, че в клиниката са й помогнали. Но когато се поинтересувал как е протекло лечението, с изненада разбрал, че Анук всъщност е избягала от клиниката.

- Не останах там, но сега всичко е наред. Имам приятел и един полов акт седмично ми е напълно достатъчен. Ако трябва да бъда честна, не лекарите, а една циганка гледачка ми помогна. Каза ми да си взема котка, най-добре две, и похотта ми щяла да се укроти. Точно така и стана.

Пак котка! Сега вече Краус ван Брег започнал специално да се интересува дали пациентките му имат пухкави домашни любимци.

Токсоплазмите не са виновни!

- За пет години натрупах ужасяващи данни - признава той. - Само 22 от 320 жени, които гледат котки вкъщи, имаха нормален секс. Останалите изобщо не искаха и да чуят за него. Страдаха от аноргазмия и вагинизъм. 78 от 125 страстни любителки на котките не можели да родят. На всички жени бе направено изследване за токсоплазмоза - опасно заболяване, предаващо се от котките. Оказа се, че всички са чисти. Тогава кой е виновен?

Сега Краус вече не се съмнявал - котките! Оставало да се докаже в какво точно се изразява негативното им въздействие върху женската сексуалност.

Помогнала му случайността. При него дошъл обиден мъж:
- Мисля, че жена ми се чука с онази гадина Мусик!

Жената отричала:
- Да, котарачето само искаше да ме оближе... там, но аз не му дадох. Той спи до мен, но какво от това, много хора спят с животни в леглото. А мъжът ми вече не ме възбужда.

Лекарят направил неутешителни изводи: котките атрофират женската чувствителност, пречат им да забременеят и родят. Научавайки, че парапсихологът Фридрих Бойтендейк работи над проблема с женската сексуалност, Краус обединил усилията си с него за по-нататъшни изследвания.

Cat_2.jpg

Вампир без сълзи и пот

Двамата учени доказали на света как именно котките крадат женската сексуална енергия. С помощта на физици те конструирали апарата FRIBO. Това, което той отчитал, парапсихологът Бойтендейк вече бил наблюдавал със собствените си очи - котешката аура /която по принцип е тъмна/ поглъща и разтваря синкавата аура на нормалната женска сексуалност. С помощта на датчици, поставени на главата на животното, учените установили: котката, както и всеки жив организъм, е портативен биогенератор и създава около себе си електромагнитно излъчване. При контакт на животното с жена, у която нивото на електромагнитното излъчване е по-високо (особено в момент на сексуална възбуда, овулация, бременност), котката изземва върху себе си “излишната” енергия. И ако не бъде спряна /например докато жената спи/, животното се превръща в истински енергиен вампир.

..........................................
Котката умее да предчувства катаклизмите. Тя няма сълзи и пот. Ляга на аномалните места и това й е от полза. Където е лягала котка, там не бива да се спи - има лоша енергия. Температурата на тялото на котката може да достигне... 42 градуса. При такава температура у всички живи организми започва денатурация на белтъка, водеща до смърт. Но не и при котката!

...........................................
РЕЙТИНГ НА СЕКСУАЛНИТЕ ВАМПИРИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПОРОДАТА

БРИТАНСКА - най-безопасната в енергетично отношение котка. Главното й достойнство е подвижността - тя никога не стои на едно място.

ПЕРСИЙСКА - не е много опасна. Биологичните процеси в организма на тази котка за забавени. Ако не злоупотребявате с галенето й, не изсмуква много енергия.

АБИСИНСКАТА котка е опасна! Способна е да отнеме много сексуална енергия. За щастие тя не обича да се залежава на коленете на стопанката си и това спасява жената.

СИБИРСКА - опасна е, защото “зареждането” й с енергия й стига само за два дни и се нуждае от големи порции.

АНГОРСКАТА е много опасна! Обича и умее да бъде вампир. Ако заспи, може да изсмуче много сексуална енергия. Не я слагайте на коленете и гърдите си!

МЕЙН КУН - много, много опасна! Може да "пие" сексуална енергия от разстояние. За да стане жената невъзприемчива към секса, е достатъчно да "влюби" в себе си само две котки. Не я галете повече от 15 минути!
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Котките ни правят фригидни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди