изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:51 EEST
ОТВРАТ: Вадят си ребра за френска любов със себе си    
Любопитно Мъжете се боят от СПИН, хепатит В и С и срамни болести, обясняват новата мода пластичните хирурзи

Хит на пластичните операции през последните години сред мъжете може да стане... отстраняването на 12-ата двойка ребра. Но ако доскоро пациентите искали да си направят талията по-тънка, сега махането на двете кости се предприема с интимни цели.

В началото медиците не можели да проумеят причината за хрумката и разубеждавали желаещите да си направят операцията. Защото отстраняване на долните ребра /ако целта не е определено козметична/ обикновено се препоръчва на пациенти с патология на гръдния кош. Въпреки всичко обаче мераклиите намирали начин да попаднат на операционната маса - имало случаи дори да си счупят ребрата нарочно, за да бъдат закарани с линейка в клиниката.

Излизайки от наркозата, един от пациентите разкрил всичко и... докторите били ошашавени.

Оказало се, че долните ребра пречели на мъжа при самозадоволяване. По-просто казано, той не можел да си прави минет. А искал! Хирурзите веднага кръстили тези чудаци “смукачки”. И когато разбрали, че от това могат да печелят добре, пуснали операциите кажи-речи на конвейер.

Засега опашки нямало, но на месец все пак се явявали по един-двама мераклии. Лекарите обясняват новата мода със страха на силния пол от заразяване със СПИН, хепатит В и С и разни полови инфекции. Освен това и грижите са по-малко - няма нужда да се търси жена, навита за орален секс...

Предвкусвайки добри печалби за себе си, хитрите хирурзи не бързат да казват на пациентите си, че за сексзабавления като автономен минет изобщо не е задължително да се ляга под скалпела. Долните ребра не се крепят на гръдната кост, така че не пречат на сгъването напред. В случая става въпрос само за разтягане на гръбначния стълб. Достатъчно било само да се намери добър треньор по йога и след половин година човек ще може с лекота да свива тялото си на кълбо. Впрочем на треньора, както и на хирурга, също трябва да се плаща, така че за икономии едва ли може да става дума.


Помогни си сам

Мадона, Шер и покойният Майкъл Джексън  че са си махнали по една двойка ребра, за да подчертаят талията си. Мерилин Менсън пък си признава, че си е направил такава операция не заради красотата, а точно с интимни цели - за да достига члена си.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

ОТВРАТ: Вадят си ребра за френска любов със себе си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди