изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:18 EET
Гадни отмъщения след развод    
Любопитно Едва ли има човек, който да посрещне с добри чувства развода си. Има обаче хора, които приемат повече от драматично това, че мъжът или жената, с които са делили един покрив до вчера, вече искат да тръгнат по нов път. Електронното издание oddee.com е събрало историите на няколко разведени, които са влезли в новините с необичайните начини, по които са отмъстили на доскорошните си половинки.

Кмет дарил благоверната с 20-тонен камъкКметът на малък американски град подарил на бившата си жена за рождения ден 20-тонен камък. И го стоварил на алеята пред дома й. Дани Ларивиер, градоначалник на Сент Тeодор Дактон, изпратил гадния подарък на ексблаговерната си Изабел Прево. Тя получила стоката в деня, в който по ирония на съдбата двамата прекратили брака си след 10 години съвместен живот. На гигантската буца имало розова панделка с надпис: „Честит рожден ден, Иса“. Ларивиер притежава компания за транспортни услуги. Той признал пред журналисти, че използвал помощта на няколко свои служители, за да транспортира буцата през трафика в града. Жестът обаче станал национално достояние. И отново повдигнал въпроса дали двама бивши съпрузи могат да комуникират нормално след развода си.
 
Среден пръст пред портата на бившатаПовечето разводи са гадни, но случаи, в които мъжът мъсти на бившата със скулптура на гигантски среден пръст почти няма. Или поне преди собственикът на стриптийз клуб в Детройт Алън Марковиц да се озове в групата на разведените.59-годишния мъж буквално побеснял, когато разбрал, че съпругата му Тифани има връзка с един от неговите приятели. Двамата я поддържали от цели две години.Мъжът веднага подал документи за развод. И се изнесъл от общото им жилище. Той обаче се нанесъл в къща срещу дома на бившата си. И похарчил 7000 долара за 3,5-метровата статуя, която поставил в градината си. Статуя на среден пръст! И поискал тя да бъде покрита с лампички, за да свети през нощта.
 
Зарязан мъсти с булчинска рокляЗарязан съпруг отмъсти на невярната си жена, ползвайки по доста необичайни начини булчинската й рокля. С вендетата си господинът стана и интернет сензация. Кевин Котър бил съсипан, когато жена му го напуснала след 12 години. Тя взела със себе си всички свои ценности. Единствено забравила сватбената си рокля. Когато мъжът опитал да й изпрати дрехата, тя му отговорила, че може да прави с нея каквото поиска. И така Кевин от град Тъксън, Аризона, наистина правил с дрехата каквото си иска - ползвал я от бъркалка, платнище за събиране на паднали плодове, плашило за птици, костюм на Дарт Вейдър за Вси светии. Дори направил и страница в интернет “Сватбената рокля на бившата ми жена“. Там той показал на хората, че бялата одежда може да се използва по 101 различни начина.
 
Британка плати обезщетение с монетиИсторията показва, че и най-благите хора стават гадни, особено когато става въпрос да се плащат разходите по развода им. За това говори и снимка, която британец пусна до най-големите таблоиди. “Разводът ми беше миналата седмица. Съдът се произнесе жена ми да ми плати обезщетение от 50,12 лири, все пак всичко стана по нейна вина. И ето как тя предаде сумата – в контейнери, пълни с монети“, се казва в текста, който съпровожда снимката. Веселбата в случая била, че кутиите не били пълни само с дребни стотинки, но и с ориз и бобови зърна.
 
Напълни джакузито й с тор!Няма нищо по-лошо от презрян съпруг. Особено ако той има трактор и свободен достъп до тор. Такъв е и случаят в градчето Сен Емили дел Енерги в Северен Монреал, Канада. Полицията твърди, че хванала 64- годишния Рене Даниал пред дома на бившата му жена. Краката му били до колене в тор. Стреснатите ченгета видели, че торът е изпълнил коридора на дома и джакузито на бившата му жена Марсин. Човекът побеснял и решил да й отмъсти, след като тя му казала, че подала молба за развод.

http://www.monitor.bg

АКО ИМАТЕ ДА ДОБАВИТЕ НЕЩО КЪМ МАТЕРИАЛА, ПУСНЕТЕ ГО ВЪВ ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НИ:
СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

ВСЕ ПАК НИЕ - БЪЛАРИТЕ - НЕ МОЖЕ ДА СИ ОСТАНЕМ ПО-МАЛКО ОРИИНАЛНИ. А ВИЕ СИУРНО ЗНАЕТЕ НЯКОЯ ПОДОБНА ИСТОРИЯ. МОЖЕТЕ ДА НЕ СПОМЕНАВАТЕ КОНКРЕТНИ ЛИЦА, ЧИТАТЕЛИТЕ ЩЕ СЕ ДОСЕТЯТ САМИ.


 


Сходни връзки

Гадни отмъщения след развод | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди