изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:56 EEST
Камбаната изнасилил Виолета, след като я убил със стол    
НовиниЙордан Камбаната изнасилил жена си Виолета, след като я убил със стол. Жената от варненското село Изворско бе намерена мъртва в Италия. Това разказва съпругата на брата на Виолета - Добра.

Камбаната от известно време имал гадже румънка и пребил жена си след пиянска свада.  Заедно със сина им Станьо, който е на 22 години и който живее с тях, изхвърлили трупа на пътя, за да не се разбере кой е убил Виолета. Тя научила подробностите от сина си, който е в Италия.
++++++++++++++++++

Във варненското изцяло ромско село Изворско никой не иска да говори за Йордан Камбаната и жена му Виолета, която бе намерена мъртва в Италия. Мъжът е взел страха на всички особено след като открадна камбаната на селската църква и опита да я продаде за вторични суровини. Съпругата на брата на Виолета - Добра, обаче едвам се съгласява да каже няколко думи.

Мъжът  Иван, който е механизатор в селото, лежи в дома им смазан от мъка по сестра си. Преди 12 дни той погребал Величка, близначката на Виолета, която била тежко болна и на смъртно легло. Самата Виолета също се била прибрала от Италия за смъртта на сестра си.

“Синът ми Костадин е бил на курбана за Архангеловден. Там яли и пили заедно с Виолета и Йордан. После се прибрал в свойто си село, което е съседно на селото на убитата. Работата обаче е там, че Камбаната от известно време имал гадже румънка, даже не ромка. Като човек с две жени се ядосал на законната си съпруга и се напил страшно. “Почна да крещи на леля и бързо се прибраха”, каза синът ми. Когато Камбаната се върнал вкъщи, започнал да бие жена си със стол, потрошил  главата и краката, после я изнасилил. Къса  дрехите, сваля  гащите, все едно, че друг я убил. Заедно със сина им Станьо, който е на 22 години и който живее с тях, изхвърлили трупа на пътя, тъй като квартирата им била в някаква гора. Сутринта италиански говедари го намерили и се обадили на карабинерите. Синът ми Костадин се обади от Италия и каза, че двамата са арестувани\\", твърди Добра.

Жената добави, че с мъжа си платили погребението на Величка. Виолета, която получавала 1200 лева за гледане на стара италианка, също искала да участва, но двамата с Иван не  позволили. “Йордан работеше каквото намери, жена му носеше парите вкъщи. Тя имаше син от първия си брак, който живее тук. С тях в Италия беше синът им, 22-годишният Станьо. Йордан беше първокласен бандит, щом открадна камбаната от църквата и го хванаха. Затова и прякорът му е такъв. Сега ни искат 10 000 евро да докарат трупа на Виолета, не знаем откъде да ги вземем”, заключи Добра.
http://www.24chasa.bg
 


Сходни връзки

Камбаната изнасилил Виолета, след като я убил със стол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди