изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:53 EEST
Кулезич щерка на активни борци и първа братовчедка на скандалния Банев    
Новини Водещата на "На светло" Люба Кулезич за пореден път нагло яхна новина на вестник "ШОУ" и агенция БЛИЦ, като си запълни ефира с компилирани от народното издание гости. Играейки си на опровержение на новината за жената на митрополит Кирил, която е тотално разкритие на вестник "ШОУ", Кулезич за пореден път се саморазобличи, че предаване "На светло" всъщност няма, тъй като там всички идеи са почерпени от "ШОУ" и БЛИЦ.

Нещо повече - водещата показа вестника с новината ма Кирил, но скри главата му и не изрече нито дума откъде си черпи идеите, за да си запълни времето на екран. Но лицето на вестник "ШОУ" и новинарски сайт № 1 БЛИЦ е ясно - ние заставаме всеки ден пред нашата аудитория. А коя всъщност е г-жа Кулезич?Жълтата телевизионерка Любица Кулезич е дъщеря на активни борци и първа братовчедка на скандалния бизнесмен Николай Банев.

Майката на Кулезич - Янка Банева е активен борец против фашизма и капитализма. Работила е като секретар в общинския комитет на партията в Хасково, омъжена е за сръбския емигрант комунист д-р Михайло Кулезич. Запознати със семейните дела на фамилията твърдят, че Люба и Николай не се тачели много и никога не са ги виждали заедно, но каква е причината – никой не знае.

Милионерът Николай Банев също разкрива, че родителите на братовчедка му Любица Кулезич са върли комунисти. Амбициозната Люба ползвала всичките им привилегии – веднъж, за да влезе в НАТФИЗ, после пък за да получи апартамент в София. „Беше едно болезнено амбициозно момиче с много силно его и до ден днешен е такава”, твърди Банев за известната си братовчедка. Той обаче не може да се начуди как двамата й родители са преглътнали факта, че Люба стана радетел на СДС и предаде семейните идеали.

Името на Кулезич се свързва и с връзките и с по-млади от нея любовници. В недалечно минало тя се раздели с журналиста Явор Дачков, с когото дълго имаше любовна връзка.  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Кулезич щерка на активни борци и първа братовчедка на скандалния Банев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди