изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:45 EET
Тайните, които мъжете крият от жените    
Любопитно Във взаимоотношенията между мъж и жена понякога е трудно да се определи кой от двамата е по-потаен. Всеки от вас има малки тайни, които рядко би споделил. Често дамите си мислят, че тайните на мъжете са свързани единствено и само с техните горещи желания за секс. Това е вярно, но и не съвсем.

Той е емоционален. Мъжете също страдат и плачат. Рядко се срещат такива, които биха дали свобода на емоциите си, защото го намират за срамно. Това е една от причините те да се опитват да си изградят един образ на силни личности, които контролират всичко във всяка ситуация. По-голямата част от мъжете смятат, че изразяването на емоции и проливането на сълзи е запазено само за жените.

Няма значение, че са го правили много пъти, разкопчаването на сутиена по време на любовните ласки винаги ще кара мъжете да се чувстват малко напрегнати, особено, ако бельото е със странично или предно закопчаване. Мъжът не би искал да си помислите, че е непохватен или че няма опит в тези неща.

Той никога няма да ви го каже, но когато сте прекарали заедно времето у дома и вие сте решили да се поразходите, да тренирате в залата за фитнес и т. н., а любимият остава да ви чака, в 47% от случаите мъжете мастурбират. Независимо дали сте правили часове по-рано секс или не, те намират, че това е тяхното време, в което имат нужда да се отпуснат точно по този начин.

Любимият ви вероятно се справя страхотно там долу, в пъти по-добре от всеки друг. Но има нещо, което винаги ще го кара да се чувства леко объркан когато става въпрос за анатомията на интимното ви място.

Когато започвате нова интимна връзка, партньорът ви ще умира от любопитство да разбере дали неговият е по-голям от на бившата ви половинка, но рядко би ви попитал. Това е една от неговите тайни, които той не би искал да знаете, че го вълнува.

Той все още е момчето на мама. Независимо от колко време сте заедно и дали имате брак, той винаги ще сравнява уменията ви на домакиня с тези на майка му, дори и да не ви го споменава. Затова първите седмици са много важни, ако искате да спечелите битката с бъдещата свекърва.

Някои от сексуалните си фантазии той ще сподели с радост с вас и ще чака положителен отговор за това дали искате да пробвате някои от тях. Други той ще иска да запази само за себе си. Те често могат да се окажат повече от перверзни.

И не на последно място, в колкото и добри отношения да е с вашите родители, той винаги изпитва леко притеснение и неудобство при срещата с тях.

http://www.az-jenata.bg


Дузина шокиращи факти за секса

10-те златни правила на успешната прелюбодейка

7 начина умно да контролираме мъжете

10 причини жените да изневеряват

Шест типа кръшкачи

 


Сходни връзки

Тайните, които мъжете крият от жените | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди