изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:13 EEST
Антония Петрова след триумфа на "Мисис Свят" в Китай: Окончателно затворих устите на завистниците!    
ИнтервютаАнтония Петрова-Бередин стана пета на конкурса \"Мисис Свят\", проведен в Китай. Това е поредната победа на амбициозната перничанка, с която тя предизвика по традиция всякакви коментари у нас. Интересен факт е, че в надпреварата за най-красива омъжена дама Антония представи не България, а Русия, в качеството си на \"Мисис Русия\". Репортер на „ШОУ” я хвана точно в момента, в който стъпи на българска земя от Москва.

- Тони, честито! Стана пета на конкурса \"Мисис Свят\" в Китай и това е най-големият успех, който някога досега е постигала българка! Как се чувстваш?
- Благодаря ти, да, така е! Чувствам се прекрасно! Току-що пристигам в България от Китай през Москва. Наложи се да остана няколко дни в руската столица във връзка с интервюта и ангажименти заради високото класиране.

- А защо се представи на състезанието не като българка, а като Мисис Русия?
- Защото миналия октомври, т.е. вече повече от година, съм действащата \"Мисис Русия\". И като официална представителка на Русия е нормално да представям страната на \"Мисис Свят\".

Даже да ти споделя една новина

която стана известна съвсем скоро – имам късмета да бъда Мисис Русия цели две години – 2012-та и 2013-та, тъй като \"Мисис Свят\" се проведе сега, в края на годината, а следващият национален конкурс \"Мисис Русия\" ще бъде през 2014-та, когато аз ще предам официално короната на следващата победителка. В тази връзка съм късметлийка поради дългия 2-годишен мандат, който ще имам, което пък от своя страна означава повече работа, ангажименти и приятни емоции, свързани с короната.

- Мнозина биха си помислили, че е логично, след като си получавала през годините толкова нападки, критики и обиди от родната си страна, да предпочетеш да представяш чужда... И все пак, това ли е отражението в душата ти?
- Аз съм българка и се гордея с това! Казвам го навсякъде, във всички интервюта, които давам в Русия. Както България вече е вторият дом на моя съпруг, така и неговата родина е моят втори дом. Ние живеем и работим и на двете места, и не виждам нищо лошо в това, че представях Русия на \"Мисис Свят\", още повече, че смятам, че го направих по изключително достоен начин, и постигнах както личен успех, така и национален - и за Русия, но и за България, защото аз съм българка преди всичко.

- Какво се случваше по време на конкурса в Китай зад кулисите? Там обикновено е далеч по-интересно, отколкото на подиума...
- Десетте дни подготовка бяха изпълнени с много емоции. Дните ни започваха много рано сутрин и до късно вечер. Репетирахме много - все пак това е грандиозно шоу с много участници и се налагаше да има изключително стриктна организация. Самият конкурс беше изключително пищен и добре организиран спектакъл. Състоя се в 4 тура, между които имаше много песни, изпълнители, оркестри с класическа музика, атрактивни номера - всички на живо и с китайска тематика. Истинско шоу от световна величина!

Първият тур беше с националните знамена на всяка страна в прекрасни китайски рокли, изработени от специална коприна по много древна технология – бяха като истински шедьоври! Тогава всяко едно от момичетата представи страната си на сцената. След това шоуто продължи с парада на националните костюми, който беше изключително внушителен. След него естествено следваше кръгът с бански костюми, по времето на който обявиха топ 10. И финалният тур беше с вечерни рокли, когато журито обяви топ 6. След което само на нас ни зададоха въпроси на сцената, и после се състоя и избора на новата Мисис Свят и обявяването на финалното класиране. Изключително съм щастлива, че попаднах сред финалистките!

- С тази победа май успя окончателно да затвориш устите на завистниците?! Или... не е съвсем така?...
- Да, смятам, че този път е окончателно и безусловно! До момента не имало негативни коментари и предполагам, че няма и да има, освен ако някой не пожелае

да каже отново на бялото черно –

знаеш, хора всякакви.

- Какво не ти достигна, за да грабнеш и титлата? Беше на четири крачки от тази мечта...
- Предполагам, че всички момичета, попаднали във финала, след като са избрани в топ 10, а след това и в топ 6, са достойни да победят, както и аз в това число. В крайна сметка обаче последната дума е на компетентното жури и то така е преценило.

- Тони, а как би отговорила на тези, които пишат и говорят, че си станала Мисис Русия благодарение на брака си с руснака Александър Бередин? Така излиза, че са те избрали не толкова заради лични качества и визия...
- Това до някаква степен е така, поне това е фактическото основание да се явя на този конкурс – бракът ми с руски гражданин. Но в никакъв случай не е достатъчно условие, за да спечеля, особено с тази огромна конкуренция от красиви победителки от регионите в цяла Русия. На националния конкурс \"Мисис Русия\" няма изискване да си родена в Русия или пък да имаш деца, например.

Единствените изисквания са да си над 18 г., да си омъжена, да имаш гражданство, висок морал и име в обществото, да бъдеш реализирала се личност.

- Обикновено обстоятелствата променят възгледите на хората. Не би трябвало, но често наблюдаваме подобни явления в светските среди. Имала ли си такъв тип приятели – заради някаква изгода? Хора, които да са искали да се сприятелят с теб, само и само за да достигнат до нещо, до което иначе не биха могли сами...
- Да, имала съм. Мисля, че няма човек, който да каже, че поне веднъж в живота си не се е разочаровал от някого, когото е смятал за приятел. Особено често се случва, когато добиеш популярност, име и статут в обществото. В моя случай може би няма да изненадам никой, ако кажа, че няколкото пъти, когато това се е случвало, е било от жени – „приятелки”. Хубавото е, че навреме съм разбирала задните мисли и намерения, и съм прекратявала контакта си с тях.

Едно интервю на Анелия ПОПОВА
http://www.blitz.bg

Антония Петрова остана пета на \"Мисис Свят\"

 


Сходни връзки

Антония Петрова след триумфа на "Мисис Свят" в Китай: Окончателно затворих устите на завистниците! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди